Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Granorte Solid - Trend - milieuvriendelijk klikvinyl dankzij geïntegreerde kurklaag

Granorte click PVC vloeren combineren jarenlange ervaring met de modernste technische aspecten. Met zijn vinyllaminaten van hoge kwaliteit legt de gerenommeerde fabrikant bijzondere nadruk op het aspect duurzaamheid. Als u volledig zorgeloos wilt wonen dat ook nog eens een positief effect heeft op het milieu, dan is Granorte click PVC de juiste keuze voor u!

Geen filters geselecteerd
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Click PVC gemaakt van innovatief kurk materiaal - technische excellentie van duurzame grondstoffen

PVC vloeren worden klassiek gekenmerkt door het feit dat ze hoofdzakelijk van kunststof zijn gemaakt. Hoewel de typische structuren van hout en steen na worden gebootst, wordt de natuurlijke factor vaak buiten beschouwing gelaten. Dit is anders bij granorte click PVC vloeren. Met zijn geïntegreerde kurklaag presenteert het click PVC laminaat zich nu nog natuurvriendelijker. Naast de milieubewuste componenten onderscheidt het zich ook door zijn opmerkelijke technische eigenschappen. Het click PVC van de granorte solid-trend collectie overtuigt in elke ruimte en weet overal een schitterende verschijning te zijn.

 

Authentieke decors voor nog meer natuurlijkheid - de designvariëteit van granorte solidtrend PVC vloeren

De granorte solid-trend collectie biedt keuze uit 10 verschillende houtdecors en twee steenimitaties. Qua kleur is hier alles vertegenwoordigd. Van heel licht tot bruingrijs hout, geen wens blijft onvervuld. De ontwerpen zijn zo gemaakt dat ze in elke kamer kunnen worden gebruikt. Ondanks de enorme verscheidenheid aan kleuren, zijn de decors over het algemeen vrij eenvoudig gehouden. Zachte nerven en niet te opvallende oppervlakte-ontwerpen geven de ontwerpen een universele richting, zodat ze harmoniëren met de meest uiteenlopende interieurconcepten.

Het Granorte Solid-Trend "Sea sand" click PVC, bijvoorbeeld, past bijzonder goed bij donkere interieurs. Door de zeer lichte, grijze kleur oogt hij zeer koel en kan hij dus goed worden gecombineerd met warme elementen. Voor wie van klassiek en stijlvol houdt, is de beste keuze de Granorte Solid Trend "Classic". Het PVC laminaat maakt indruk met een uitstekende uitstraling die de kamer een zekere ruimtelijkheid geeft. In combinatie met rustieke meubelen maakt het een uitgesproken hoogwaardige indruk en verleent het de meest uiteenlopende inrichtingsconcepten een voortreffelijke sfeer.

Het click PVC laminaat van de Granorte Solid-Trend collectie kan op vele manieren worden gebruikt en biedt een geschikt vloerdesign voor alle denkbare woontrends. Geen enkele designwens blijft open en zelfs meer ongewone stijlen kunnen worden aangevuld en afgerond met de klassiek mooie PVC vloeren. Een collectie die de meest uiteenlopende ruimtes optimaal weet in te richten.

 

Bescherm het ecosysteem met click PVC laminaat van granorte

Het was een duurzaam idee dat de bekende fabrikant ertoe bracht zich te richten op vloerontwerp. Granorte werd opgericht om kurkafval van een wijnkurkfabriek te recyclen. Dankzij innovatieve productieprocessen en technische uitmuntendheid creëert Granorte nu verbluffende kurkproducten die bijdragen tot het verbeteren van het milieu. Het resultaat zijn mooie en milieuvriendelijke interieurs, voorzien van premium click PVC vloeren. De natuur is dus de belangrijkste productiepartner van Granorte. Om zijn integriteit te beschermen, helpt de fabrikant bij de ontwikkeling van milieuoplossingen die bossen beschermen en herstellen. Daarom worden voor de innovatieve kurkvloeren uitsluitend duurzame bronnen gebruikt, die het milieu op geen enkele manier vervuilen.

