Close icon

Berry Alloc klik PVC: De oplossing voor uw renovatie project

Ben je op zoek naar een vloer voor je renovatieproject? Zoek niet verder! Berry Alloc, de Europese grootmacht in muur-tot-…

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 84 Producten

Berry Alloc Klik PVC: Stijlvol en eenvoudig te installeren

Met Berry Alloc Klik PVC geniet u van de vele voordelen van deze PVC vloer. Dankzij de stijve kunststoffen onderkant is er minimale voorbereiding van de ondervloer nodig. U kunt deze click PVC eenvoudig bovenop uw bestaande vloer leggen, waardoor u tijd en moeite bespaart bij uw renovatieproject.

Het transport en de installatie van Berry Alloc PVC vloeren zijn uiterst eenvoudig, waardoor uw project aanzienlijk wordt versneld. Met de handige kliksysteem kunt u de vloer snel en gemakkelijk leggen, zonder dat u extra gereedschap nodig heeft.

Een ander voordeel van Berry Alloc Klik PVC is de speciale akoestische laag. Deze laag zorgt voor stille vloeren met een ultra-licht loopgeluid. U kunt dus genieten van een rustige en comfortabele omgeving in uw huis, kantoor, winkel of hotel. Bovendien biedt het PVC laminaat een warme en zachte ondergrond, waardoor uw ruimte een gezellige en uitnodigende sfeer krijgt.

Een uitgebreid assortiment kleuren en formaten klik PVC voor uw huis en kantoor

Na een lange werkdag is er niets beter dan thuis te komen en te ontspannen in een warme, gezellige woonkamer. Elk patroon, elke kleur en elke nuance is uniek en draagt bij aan de sfeer om u heen. De collecties van Berry Alloc PVC laminaat inspireren u om kleurkeuzes te maken die de schoonheid van elke kamer in uw huis of kantoor benadrukken, zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Smaken verschillen en als het op interieurontwerp aankomt, zijn er zoveel verschillende aspecten die mensen aanspreken. Houdt u van een landelijke of stedelijke stijl? Geeft u de voorkeur aan iets modern of klassiek? Berry Alloc biedt u de oplossing met een selectie van verschillende eiken kleuren, ook verkrijgbaar in XXL-formaat. Berry Alloc Pure bestaat uit twee hoofdcollecties die beschikbaar zijn in standaard- en extra groot formaat.

Berry Alloc Pure Click 40 en Pure Click 40 XXL

Op zoek naar hoogwaardig klik PVC dat zowel duurzaam als stijlvol is? Maak kennis met de uitstekende collecties van Berry Alloc: Pure Click 40 en Pure Click 40 XXL. Deze vloeren bieden de perfecte oplossing voor uw huis, met een bovenlaag van 0,4 mm en een gebruiksklasse van 32. Bovendien krijgt u een levenslange garantie op uw PVC kliklaminaat wanneer u deze in residentiële ruimtes gebruikt.

Wat maakt deze collecties zo speciaal? Het verschil ligt in de gebruiksklasse. De Berry Alloc Pure Click 40 is ideaal voor zowel privé- als commerciële ruimtes met gemiddeld loopverkeer. Met zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid kan het de tand des tijds moeiteloos doorstaan.

Berry Alloc Pure Click 40 XXL tilt uw vloerervaring naar een hoger niveau. Met extra lange en brede planken voegt het een gevoel van ruimte en elegantie toe aan elke kamer. Deze collectie is perfect geschikt voor grotere ruimtes en creëert een indrukwekkend visueel effect.

Ontdek Berry Alloc Klik PVC - Pure Click 55 en Pure Click 55 XXL

Maak kennis met de indrukwekkende collecties van Berry Alloc: Pure Click 55 en Pure Click 55 XXL. Deze klik PVC vloeren bieden dezelfde technische eigenschappen en prachtige tinten als de bekende Pure Click 40 en 40 XXL collecties, maar met een opmerkelijk verschil. Het grootste voordeel van deze vloeren is de dikte van de bovenlaag, namelijk 0.55 mm. Hierdoor geniet je van een duurzamer PVC laminaat met een langere levensduur, omdat het beter bestand is tegen slijtage.

