Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Ma-Vrij: 9 - 17 uur +31(0)43-3020090 of per E-Mail info@bricoflor.nl

Tarkett Welkom 833 laminaat: Wordt uitgenodigd in uw huis door uw interieur

Welkom in uw nieuwe woning! Dit is de manier waarop u zich zult voelen wanneer u een Tarkett laminaat in uw huis heeft. Het gloednieuwe product van de Europese marktleider is fris, smaakvol en geeft u een echte kans om een unieke touch aan uw leefruimte te geven. Vanwege de omvang van de planken (8 x 1292 x 194 mm) kunnen de planken worden gebruikt in grote en in kleine gebieden tegelijk. Als u nieuw bent in de laminaatvloer wereld en u denkt eraan om een laminaatvloer aan te schaffen, is deze vloer dé ideale vloer om mee te beginnen. Het heeft alle kwaliteiten van parket, maar dan geavanceerder. Als u meer wilt weten over de Welcome 833 van Tarkett, lees dan de volgende alinea’s door.

Tarkett Welcome 833

Alles in gebeitst eiken houten afwerking: Welcome 833 laminaat Tarkett

Er zijn twee dingen die u te wachten staan als u dit laminaat bestelt: eiken en kleur. Deze granen en kleuren zijn verdeeld over tien varianten in combinatie met wat er op dit moment trending is in de markt, chique en gekleurd hout. Of u nou vol bent met extravagantie, minimalistisch bent of gewoon uw huis wilt opknappen, de Tarkett vloer heeft dan wellicht iets voor u in de collectie. U kunt de kleuren ook mixen en matchen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u ook een kijkje nemen naar het zussen product van de Welcome 833, namelijk de Welcome 1233. Deze kunnen ook samen worden gebruikt.

Fascinerende houten look met oppervlakte afwerking

Als u uzelf afvraagt wat het geheim van het realistische oppervlak van het Welcome 833 laminaat is of hoe Tarkett erin geslaagd is om een perfect ogende hout imitatie te maken, dan komt dat door hun Surface Finishing Technique. Deze methode van een bewerkingspaneel completeert de buitenkant van het laminaat waardoor het dus gaat lijken op die van een fabrieksvloer of een veelbenutte vloer. Uw vloer zal net als parket voelen met zijn groeven en structuren en als u aan het poetsen of dweilen bent, kunt u de vibraties van de groeven tot in het handvat van uw veegborstel voelen. Dit detail in het laminaat is wat Tarkett de marktleider in laminaatvloeren oplossingen in Europa maakt. Voor de moderns huizen is deze vloer de perfecte oplossing in vergelijking met een massief houten vloer, vanwege de reeks designs, duurzaamheid en vooral de prijs. Het is dus veel beter dan een massief houten vloer!

Eenvoudig en snel: Gemakkelijk Welcome 833 laminaatvloer leggen

Bij het leggen van uw laminaat zorgt de 2-Lock systeem voor een zeer snelle installatie. Deze amateur methode vereenvoudigt het leggen van de panelen in een naadloze en stabiele vloer. U heeft geen ingewikkelde gereedschappen, veel tijd of een team van werknemers nodig om de vloer te installeren. Zelf als u nooit eerder ervaring heeft gehad met DIY (Do-It-Yourself) kunt u door middel van het downloaden van de instructies op BRICOFLOR, gemakkelijk zelf uw vloer leggen.

Tarkett 833 Welcome laminaatvloeren: U kunt gemakkelijk online bestellen bij BRICOFLOR

Durft u verschillend te zijn met deze vloer? Als u geïnteresseerd bent in deze vloer of in een van de andere producten van BRICOFLOR, kunt u gewoon bellen met de behulpzame klantenservice. Zij zullen al uw vragen beantwoorden. Wij van BRICOFLOR zijn er altijd om u te helpen! Als er iets in onze online shop is wat u bevalt, kunnen wij u een gratis sample van het product toesturen. Wij zijn hier om u te helpen de beste resultaten voor uw renovatie voor de beste prijs te bereiken!

✓ Beste prijs voor de Tarkett Welcome 833 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave