Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Joka 325 LD Calgary – parket met uitstraling

Een parketvloer met 30 jaar garantie in de woonkamer: dit is de Joka 325 LD Calgary. Het zal u overtuigen met zijn vele toepassingen. Dit omdat deze vloeren worden aangeboden niet alleen voor de woonkamer, maar ook voor uw keuken en zelfs in commerciële ruimtes is het geschikt.

Lees verder

Joka 325 LD Calgary

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Verder argumenten voor de aankoop van de Joka 325 LD Calgary zijn de vereenvoudigde installatietechniek ProConnect 5g en het gevarieerde ontwerpbereik. Als u Joka’s 325 LD Calgary lamelparket koopt, kies u voor een duurzaam en veerkrachtig 3-laags parket dat uw woning of kantoorruimte nog lang zal verrijken en verfraaien.

Het juiste voor eiken fans: het parket Joka 325 LD Calgary

Een ongeveer 2,5 mm dikke toplaag van edel hout, middelste laag van sparrenhout of HDF en een onderlaag van hout. Dit bewijst dat de 325 LD Calgary echt kwaliteit in zich heeft. Met afmetingen van 1980 x 164 x 13 mm hebben deze planken een prachtige uitstraling. U wordt verwend met keuze uit vele genuanceerde kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld eiken: van lichte tinten zoals room of vanille tot donkere gerookte eiken, voor elk interieur en elke smaak is er een optie. Bovendien komt deze collectie met een V-groef, hiermee kunt u de ruimte visueel vergroten. Hetgeen een fijn en rustige sfeer in uw huis of op het kantoor geeft.

Vele verschillende designs voor elke smaak

U kunt de collectie Joka 325 LD Calgary in diverse optische ontwerpen krijgen om de juiste stijl te creëren in uw ruimte. De varianten Elegance en Nature beloven ingetogen elegantie, heeft een laag profiel en geeft een gemoedelijke sfeer op de achtergrond. De ontwerpen Villa en Country geven uw een vintage cottage stijl. Daarnaast biedt Joka deze collectie in verschillende types structuur die de laminaatvloer verfijnen. Bijvoorbeeld geborsteld of textuur voorzien uw vloer van een oppervlakte die des te meer het oorspronkelijke karakter van de planken benadrukken.  Afhankelijk van de variant heeft de 325 LD Calgary parketvloer een beschermende laag waardoor het kostbare hout slijtvast is of het materiaal beschermt door natuurlijke olie tegen invloeden van buitenaf.

Robuuste vloer of natuurlijke ondergrond: de impregnering van de Joka Calgary 325 collectie

Of u nu de voorkeur geeft aan een natuurlijker gevoel of een onverwoestbaar lamelparket, Joka heeft de Calgary collectie voorbereid op alle verwachtingen die u heeft met betrekking tot het product. Daarom is de Joka 325 LD Calgary een goede optie, er is keuze uit een sterke vloer voor een huishouden met kinderen en viervoeters of een vloer met het meest natuurlijke gevoel. Joka Calgary LD 325 is goed voor beide, want het komt in de afwerkingen Velvet of Natura Oil bij u thuis. Velvet is mat gelakt duurzaam hout en is ideaal voor een gezellige, maar soms chaotische huishouden, terwijl Natura Oil een ECO label heeft hetgeen geproduceerd wordt met het behoud van de natuur als eis. Ongeacht welke vloer u wilt, het assortiment van Joka zal u overtuigen met zijn FSC certificering en zijn duurzaamheidsbewustzijn.

Simpel en snel – Joka’s ProConnect 5G vloerinstallatiesysteem

Vanwege Joka’s eenvoudige ProConnect 5G-technologie kan de LD 325 Calgary parket drijvend snel gelegd worden en zonder complexe instructies. Voor diegene die een warm water vloerverwarming in de ruimte hebben is er goed nieuws: deze kan zowel drijvend als gelijmd geplaatst worden op vloerverwarming (tot 24 ° C). Door de lage thermische weerstand van de 325 Calgary parketvloer belooft het een comfortabele levensstandaard met een absoluut rendabele exploitatie van de vloerverwarming. De vloer kan gelegd worden zowel met als zonder lijm. De bijzonder snelle installatiemethode door middel van het kliksysteem is over de jaren geïnnoveerd door Joka. Dankzij het ProConnect 5g systeem is het leggen simpelweg een kwestie van het in elkaar drukken van de planken.

Koop Joka 325 LD Calgary parket bij de online winkel van BRICOFLOR

Krijg de beste prijsgarantie bij ons en profiteer van de natuurlijke rust die Joka 325 LD Calgary collectie parket in uw ruimtes uitstraalt. Vind de producten voor uw renovatie tussen het grote aanbod op onze website. Omdat we weten dat de keuze groot is en de beslissing niet gemakkelijk is, bieden wij u een stalenservice aan. Hiervoor betaald u alleen verzendkosten die u terug krijgt wanneer u een bestelling bij ons plaatst.

Mocht u grotere hoeveelheden nodig hebben voor meerdere ruimtes of voor een project dan kunt u gerust een offerte aanvragen bij ons. Dan zullen wij een persoonlijke offerte opmaken voor u. Wanneer er vragen zijn dan kunt u ons gerust een bericht sturen of even bellen!