Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Parket vloeren – Wanneer hout zijn wegen kruist met luxe

Met alle natuurlijke schoonheden van massieve houten vloeren, brengt parket een extra kracht en betrouwbaarheid. Parket vloeren brengen een luxe stijl, die karakter biedt aan iedere ruimte. Wat altijd al bekend stond als een duurzaam product, garandeert het u nu ook hoge robuustheid en duurzaamheid die standaard is voor een lange tijd. De optische exclusiviteit en duurzaamheid zijn elementen die juiste deze vloeren het karakter geven wat ze verdienen. Echter, deze vloeren worden daarmee geassocieerd met een hoge prijs. Natuurlijk is dit niet altijd waar, aangezien zelfs de mensen met een niet zo groot budget kunnen ook parketvloeren leggen in hun huizen. U vindt daarbij bij BRICOFLOR de beste prijs voor de beste kwaliteit van parket. The exentrieke kwaliteit van een natuurlijke houten vloer, samengaand met de duurzame aspecten van dit parket, maakt de vloer een slimmere en praktischere keuze.

Lees verder

Parket

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Een veelzijdig stuk natuur, speciaal voor uw thuis – De veelzijdigheid van parket

Deze houten vloeren, die uit de desbetreffende grond- en natuurlijke stoffen bestaan, geven iedere ruimte vele aantrekkelijke voordelen. Het geeft namelijk niet alleen een echte houtsoptiek die een klassieke en rustieke sfeer verspreidt, echter geeft het ook een gevoel van veiligheid en veelzijdigheid. Parket vloeren bestaan uit een dunne laag van houtfineer, dat bovenop lagen van hoge kwaliteit multiplex ligt. De verschillende lagen bestempelen de eisen waar deze vaste houten vloeren uit moeten bestaan. Maar toch is het mogelijk om de vloer nog een keer of meer te zandstralen, dit is afhankelijk van het houtsoort, houtdikte en de structuur ervan. Daarbij vanwege de opbouw, zijn deze vloeren lichter dan de traditionele houten vloeren. Dit maakt het parket eenvoudiger te vervoeren en fijner in de omgang. Deze belangrijke aspecten van het hout and de moderne afwerkmethodes zijn veelbelovend en een robuust alternatief voor massieve houten vloeren.

Altijd anders, maar toch altijd hout – De uniekheid van parket vloeren

Sommigen zouden zeggen dat parket een beperkt aantal designs heeft, aangezien de bovenlaag een laag fineerhout is, echter dit is niet waar. Juist door deze laag is de collectie aan houtsoorten alles behalve beperkt. De speciale eigenschappen van deze vloeren gaan gepaard met meer en meer exclusieve optische mogelijkheden. Laminaat is vaak gemaakt van één vermenigvuldigd stuk hout, waarbij lamelparket bestaat uit verschillende lagen, wat u scheelt in prijs en in moeite. De echte houten bovenlaag bestaat uit verschillende tinten van hout waardoor de kleuren, structuur en groeven het juist die unieke uitstraling geven, waardoor u een unieke stijl wordt aangeboden. Geprinte patronen kunnen niet werkelijk de echte ontwerpen van houten vloeren vervangen. U krijgt natuurlijk niet de echte sfeer en het gevoel van een houten vloer bij PVC laminaat. De coating voor op de vloer zorgt ervoor dat de originele kleur behouden blijft en het kleur en bescherming toevoegt aan het al zo duurzame parket. De verschillende processen veranderen de natuurlijke uitstraling niet van een parketvloer, waarbij de milieuvriendelijke oliën het hout alleen maar versterken, waaruit verschillende stijlen resulteren.

Een grote collectie van parketvloer van verschillende top producenten

BRICOFLOR biedt u parket van enkel top producenten, die ieder een grote selectie aan vloeren hebben waar u uit kunt kiezen.  Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en biedt een ander soort parket aan, waarbij u nog meer opties heeft om de juiste keuze te maken. Ze hebben verschillende collecties waarbij het gebruik natuurlijk verschilt per collectie.

Berry Alloc: Hoge kwaliteit parket van vele verschillende houtsoorten

Berry Alloc biedt u 17 prachtige collecties, waarbij ieder zijn eigen aspecten heeft en u zijn eigen sfeer overbrengt. De verschillende optieken en structuren zorgen voor een grote collectie, waarbij de meeste hun eigen uitstraling ten goede laten komen door middel van de technische en optische eigenschappen. De prijs-kwaliteitsverhouding ligt zeer goed, waardoor u niet te veel betaald voor een nieuwe parketvloer.

Hoogwaardige parket vloeren met expertise van Tarkett

De parket vloeren van Tarkett hebben ieder hun eigen charme, waarbij het alleen nog maar uitkiezen is welke u het beste bij uw ruimte vindt passen. Met verschillende prijsklasses en collecties is er voor ieder bereik een optie te bedenken. Verder zorgen ze met hun Proteco oppervlaktebehandelingen ervoor, dat uw parketvloer niet alleen mooi glanst, echter ook beschermt wordt tegen de krassen, deuken en scheuren van het normaal dagelijks gebruik.

Parket vloeren – de voordelen die u niet meer vergeten zal

Een houten vloer heeft verscheidene voordelen wat de vloer niet alleen praktischer maken, maar echter ook gunstiger voor u, als je het vergelijkt met de massieve hout variant. Een verbeterde stabiliteit zorgt voor een hoge weerbaarheid bij alledaags gebruik and voorkomt bulten of scheuren in het hout. Daarbij geeft parket u nog verschillende plaatsingswijzen, waardoor het een praktischere optie wordt voor ieder. Het parket kan worden geplaatst door middel van een kliksysteem, lijm of enkel door het vast te nagelen aan de vloer. U krijgt hierdoor meerdere opties waarbij u de beste keuze voor uw ruimte kunt selecteren. Het grootste voordeel van een parketvloer is dat deze vloeren ook meer bestand zijn tegen hitte en vochtigheid, wat ervoor zorgt dat de veelzijdigheid hoger is en kan worden gelegd in verschillende ruimtes. Het is dus ook mogelijk, om deze vloeren bijvoorbeeld in uw badkamer of kelder te installeren!

Beste kwaliteit vloeren bestelt u nu bij BRICOFLOR!

BRICOFLOR legt een grote nadruk op de klantenservice en is trots op het feit dat zij een reeks van hoge kwaliteit producten van top fabrikanten aanbieden. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde team wat klaar staat om u te helpen. Heeft u door de grote keuze moeite bij het kiezen van de perfecte parketvloer? Geen probleem. Wij bieden de gratis sample service aan wat u uw keuze een stuk makkelijker zal maken. Hierdoor ontvangt u een voorbeeld van de vloer waarbij u een indicatie krijgt van de uitstraling en kleur van het parket. BRICOFLOR biedt de beste kwaliteit producten tegen een lage prijs wat u de beste prijsgarantie garandeerd!