Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Sample service
Ter Hürne

Laminaat

Ter Hürne Courage Line "Oak Graphite Grey D03"


 • Click it Easy leg systeem

 • Gebruikersklasse 32

 • Te combineren met warm water vloerverwarming

 • Duurzaam geproduceerd

x
€ 24,75 per m²
dat is
€ 47,52
per pakket
incl. BTW
Verzenden: € 20,00 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 8-13 werkdagen
Totale prijs:€ 47,52
 • Minimum bestelhoeveelheid 5 pakketten = € 237,60
Product hoogtepunten
 • Gebruiksklasse 23 (intensief thuisgebruik)
  Gebruiksklasse 23 (intensief thuisgebruik)
 • Gebruiksklasse 32 (gemiddeld projectgebruik)
  Gebruiksklasse 32 (gemiddeld projectgebruik)
 • Antistatisch
  Antistatisch
 • CE-markering
  CE-markering
 • DS
  DS
 • E1
  E1
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Geschikt voor vloerverwarming
 • Lichtsnelheid
  Lichtsnelheid
Ter Hürne Courage Line "Oak Graphite Grey D03"

Met ter Hürne's laminaat geeft u uw huis een nieuwe look waarmee u uw gasten onder de indruk brengt. De vloeren van de ter Hürne’s Courage Line worden gekarakteriseerd door de sterke kleuren die heel wat ogen zullen trekken. Dankzij de donkere tinten, hebben de vloerdelen een nobele en luxe uitstraling, en dit wordt nog verder versterkt door de verfijnde oppervlakte. U kunt kiezen tussen ruime planken of de esthetische planken in de 3-strip scheepsdek ontwerp. Hiernaast zit in dit ontwerp ook een variant in een visgraat patroon. Met de verschillende afmetingen en designs, maakt het bedrijf uit Münsterland regio er zeker van dat u de juiste variant vindt voor uw volgende renovatie project.

Het is aan u om te besluiten waar u deze ter Hürne vloer wilt leggen in uw appartement. De vloer heeft de gebruikersklasse 32, dit betekent dat deze vloer geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik. Er staat dus niets in de weg om deze vloer bij de voordeur of in uw woonkamer te leggen. Hiernaast is deze vloer ook geschikt voor licht tot gemiddeld commercieel gebruik zoals vergaderzalen of hotel kamers. Omdat deze vloeren vlam vertragende eigenschappen bezitten, die aangegeven is met brandklasse Cfl-s1, worden risico’s geminimaliseerd. De vloer is ook behandeld om antistatisch te zijn, dit betekent dat de oppervlakte voorkomt dat er een elektrische lading vormt. Deze laminaat vloer scoort ook punten als het gaat om groene eigenschappen, dit is aangegeven met het PEFC label. Dit betekent dat  voor de productie van dit laminaat alleen hout van duurzaam beheerde bossen is gebruikt, zodat het milieu beschermd blijft.

Een eenvoudige legging is voor velen het belangrijkste als men een nieuwe vloer uitkiest. Daarom kijken mensen al gauw naar laminaat, het is namelijk toegankelijk voor de gemiddelde persoon en amateur vakmannen dankzij het voor-geinstalleerde klik systeem. Het is makkelijk te gebruiken met warm water vloerverwarming, dit voor een knusse warmte in uw huis zorgt. Als u uw vloer zwevend wilt leggen, dan is het aan te raden om eerst een geluiddempende ondervloer te leggen. Zo kunt uw genieten van uw Courage Line vloer, zonder de buren tot geluidsoverlast te zijn.

Data papier
Properties
Uitvoering
Cottage plank
Imitatie hout
Eik
Kleur
Grijs bruin
Design
Donker hout
Panelen per paket
5 Panelen= 1,92 m²
Afmetingen
200 x 19,2 cm
Totale dikte
10 mm
Totaalgewicht
8.854 g/m²
Slijtklasse
AC4
Afschuining
Rondgaande afschuining (V-4)
Brandgedrag
Cfl-s1 (B1)

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 9 tot 5

Sven de Bruijn
Consultant