Wat maakt Berry Alloc Pure Click 55 en Pure Click 55 XXL zo speciaal? Naast de verbeterde duurzaamheid, is er ook een verschil in gebruiksklasse tussen de twee collecties. De Berry Alloc Pure Click 55 is perfect geschikt voor privéwoningen en kantoorruimtes met gemiddeld loopverkeer. Deze vloer biedt een ideale balans tussen stijl en functionaliteit, waardoor je een prachtige vloer hebt die bestand is tegen dagelijkse belasting.

Beide collecties bieden een eenvoudig klikmechanisme, waardoor de installatie moeiteloos verloopt. Dankzij de hoogwaardige technologie van Berry Alloc geniet je van een stabiele en stevige vloer die bestand is tegen vocht en temperatuurveranderingen.

Berry Alloc Klik PVC: Duurzaam en waterbestendig PVC

De Berry Alloc Klik PVC vloeren bieden tal van technische voordelen, waardoor ze de ideale keuze zijn voor uw renovatieproject. Dankzij de revolutionaire samenstelling van de stijve kunststof onderkant en de uitstekende egaliserende eigenschappen kunt u Berry Alloc bijna op elke ondervloer of zelfs bovenop bestaande tegelvloeren leggen. Er is weinig tot geen egalisatie vereist en het PVC kliklaminaat kan eenvoudig en stofvrij worden geïnstalleerd. Het gebruik van lichtgewicht kunststof in de productie maakt Berry Alloc click PVC vloeren maar liefst 30% lichter dan andere PVC kliklaminaat, wat resulteert in een gemakkelijkere transport en installatie.

Ondanks hun lichte gewicht zijn de PVC planken extreem duurzaam en waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor badkamers en keukens. Of u nu de hele dag op hoge hakken rondloopt of lekker wilt ontspannen op slippers, Berry Alloc klik PVC vloeren bieden een geluiddempende werking. Met een uitstekende geluidsabsorptie van 10 dB zijn deze vloeren 50% stiller dan andere PVC vloeren. Dit zorgt voor een aangename ervaring, zowel voor u als uw buren.

Snelle en eenvoudige installatie van Berry Alloc met het Dreamclick sluitsysteem

Berry Alloc staat bekend om zijn moeiteloze installatie, mede dankzij het innovatieve Dreamclick sluitsysteem. Met dit systeem passen de PVC planken perfect in elkaar, waardoor u niet heen en weer hoeft te lopen naar alle zijden van de kamer om de volgende rij te beginnen. U kunt eenvoudig starten in een hoek van de kamer en uw weg klikken naar de andere kant. De volgende rij begint precies waar de vorige rij eindigde. Dit betekent dat meerdere installateurs tegelijkertijd aan de vloer kunnen werken, waardoor de installatietijd aanzienlijk wordt verkort.

Het Dreamclick PVC biedt niet alleen snelle en gemakkelijke installatie, maar ook extreme duurzaamheid. Als een van de beste sluitsystemen voor PVC laminaat kan Dreamclick een zware belasting weerstaan tot wel 500 kg. Daarnaast zijn Berry Alloc vloeren geschikt voor vloerverwarming, zolang de temperatuur niet hoger is dan 27 graden Celsius.

Dankzij de egaliserende eigenschappen van de onderste laag van de vloer kan Berry Alloc PVC veel sneller worden geïnstalleerd. Bijna elke ondervloer is geschikt, zelfs oppervlakken met kleine resten zoals lijm of oneffenheden. Dit komt door de uitstekende egaliserende eigenschappen van de onderste laag, mogelijk gemaakt door geavanceerde technologieën in de samenstelling van het stijve kunststof.

