Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]icoflor.nl

Berry Alloc Pure Click 40/40 XXL – PVC kliklaminaat met klasse

Kwaliteit en elegantie kunt u verwachten bij de Berry Alloc Pure Click 40/40XXL collectie. Het PVC kliklaminaat  bestaat uit 28 populairste en natuurlijke eiken decors, maakt dit vinyl laminaat ideaal voor iedere ruimte, aangezien het een natuurlijke uitstraling geeft hieraan. Geniet van deze en nog meer andere voordelen van het klik vinyl van Berry Alloc.

Lees verder

BerryAlloc PURE Click 40 / XXL

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Wilt u uw ruimte vernieuwen, met een nieuwe klik PVC vloer? Deze collectie van Berry Alloc bevat zeer authentieke replica’s van de tijdloze klassieker: Een eiken vloer, gecombineerd met grote verschillen van kleuren. Het vinyl laminaat zorgt voor een aangenaam gevoel in de ruimte en is geschikt voor diverse stijlen van interieurs.

Grote verscheidenheid aan decors en uitstralingen PVC kliklaminaat: Berry Alloc Pure Click 40/40 XXL

Kiest u een modern en minimalistisch interieur boven de rest? U kiest dan waarschijnlijk voor een lichtere kleur vloer, wat natuurlijk geen probleem is voor Berry Alloc. Er kunnen zoveel verschillende sferen worden gemaakt, dat het bijna niet kan misgaan. De kleuraccenten in samenwerking met uw gordijnen en muren zullen uw ruimte opfrissen en u een comfortabeler gevoel geven. Het vinyl laminaat van Berry Alloc is buiten modern, ook nog mogelijk in een retro ruimte, aangezien er zo een groot kleur verschil is. Het ondersteunt, bijvoorbeeld met de donkere kleur vloeren, iedere stijl van interieur. Alles wat u nodig hebt, is een goede samenstelling uw wensen. U kunt hier altijd wel uw nieuwe vloer vinden, aangezien er zo een grote keuze is. Zo is er voor ieder wat wils.

Rustiek of modern? Het kan met pvc kliklaminaat!

In deze collectie van Berry Alloc hebt u veel keuze. Wat uw keuze word hangt vanzelfsprekend af van uw smaak en de stijl van de ruimte of zelfs de architectuur van het gebouw. Is de ruimte bedoeld als woonkamer en moet het een kalme, zachte sfeer hebben dan kunt u voor een wat donkere ontwerp gaan zoals bijvoorbeeld Berry Allloc Pure Click 40 "60000014 Columbian Eik 996E". Let er wel op dat deze vloer redelijk wat licht opneemt. Dat moet wel gecompenseerd worden met bijvoorbeeld lichtere meubelen of lichte wandbekleding. Ook het plafond heeft veel invloed op de sfeer in de kamer. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor meer moderne licht eiken vloer gaan. Een mogelijkheid is de Berry Alloc Pure Click 40 "600000214 Lime Eik 139S". Deze is wat frisser dan voorbenoemde en staat u toe wat statigere meubelen in de ruimte te zetten.

De technische aspecten van dit vinyl laminaat zullen u overtuigen – Berry Alloc Pure Click 40/40 XXL klik PVC

Het klik PVC zal bewijzen dat zij het waard zijn, met hun uitstekende optiek van hoge kwaliteit en robuustheid. De rustieke coating, samen met de gebruiksklasse 32, is een perfecte vloer voor privé ruimtes met hoog loopverkeer of een commerciële ruimte met middelmatig loopverkeer. De fabrikant versterkt de overtuiging van deze producten door een levenslange garantie te geven als u de vloer gebruikt in een privé omgeving. De waterbestendigheid en anti-slip weerstand (R11), maakt de Berry Alloc Pure Click 40/40 XXL een zeer aantrekkelijke optie voor keukens en badkamers, waarbij u dus niet hoeft te vrezen voor uit te glijden. U kunt ook zonder na te denken, stoelen met zwenkwielen gebruiken op deze vloer, aangezien deze klik PVC vloer daar ook tegen bestand is. Dit toont aan dat deze vloeren erg bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Door de lichtechtheid van de vloer, blijft de kleur heel lang hetzelfde en zal deze niet snel vervagen door het zonlicht. Daarnaast zijn de vloeren ook schokbestendig, waardoor het vinyl laminaat niet snel zal slijten of beschadigd zal worden door het meubilair. U zult ook minder loopgeluid produceren, aangezien deze vloeren geluidsabsorberend zijn. Voor al deze voordelen, kiest u dan bewust voor de Berry Alloc Pure Click 40/40 XXL.

Een bijzonder lage leggingshoogte met Berry Alloc Pure Click 40 klik vinyl

Berry Alloc Pure Click 40 is verkrijgbaar in verschillende maten, de normale PVC klik vloer heeft een normale plank grootte (132,6 x 20,4 cm), terwijl de XXL variant een oversized plank heeft (183,6 x 20,4 cm). Beide Berry Alloc collecties van PVC laminaat heeft een totale dikte van 5 mm, met een bovenlaag van 0,4 mm. Deze dikte neemt slechts een klein deel van de ruimte in, die daardoor heel makkelijk bij deuren kan worden geplaatst, aangezien hierdoor de deuren niet zullen slijpen. Hieruit blijkt dat de installatie veel aangenamer en gemakkelijker is.

Koop uw nieuw PVC laminaat van Berry Alloc bij BRICOFLOR

Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan bestel vandaag nog uw Berry Alloc klik vinyl en maak gebruik van onze services! Wij bieden voor ieder product de beste prijsgarantie, hierdoor betaalt u niet te veel maar krijgt u wel nog dezelfde hoge kwaliteit! Weet u nog niet zeker of de kleur past? Daarom hebben wij ook een gratis sample service, waarbij u het product al kunt visualiseren bij uw interieur, zonder dat u de vloer hoeft te bestellen! Als u een grotere hoeveelheid nodig heeft, dan maken wij voor u een persoonlijke offerte. Geniet van deze voordelen en contacteer ons eenvoudig via ons telefoonnummer of mail ons. Wij horen graag van u!