Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Vintage 832 laminaatvloeren: Van nieuw tot oud, slim en stijlvol

Wilt u een kamer die overeenkomt met dat van iets uit het verleden, maar ook modern is? Is uw meubilair een mix van speelse decoraties en rechte lijnen? Bent u altijd opzoek naar het nieuwste van het nieuwste en wordt u altijd geïnspireerd door de laatste trends? Als u zich hierin herkent, neem dan een kijkje bij de Tarkett vloeren en dan specifiek naar de Vintage 832 laminaatvloer collectie. Niet is deze vloer alleen ongelooflijk stijlvol, trendy en een duurzaam vloeren alternatief, maar het kan ook gemakkelijk worden onderhouden zonder teveel te betalen. Met de Vintage 832 van Tarkett kunt u dat  ‘terug in de dag’ gevoel in uw huis voelen. Als u deze trendy laminaatvloer voor in uw huis kiest, zult u snel vergeten dat laminaten ooit werden gezien als sub-soorten in de vloeren wereld. Ze staan bekend als de beste optie, omdat ze de kwaliteit, elegantie, stijl en houten structuur van echt hout hebben zonder de hoge kosten.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Vier dromerige uitvoeringen: Tarkett Vintage 832 laminaat

De Vintage 832 van Tarkett had u duidelijk in gedachten toen ze dit laminaat ontwierpen. De verscheidenheid aan kleuren is echt te danken aan de Scandinavische interieurs. Er zijn zeventien varianten in totaal beschikbaar in Dennen, Pijnboom en Eik. Als u van een eenvoudige, minimalistisch design bent of gewoon op zoek bent naar een vloer die uw meubels verder zal accentueren, zal de Vintage 832 zeker iets hebben waar u naar op zoek bent. Zorg ervoor dat u een kijkje neemt op elk beschikbaar laminaat uit deze serie, want dan zullen de nuances van kleuren en granen u zeker om ver blazen.

Net als echt parket: De authentieke make-up afwerking van de Vintage 832 laminaat

Wat is het waar u altijd over heeft geklaagd als het gaat om laminaatvloeren? Vermoedelijk over de ontbrekende en verwaarloosde diepere structuren, het echte massieve hout op het oppervlak. Tot op heden is het verwaarloosde structuur een populair argument van experts tegen laminaatvloeren, maar dat is nu voor eens en voor altijd als vals bewezen. Tarkett heeft met zijn uitgebreide, gevarieerde collectie een reeks ontworpen met de meeste realistische afwerking van laminaat. In het geval van de Vintage 832 collectie, zijn zij de matte houtstructuur, Matt Wood, waarbij het laminaat kan verschijnen als handmatig bewerkt en de ingetogen Scandinavische uitstraling van de planken duidelijk te zien is. Wat het verbazingwekkende is over dit laminaat zijn de realistische patronen op de overlay. Met het blote oog zult u nauwelijks in staat zijn om te herkennen of u een laminaat of hardhout vloer voor u ziet liggen. Wilt u de details controleren? Dan kunt u nu een gratis sample bij ons aanvragen van het gekenmerkte laminaat en overtuig uzelf dat het oppervlak van dit laminaat net als die van een met de hand geschaafde houten vloer voelt.

Eenvoud op een nieuw niveau: Het 2-Lock-leg systeem

Renovatiewerken moeten goed van te voren gepland worden, omdat er zoveel moet worden georganiseerd en moet worden geregeld. Bij het leggen van uw vintage 832 laminaat, zal dit gedoe niet nodig zijn. Het kan probleemloos worden geïnstalleerd omdat het in de lengterichting is uitgerust met de 2-Lock kliksysteem van Tarkett. Hierdoor kan de langere zijde van het laminaat door lichte druk in elkaar schuiven en is het niet noodzakelijk om een tool kit er bij te hebben. Het leggen van een naadloos, aantrekkelijk en surefooted laminaat is nog nooit zo eenvoudig geweest met het Vintage 832 laminaat van Tarkett. Bestel je Tarkett laminaat van BRICOFLOR vandaag.

Vintage 832 laminaatvloer: Waarom zou u dit laminaat en andere vloeren bij BRICOFLOR bestellen?

Wat is het belangrijkste bij een renovatie? De planning? Nog belangrijker dan dat is toch wel de berekening van het gehele project. Wanneer u echter bij BRICOFLOR bestelt, bespaart u een hoop. Ons vriendelijk, ervaren personeel is hier om u te helpen met eventuele vragen of vragen die u wellicht heeft over uw renovatie. Wanneer u iets tegen bent gekomen op onze site, kunt u gewoon bellen met het behulpzame personeel van BRICOFLOR. Wij zullen dan een gratis sample van het product naar u opsturen.

✓ Beste prijs voor de Tarkett Vintage 832 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave

+ lees meer