Bij de installatie van deze vloer komt geen stof of rommel kijken, enkel een Stanley-mes om de planken op maat te snijden indien nodig. De Berry Alloc PVC klik vloeren zijn geluiddempend en volledig waterdicht, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in keukens en badkamers. Daarnaast zijn deze klik PVC collecties verkrijgbaar in XXL-formaten, zonder dat dit invloed heeft op de levenslange garantie bij residentieel gebruik.

Gemakkelijk onderhoud met Berry Alloc Klik PVC: De ideale keuze voor duurzame en waterdichte vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die bestand is tegen natte en vieze schoenen, of kinderen die uw badkamer in een zwembad veranderen? Dan is Berry Alloc Pure Click de perfecte optie voor u. De waterdichte PVC vloer is ideaal voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. Het onderhouden van deze vloeren is eenvoudig. U kunt ze probleemloos stofzuigen, vegen of dweilen wanneer dat nodig is. Het is wel belangrijk om schoonmaakmiddelen te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld voor klik PVC, aangezien andere sterke chemicaliën of agressieve reinigingsmiddelen schade kunnen veroorzaken.

Met Berry Alloc klik PVC heeft u maar weinig onderhoud nodig. De vloer is voorzien van een beschermende PUR-laag die de planken beschermt tegen normale slijtage. Het enige wat u hoeft te doen, is af en toe vegen of dweilen met gangbare reinigingsproducten. De PVC vloer van Berry Alloc is ook antistatisch, waardoor het schoonmaken gemakkelijker en sneller gaat. Bovendien hoeft u de vloer niet te polijsten of in de was te zetten. De antistatische eigenschappen maken deze PVC vloer ook zeer geschikt voor kantoren, omdat het risico op storingen van elektronische apparaten of speciale apparatuur wordt geminimaliseerd.

Om uw vloer in goede conditie te houden, is het belangrijk om geen deurmatten met een rubberen achterkant te gebruiken, omdat dit vuil en gruis op de vloer kan achterlaten. Door het plaatsen van deurmatten wordt vuil dat van buiten wordt meegebracht door schoenen verminderd, waardoor schade aan de vloer wordt beperkt. Het is echter raadzaam om matten zonder rubberen achterkant te gebruiken, omdat langdurig contact met rubber vlekken kan veroorzaken.

Berry Alloc PVC: Duurzaam en sterke PVC collecties

Bij Berry Alloc staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Met voortdurende verbeteringen en aanpassingen van zowel producten als productieprocessen, streven ze ernaar om de milieu-impact gedurende de gehele levenscyclus te verminderen. Deze verantwoordelijke aanpak heeft geleid tot de ontwikkeling van producten zoals Berry Alloc Pure Click, een Klik PVC dat 100% recyclebaar is. Met Berry Alloc maak je een bewuste keuze voor de toekomst.

Het PVC laminaat van Berry Alloc is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst sterk en duurzaam. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en biedt langdurige prestaties. Of je nu kiest voor een natuurlijk Klik PVC houtlook, een moderne Klik PVC betonlook of een stijlvolle tegeluitstraling, Berry Alloc heeft een ruim assortiment aan designs om aan jouw smaak en interieurstijl te voldoen.

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Berry Alloc klik PVC vloeren

Bent u op zoek naar het perfecte product voor uw renovatieproject? Bij BRICOFLOR garanderen wij niet alleen de beste prijs, maar ook een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren waaruit u een weloverwogen keuze kunt maken. Onze online shop biedt u eenvoudige en snelle toegang tot het product dat u nodig heeft. Bovendien hanteren wij een beste prijsgarantie, die geldt voor al onze producten.

Of u nu een kleine of grote bestelling plaatst, wij staan klaar om u te helpen. Ons service-team is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een offerte op maat. Bij BRICOFLOR vinden we het belangrijk om u de best mogelijke service te bieden. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog uw nieuwe vloer bij BRICOFLOR! Wij zijn er trots op dat we Berry Alloc collecties aanbieden, een hoogwaardig product dat aan al uw renovatiebehoeften voldoet. Vertrouw op onze expertise en vind de ideale vloer voor uw project.

Plus icon lees meer