Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Sample service
Forbo

Klik Linoleum

Forbo Marmoleum Click "333724 Orbit" (30 x 30 cm)


  • PRODUCT NIET OP VOORRAAD! Weer beschikbaar in juli 2020

  • Gemaakt van 97% natuurlijke materialen

  • Robuuste marmoleum slijtlaag

  • Prachtige ontwerpen voor iedere smaak

  • Eenvoudige installatie met kliksysteem


 

x
€ 39,95 per m²
dat is
€ 25,17
per pakket
incl. BTW
Verzenden: € 20,00 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 8-10 werkdagen
Totale prijs:€ 25,17
  • Minimum bestelhoeveelheid 4 pakketten = € 100,68
Vergelijkbare producten
Forbo Marmoleum Click "333724 Orbit" (30 x 30 cm)

Met Forbo Marmoleum Click krijgt u een duurzaam linoleum, dat scoort met zijn milieuvriendelijkheid. Deze van natuurmateriaal gemaakte vloerbedekking heeft een totale productafmeting van 9,8 mm en is opgebouwd uit meerdere lagen. Ook zorgt een kurkpanel voor een goede isolatie. Op dit panel bevindt zich een stevige HDF-steunplaat en een 2,5 mm Marmoleum-slijtlaag die is afgedicht met Topshield²-oppervlakteafwerking. Dit maakt het een zowel duurzaam als eenvoudig schoon te maken vloer.

Met gebruiksklassen 23 en 33 is de vloer geschikt voor drukbezochte woon- en winkelgebieden. Afhankelijk van het ontwerp is het linoleum beschikbaar in tegels en planken in de formaten 30 x 30 cm, 30 x 60 cm en 30 x 90 cm. Met aantrekkelijke ontwerpen in hout- en steenlook evenals in kleurrijke ontwerpen, biedt de collectie Forbo Marmoleum Click het juiste ontwerp voor elke smaak! Met een lichtechtheid van ≥ 6 belooft deze organische vloer dat je lang zult genieten van het mooie ontwerp, dat lang zijn kleur behoudt onder invloed van licht en niet vervaagt.

Met het linoleum van Forbo krijg je een vloer zonder PVC, weekmaker of synthetisch rubber. De Marmoleum-slijtlaag bestaat voor 97% uit natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, houtmeel, kalksteen en pigmenten. De bodem beschermt niet alleen het milieu, maar ook uw gezondheid. Daarnaast heeft het linoleum technische kwaliteitskenmerken die uit het oog springen. Met een geluidsdemping van 17 dB draagt ​​de natuurlijke designvloerbedekking bij aan een aangenaam binnenklimaat. De collectie heeft een slipweerstand R9 en zorgt zo voor uw veiligheid bij dagelijks gebruik. Het linoleum heeft een brandklasse Cfl-s1. Dit betekent dat de vloer nauwelijks brandbaar is en slechts een kleine hoeveelheid rook veroorzaakt in geval van brand. Deze robuuste collectie is bestand tegen de effecten van verdunde zuren, oliën en vetten, en vertoont hierbij geen verandering in de materiaaleigenschappen. Het linoleum is antistatisch en kan worden gebruikt in ruimtes met computerapparatuur. Ook zijn de vloeren bestand tegen het gebruik van rolstoelen (type W). Dankzij het klikvergrendelingssysteem kan de vloer gemakkelijk, snel en zonder lijm worden gelegd. Nog een voordeel van het klikproces: het linoleum kan eenvoudig worden verwijderd. Laat u inspireren in onze online winkel door de hoogwaardige en natuurlijke designvloeren van Forbo!

Data papier
Properties
Minimale bestelhoeveelheid
4
Totale dikte
9,80 mm
Totaal gewicht
9.000 g/m²
Slijtlaag
2,50 mm
Achterkant
Kurk
Oppervlak afwerking
TopShield²
Aantal per pakket
7 tegels = 0,63 m²
Geschikt voor commercieel/project gebruik
Ja
Brandgedrag
Cfl-s1
Indrukbelasting
≤ 0,15 mm
Anti-slip klasse
DS/R9
Contactgeluidsvermindering
17 dB
Lichtechtheid
≥ 6
Warmteoverdracht
0,08 m² K/W
Installatiesysteem
Kliksysteem

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:00 tot 17:30

Sven de Bruijn
Consultant