Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Wineo Rock’n’Go: de nieuwe generatie laminaat

Een echte kwaliteitsmerk voor het interieur, laminaatvloer heeft opnieuw een goede naam voor zichzelf en keert terug naar de voorkant van het prodium met een meer dan flamboyante collectie: Wineo Rock’n’Go! Deze reeks van 12 op rock’n’roll geïnspireerde dessins presenteert niet alleen een trendy ontwerp dat zowel authentiek als modern is, maar ook een extreem compleet profiel.

Geen filters geselecteerd
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Wineo Rock’n’Go brengt uw interieur alle voordelen van traditionele gelamineerd en een oplossing voor al zijn nadelen: waterbestendig, stil en solide. Deze laminaatvloer heeft alles om u elke dag in bij te staan in de meest spectaculaire momenten van je leven. Breng je interieur op smaak en ontdek nu meteen alle voordelen van Wineo Rock’n’Go laminaat!

Wineo, de kwaliteit gemaakt in Duitsland

Met meer dan 35 jaar ervaring achter de rug belichaamt de fabrikant Wineo de kwaliteit ‘Made in Germany’ en biedt het zijn innovatieve vloeren al in meer dan 70 landen. Dit gerenommeerde Duitse merk heeft vooruitgang en passie sterk gemaakt. Deze laminaat vloeren zijn milieuvriendelijker gemaakt, en nog beter bestand tegen de dagelijkse uitdagingen. Wineo streeft naar steeds efficiëntere en duurzame vloeren, die elke dag lang zullen vergezellen.-

Wineo Rock’n’Go: de ultra-presterende nieuwe generatie laminaat

Deze zwevende vloer van Duitse makelij is gemaakt van 90% duurzame materialen en zorgt voor een werkelijk superieure optimale weerstand (AC5). De beschermende laag garandeert stevigheid tegen krassen, schokken en indrukken van meubelpoten. De poten van stoelen en meubelen laten geen sporen na en wielstoelen van het type W zijn geschikt. De laminaatvloer bestaande uit HDF is sterk en heeft een vast stabiliteit. Daarnaast bevat het laminaat ook Aqua-Stop en Geluidsdemping, dus het is waterbestendig laminaat en vooral stil.

Het watervast laminaat is 9mm dik, waarvan 2mm bestaat uit een geïntegreerde onderlaag waardoor het tot 40% stiller is dan een traditioneel laminaat: betere geluidsisolatie en geluidsverzwakking bevindt zich daarom dus binnen uw bereik.

De antislipklasse is DS en de vloer is te gebruiken in combinatie met vloerverwarming (tot 27 graden celsius), ook heeft deze laminaatvloer een goede kleurechtheid. Wineo rock’n’Go is daarom een uiterst duurzame vloerbedekking, gegarandeerd voor 25 jaar bij huishoudelijk gebruik.

2 Rock’n’Roll laminaat vloeren die uw smaak kunnen weergeven

Wineo geeft ons een fascinerende en wilde collectie met deze editie van rock special laminaat: laat je meeslepen door de mythische sfeer van rock’n’roll met de 12 laminaat ontwerpen uit de Rock’n’Go reeks! Fans van het eerste uur zullen blij zijn om legendarische titels te vinden, zoals Hotel California, Knocking on Heavens Door of Under Pressure, allemaal geslaagde nummers! Verkrijgbaar in een plank van 128,8 x 19,5 cm, is deze vloer beschikbaar in 9 imitatie houten vloeren, waaronder 2 kleuren (intens zwart en smetteloos wit), evenals 3 exclusieve OSB dessins (houtsnippers). En om de parketlook te accentueren hebben de houten modellen V-vormige randen. Het Wineo Rock’n’Go laminaat is zonder twijfel de ideale coating voor een vriendelijke en stijlvolle sfeer en is geschikt voor alle soorten meubilair. Maak van je interieur een unieke ruimte en geef het de ontbrekende Born to be Wild of een Paint It Black touch!

Een Wineo laminaatvloer voor thuis en winkels

Dankzij de uitzonderlijke weerstand (AC5) kan het vloer laminaat van Wineo Rock’n’Go worden geïnstalleerd in alle ruimtes die u na aan het hart liggen, al naar gelang uw wensen! Gecombineerd met een 23/33 gebruiksklasse, is deze laminaatcoating perfect voor commercieel en residentieel gebruik op grote schaal met veel verkeer. U kunt het in elke kamer van het huis gebruiken, zelfs in de badkamer en keuken, dankzij de hoogwaardige waterdichtheid. In vergelijking met de gebruikelijke laminaten is deze Wineo-vloer ontworpen om te voldoen aan de eisen van natte ruimtes: water en vochtigheid maken hem zeker niet bang!

En voor de commerciële ruimten zal de Wineo Rock’n’Go ook de moderne en dynamische sfeer geven waarnaar u op zoek bent. Cafés, bars, restaurants, winkels en vele andere professionele locaties kunnen vertrouwen op de kracht van dit innovatieve laminaat en genieten van de sterke identiteit en levendige uitstraling.

Wineo Rock’n’Go: klaar om geplaatst te worden – ondervloer geïntegreerd!

Met Wineo Rock’n’Go laminaat wordt uw vloer in een mum van tijd gelegd! De zwevende installatie van kliklaminaat zorgt voor een snelle renovatie van uw interieur, en vooral super sterk. Deze coating heeft een ingebouwde onderlaag en lijm, evenals een kliksysteem. Het is niet nodig om een extra ondervloer te gebruiken: verwijder de beschermfolie van de lijm onder de plank, klik en deze is gelegd! Het blad is stevig en bevestigd aan elkaar, zonder te bewegen dankzij de geïntegreerde lijm. Bovendien stelt de compositie van HDF u in staat om vele jaren met deze laminaatvloer te doen.

Laminaat met weinig onderhoud

Dankzij de hoge bestendigheid tegen vlekken en water biedt het Wineo Rock’n’Go laminaat u elke dag een eenvoudige reiniging: voor nat onderhoud is een natte dweil met een neutrale reinigingsmiddel voldoende om uw vloer schoon te maken. Routinematige reiniging kan gedaan worden met een bezem of een stofzuiger. Daarnaast is deze vloer antistatisch en blijft en dus geen stof achter.

Laminaat Wineo Rock’n’Go: nu beschikbaar op BRICOFLOR!

De gelaagde laminaat vloeren van Wineo Rock’n’Go is nu verkrijgbaar in onze online winkel. Ontdek de vloeren nu in onze webshop. De collectie met de 12 nieuwe dessins -en OSB ontwerpen- heeft de juiste voor elk interieur. Zo geeft u uw interieur een echte signatuur! Neem gerust contact op voor vragen en als u een grotere hoeveelheid nodig heeft kunt u eenvoudig om een individuele offerte vragen! Wij kijken ernaar u uit u van dienst te zijn!

+ lees meer