Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tarkett Welcome 1233 laminaatvloer: Uw huis is nog nooit zo gastvrij geweest

Hier is een nieuwe reeks van laminaten van de Franse fabrikant Tarkett die zeker uw mening heeft waargenomen over hoe uw laminaatvloer zal veranderen. Deze frisse, trendy en chique laminaat zal een nieuwe dimensie geven aan uw huis. Iets waar u in het verleden alleen maar van kon dromen. De sfeervolle uitstraling van deze levensechte panelen zullen zelfs de meest kritische laminaatvloeren een run voor hun geld geven. Tarkett heeft zichzelf overtroffen, niet alleen vanuit een ontwerp perspectief, maar ook vanuit een technisch oogpunt. De panelen zijn duurzaam, vochtbestendig en last but not least; kosteneffectief.

Lees verder

Tarkett Welcome 1233

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Alles in een gebeitst eiken houten afwerking: Tarkett Welcome 1233 laminaat

Wat verwacht u van een laminaatvloer wanneer u er eentje aanschaft? Is het een saaie vloer wat na een jaar of twee er niet meer uitziet? Met de Welcome 1233 laminaat van Tarkett kunt u kiezen uit een reeks van eiken varianten die zeker bij u in de smaak zal vallen. Als u uw moderne appartement wilt accentueren met een elegant ontwerp of bent u een interieur ontwerper met een passie voor sterke lijnen? Dan heeft Tarkett wat u wilt in dit bereik. In de afmetingen 12 x 1292 x 194 mm, zal dit bereik in al zijn kleuren zeker een gastvrij gevoel toevoegen aan uw huis.

Fascinerende echte houten look voor uw Tarkett Welcome 1233 laminaat

Bent u benieuwd hoe Tarkett laminaten zo een levensecht laminaat oppervlaktestructuur bereiken? Dit wordt gedaan door middel van een oppervlak afwerking techniek.  Deze methode maakt de buitenzijden van de panelen compleet wat de panelen verschillende looks geeft, zoals die van gebruikte fabrieksvloeren, vintage parket of getint eik. Door deze techniek zijn de reliëfs en groeven op het laminaat die het een extra karakter geven. Voor degene onder ons die genieten van stijl, is de Tarkett Welcome 833 de beste oplossing. Met zijn elegante design, duurzaamheid en goedkoop prijskaartje is er geen vraag waarom u geen vloeren alternatief zult kiezen boven een authentieke houten vloer. De Welcome 1233 heeft alle voordelen en geen van de nadelen. De volgende bedekking ligt thuis op u te wachten: Patina, Strato Chrome en Synchronpore.

Eenvoudig en snel: De 2-Lock-Systeem van Tarkett

Bij het leggen van uw laminaat, zorgt de 2-Lock-systeem voor een zeer snelle installatie. Deze innovatieve werkwijze vergemakkelijkt het leggen van de panelen in een naadloze en stabiele vloer. U hoeft geen experts of bemanning in te huren, noch heeft u speciaal gereedschap nodig voor dit project. De lange zijden van de panelen zijn voorzien van een eenvoudig vouw en druk sluitsysteem. U moet de tegels precies naast elkaar leggen, duw ze op hun plaats zodra u de zijkanten in elkaar heeft gelegd. Het installeren van Tarkett laminaatvloeren neemt de hoofdpijn uit DIY (Do-It-Yourself). Het maakt het leggen van uw vloer aangenaam, want het is zo simpel!

Tarkett Welcome 1233 laminaatvloer: Bestel bij BRICOFLOR vandaag

U zult niet alleen uitgebreid advies ontvangen van onze vriendelijke service, maar indien u wenst; kunt u vragen om een gratis sample van onze producten voor uw verdere inspectie. Neem de tijd om alle producten in ons assortiment te bekijken op onze website. Het kan zomaar zo zijn dat er iets tussen zit wat bij u of uw huis past. Aarzel niet om contact op te nemen indien u vragen heeft over de prijzen of de beschikbaarheid van een product. Wij hier bij BRICOFLOR bieden u de beste prijs. Bel ons vandaag nog en zie hoe wij u kunnen helpen.

 

✓ Beste prijsgarantie 

✓ Gratis sampleservice 

✓ Persoonlijke offerte