Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Berry Alloc pure Click 40 - ontdek de hoge prestaties van deze PVC kliklaminaat vloeren

De Beaulieu groep presenteert: Berry Alloc PURE Click 40 PVC kliklaminaat voor gebruik in huishoudelijk en professioneel gebruikte ruimtes. Als Europees marktleider op gebied van vloerrenovatie, nodigt Balieu u uit om de vele kleuren in de PURE Click 40 collectie te ontdekken. Berry Alloc innoveerd op gebied van creativiteit en het ontwikkelen van realistische hout imitaties. Het PVC kliklaminaat in de PURE Click 40 collectie biedt comfort, ongeëvenaarde prestaties, en zorgeloos gemak. Laat u verleiden door de uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijs van deze PVC kliklaminaat vloer. Deze is namelijk ontworpen voor zowel intensief thuisgebruik als gemiddeld projectgebruik.

Bovendien heeft Berry Alloc deze vloer ontwikkeld met de natuur in gedachte, deze producten zijn namelijk ecologisch verantwoord én duurzaam. Maar ook het gebruiksgemak is groot, en dat merkt u al tijdens de installatie. Want dankzij het nieuwe DreamClick systeem is de installatie intuïtief en makkelijk. Maar gelukkig wordt de stabiliteit van de vloer daardoor niet negatief beïnvloed; de vloer is stevig, veilig, en stabiel. Maar niet alleen het kliksysteem draagt bij aan de stabiliteit. Ook de speciaal gecoate onderkant, die slippen en schuiven tegengaat, zorgt er voor dat u met gerust hart deze vloer dagelijks intensief kan gebruiken. Bricoflor presenteert u een brede keuze PVC kliklaminaat om u, in alle vrijheid, het uiterlijk van uw ruimte te bepalen.

Berry Alloc pure Click 40 PVC kliklaminaat - een totale onderdompeling in de natuur

Het PVC kliklaminaat in Berry Alloc's PURE Click 40 collectie is ontwikkeld met vier sleutelpunten centraal: de Geest, de Oorsprong, de Toekomst, en het Volk. Omdat de vloerelementen zo zwaar op deze concepten leunen, staan deze, zonder enige beperkingen, zeer dicht bij de natuur. Dit is dan ook de reden dat de dessins zó'n realistische indruk geven. De invloed die deze vloeren hebben op de sfeer in uw ruimte is dan ook identiek aan het warme character van een echte houten vloer. En dat warme effect is ook van lange duur, want door de high-tech coating van de PVC vloerelementen zijn deze slijtvast, en blijven er lang mooi uit zien. Ook heeft Berry Alloc de zijkanten van de planken afgeschuind, waardoor de vloer er nóg realistischer uit ziet. De PURE Click 40 collectie is beschikbaar in diverse tinten, van licht tot donker, en zijn vrij te combineren. De perfecte vloer voor u is dus hier: Berry Alloc PURE Click 40 PVC kliklaminaat.

De keuze voor realistische hout imitatie - Berry Alloc pure Click 40 PVC kliklaminaat

De PVC kliklaminaat vloeren van Berry Alloc's PURE Click 40 collectie zijn beschikbaar in vele verschillende tinten, zodat u veel mogelijkheden heeft voor het kiezen van de PVC vloer van uw dromen. Slijtvast, dankzij de slijtlaag van 0,40 mm, kunt u zeker zijn van een perfecte hout imitatie - vele jaren lang.

Nóg grootser - Pure Click 40 XXL

Sommige tinten in de Pure Click 40 collectie zijn ook beschikbaar in XXL uitvoering. Dat betekend dat de vloerelementen groter zijn, in zowel lengte als breedte, zodat uw interieur een nog grotere en diepere indruk geeft.

Hoge prestaties - Berry Alloc pure Click 40 PVC kliklaminaat

Het PVC kliklaminaat in Berry Alloc's PURE Click 40 collectie is een product dat blijft. De 0,40 dikke slijtlaag zorgt voor een slijtklasse van 23/32. Dat wil zeggen dat de vloer geschikt is voor intensief thuisgebruik, en gemiddeld projectgebruik. Dat komt door de gelaagde opbouw, die bestaat uit Rigid Composite Board (RCB) met DreamClick klikelementen, een geluiddempende vinyl bovenlaag (met glasvezel), een slijtagelaag van 0,40 mm, en ten slotte beschermende polyurethaan lak voor optimale bescherming van uw nieuwe vloer, zodat deze er lange tijd als nieuw uit blijft zien.

De installatie van een vloer als deze is ook kinderspel. Want niet alleen is het kliksysteem intuïtief, ook de vereiste preparatie van de ondervloer is klein. Want dankzij de flexibele constructie van de PVC vloerelementen is het egaliseren van de ondergrond nauwelijks nodig. De PVC vloer kan direct op een bestaande, bijvoorbeeld tegel-, vloer gelegd worden. Het resultaat is een stabiele, vlakke vloer die bovendien vocht tegenhoud, zodat dit niet in de ondervloer trekt.

Ook is een PURE Click 40 vloer geschikt voor intensief verkeer en gebruik van bureaustoelen, dankzij de beschermende PU lak, die bovendien contactgeluid en het lawaai van vallende objecten tot een minimum terug brengt. Bovendien voelt deze vloer vrijwel altijd aangenaam, omdat deze, in tegenstelling tot een houten vloer, niet kil aan gaat voelen. Ook gebruik in combinatie met vloerverwarming is geen probleem. Onderhoud is eveneens makkelijk, want regelmatig vegen of dweilen is ruim voldoende om deze vloer optisch in topconditie te houden.

Berry Alloc pure Click 40 PVC kliklaminaat - ecologisch verantwoorde kwaliteit

Berry Alloc is gericht op het leven, en dat ziet u terug in haar producten, zoals de PURE Click 40 collectie. Zowel ontwerp als productie gebeurt in België, en alle producten zijn 100% recyclebaar. De trotse producent is zo overtuigd van de kwaliteit en kracht van deze PVC kliklaminaat vloer dat zij levenslange garantie biedt bij residentieel gebruik.

Berry Alloc pure Click 40 PVC kliklaminaat - natuurlijk beschikbaar bij Bricoflor

Het PVC kliklaminaat in Berry Alloc's PURE Click 40 collectie is beschikbaar in diverse kleuren en tinten. Wij, van Bricoflor Nederland, bieden u de laagste prijs van Nederland, omdat wij weten hoe duur een renovatie kan zijn. Bovendien bieden wij, om u de beste indruk te geven van het product, een gratis sample service aan. Dan kunt u de best mogelijke indruk krijgen van het uiterlijk van de vloer, vanuit het comfort van uw woonkamer.

Plus icon lees meer