Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Woodstock 832 laminaat: Het zit hem in de naam

Wat komt er in u op als u denkt aan Woodstock? Waarschijnlijk het legendarische muziekfestival wat velen van ons als muziekliefhebber heeft beïnvloed. Hoewel de naam niks te maken heeft met muziek, is het laminaat wel legendarisch. Laminaatvloer heeft een slechte reputatie opgebouwd in de afgelopen jaren door de glansloze designs en zijn onvermogen om gebieden die gevoelig zijn voor vocht te weerstaan. Gelukkig kunnen we afscheid nemen van deze slechte pers, want dankzij de moderne technologie heeft Tarkett laminaat enorme innovaties die critici verbaasd zal laten. Zij zullen het onvoorstelbaar vinden waarom ze in eerste instantie twijfels erover hadden. Als u een fan bent van hout, dan bent u hier aan het juiste adres!

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Bijna alle kleuren van de regenboog: Woodstock 832 laminaat

Er is een breede reeks van modellen varianten in deze collectie dat het u moeilijk maakt om uit te kiezen. Met kleuren die variëren van donkergrijs tot licht beige, krijgt u de keuze uit 19 verschillende eiken designs. Het enige wat u hoeft te doen is het inbeelden van deze planken in uw huis en u kunt er dan verzekerd van zijn dat uw huis een nieuw leven in zal worden geblazen. Wat nog meer? Elk ontwerp sluit naadloos op elkaar aan, dus mocht u artistiek geneigd zijn, dan kunt u helemaal uw eigen gang gaan met uw eigen Woodstock door patronen naar uw keuze bij elkaar te combineren.

Makkelijk schoon te maken: Eenvoudig en geen stress

Een van de grootste hoofdpijn geassocieerd met de massief houten vloer, is het feit dat het consequent gehandhaafd moet worden. Met de Woodstock laminaatvloer kunt u eindelijk ontspannen in uw huis en hoeft u zich geen zorgen ze maken over dure reiniging die in uw mooie, nieuwe vloer zal gaan. U hoeft enkel en alleen een parket beslag te gebruiken op een stofzuiger om de zoveel tijd, om overtollig vuil van tussen de gewrichten te verwijderen. Als er een grove vervuiling is, moet u gebruik maken van een normale vochtige dweil en daarna gevolgd door een droge doek. Niets is eenvoudiger in het vloerenonderhoud.

Eenvoud is hier: De 2-Lock Systeem van Tarkett

Renovaties moeten goed van te voren gepland zijn; ze zijn kostbaar, tijdrovend en ze kunnen met tijd over de begroting heen komen. Ook is het inhuren van deskundige hulp meestal nodig dus met al deze factoren berekend in uw budget, klink het alsof een renovatie meer gedoe is dan dat het iets waard is. Gelukkig maakt Tarkett laminaat het makkelijk voor u met de innovatieve 2-Lock Systeem die gemakkelijk door iedereen kan worden uitgevoerd, zelfs door mensen met twee linkerhanden. De lange zijden van de planken zijn uitgerust met de 2-Lock. Schuif het laminaat simpelweg in elkaar met een zachte druk. Geen gereedschap, geen experts, geen gedoe!

Woodstock 832 laminaat: Bestel vandaag nog bij BRICOFLOR

Als u nog steeds niet zeker bent over welke vloer u wilt voor uw renovatie, bel ons hier bij BRICOFLOR. Wij zullen u graag helpen met eventuele vragen die u heeft. Wij kunnen u, bijvoorbeeld, een gratis sample toesturen zodat u het product met eigen ogen kunt zien en voelen. Bel ons daarom vandaag nog op en we zullen gegarandeerd de laagste prijs online aanbieden!

✓ Beste prijs voor de Tarkett Woodstock 832 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave

+ lees meer