 

Meer rust voor elke ruimte - elastische kurkvloeren met de beste eigenschappen

De bijzondere natuurlijkheid wordt aan het click PVC van Granorte gegeven door de kurkbestanddelen. De kurk voor het PVC laminaat wordt gewonnen uit de schors van de kurkeik. Voordat een boom zijn eerste lading kurk kan opleveren, moet hij een leeftijd van ongeveer 25 jaar hebben bereikt. Dit voorkomt blijvende schade en resulteert in een uitstekende productkwaliteit. De hernieuwbare, milieuvriendelijke grondstof heeft vele voordelen. De unieke honingraatstructuur van de kurk maakt het vinyl laminaat nog stabieler en tegelijkertijd elastischer. Het luchtdichte membraan zorgt voor een grotere lichtheid en ondoordringbaarheid. Een kurklaag heeft dus een bijzonder isolerende werking. De thermische en akoestische isolatie-eigenschappen zorgen voor een verbeterde warmtegeleiding en een aangenaam stil gevoel wanneer men op Granorte click PVC loopt.

In geval van brand is het ook raadzaam om een geïntegreerde kurklaag in de PVC vloer te gebruiken. Kurk verspreidt geen vlammen en laat geen giftige gassen vrijkomen tijdens de verbranding. Bovendien absorbeert kurk geen stof, wat het ideaal maakt voor mensen met allergieën. Ten voordele van de natuur is het volledig biologisch afbreekbaar, recycleerbaar en uiteindelijk hernieuwbaar. Een duurzaam product dat ervoor zorgt dat het click PVC een onvoorstelbare natuurlijkheid krijgt!

 

State of the art - moderne PVC vloerbedekking met praktische klikverbinding

Granorte click PVC is een zogenaamd Rigid PVC. Het innovatieve materiaal, dat verrijkt is met steen- of kalkpoeder, verandert de thermoplastische eigenschappen van het elastische PVC. In tegenstelling tot klassieke PVC vloeren is Rigid PVC veel steviger en vormvaster. Bovendien is hij waterdicht dankzij de kern van massief polymeer. Installatie in badkamers of keukens is geen probleem; door de waterafstotende werking hebben vocht en nattigheid geen enkele kans! Zelfs licht en hogere temperaturen vormen geen obstakel voor deze veelzijdige allrounder. Gebruik op vloerverwarming is volstrekt probleemloos en zorgt voor behaaglijk warme voeten. Een bijzonder sterke slijtlaag van 0,55 mm maakt het click PVC zeer bestendig tegen krassen en schuren, en zelfs zware drukbelasting laat geen blijvende sporen na.

Het eenvoudige drop-lock systeem maakt het leggen van click PVC nog sneller en gemakkelijker. De planken kunnen gewoon verticaal in elkaar worden gedrukt. Wanneer het karakteristieke "klik"-geluid klinkt, zijn de planken perfect passend en zonder voegen aan elkaar verankerd. De geïntegreerde kurken impactgeluidsisolatie zorgt voor een betere akoestiek en voorkomt een transmissie-effect. Het click PVC van de Granorte Solid-Trend collectie voorziet elke ruimte van eersteklas technische eigenschappen. Hoogwaardige functionaliteit en de best mogelijke uitstraling worden gecombineerd tot een vloer die op lange termijn een optimaal vloerontwerp garandeert.

 

Granorte solid-trend click vinyl laminaat - koop nu de duurzame alleskunner bij bricoflor!

Wil je je geen zorgen meer maken over je vloer? Ga dan nu voor een hoogwaardig click PVC uit de Granorte Solid-Trend collectie! Overtuig uzelf van de veelzijdige gebruiksmogelijkheden en ontdek de multifunctionele click PVC vloer! Als u nog advies nodig heeft, neem dan contact met ons op per telefoon, e-mail of via ons contactformulier! Een vriendelijke medewerker zal u graag helpen en samen met u een individuele offerte opstellen. Wij sturen u ook graag een sample thuis met onze gratis sample service! Bestel uw droomvloer vandaag nog en profiteer van onze beste prijsgarantie. Kom tot rust met de click PVC van de Granorte Solid-Trend collectie bij BRICOFLOR!

+ lees meer