Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Sample service
Gerflor

PVC kliklaminaat

Gerflor Senso Lock 30 XL "0511 Pecan"


 • makkelijk installeerbaar klik vinyl

 • voor elke woonruimte geschikt

 • veelzijdig (gebruiksklasse 23 en 31)

 • 100% recycleerbaar

x
€ 24,95 per m²
dat is
€ 44,16
per pakket
incl. BTW
Verzenden: € 20,00 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 4-6 werkdagen
Totale prijs:€ 44,16
Vergelijkbare producten
Product hoogtepunten
 • Emissieklasse A+
  Emissieklasse A+
 • Antistatisch behandeld
  Antistatisch behandeld
 • Geschikt voor natte ruimtes
  Geschikt voor natte ruimtes
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Geschikt voor vloerverwarming
 • Geschikt voor bureaustoelen bij thuisgebruik
  Geschikt voor bureaustoelen bij thuisgebruik
 • Contactgeluid vermindering
  Contactgeluid vermindering
 • CE keurmerk
  CE keurmerk
 • ISO 9001
  ISO 9001
 • Recylebaar
  Recylebaar
 • Bfl-s1 (B1)
  Bfl-s1 (B1)
 • Gebruiksklasse 23 (intensief thuisgebruik)
  Gebruiksklasse 23 (intensief thuisgebruik)
 • Gebruiksklasse 31 (licht projectgebruik)
  Gebruiksklasse 31 (licht projectgebruik)
Gerflor Senso Lock 30 XL "0511 Pecan"

Gerflor gebruikt haar expertise om zeer divers gamma klik vinyl laminaat aan te bieden, en haar productgamma ieder jaar te vernieuwen en innoveren. De Senso Lock collecties zijn zacht en aangenaam om op te lopen, en bieden een unieke variatie originele, aantrekkelijke bostinten kleuren en rijke visuele texturen. Door het unieke kliksysteem, heeft een Gerflor Senso Lock 30 PVC laminaat een uiterst simplele installatieprocedure, zonder daarbij toe te geven op kwaliteit of comfort. Deze collectie combineerd stevigheid, design, elegantie, en betrouwbaarheid in één product.

Dit hoge kwaliteit PVC kliklaminaat is beschikbaar in ee brede keuze aan designs en kleuren, waarvan er zeker minstens één in uw decoratieve visie past. De Senso Lock 30 collectie bevat unieke hout texturen en zachte, rustieke tinten die de indruk geven dat uw nieuwe vinyl laminaat van echt hout gemaakt is. Een houten vloer geeft altijd een tijdloos klassieke look, maar die ook in een modern ingericht interieur past, op die manier dat alleen hout dat kan. Maar ook steen designs ontbreken niet in deze veelzijdige collectie. Voor een modernere look in uw ruimte heeft Gerflor ook gedacht aan authentieke steen designs. Die strakke, elegante look die eerder alleen mogelijk was met een echte stenen vloer, kan met de Senso Lock 30 collectie ook als betaalbaarder, makkelijker klik vinyl. Maar de looks en feel doen niet onder, want Gerflor is er in geslaagt niet alleen de kleuren en visuele structuur te repliceren, maar ook de oppervlaktestructuur van zowel steen als hout.

Senso Lock 30 is een hoge kwaliteit PVC kliklaminaat vloer die vele uitstekende technische eigenschappen heeft. Slijtklassen van 23 en 31 geven aan dat de vloer geschikt is voor ruimtes met gemiddeld voetverkeer, waardoor de vloeren geïnstalleerd kunnen worden in voor vele verschillende ruimtes. Één van de vele ander kwaliteiten die producten in de Senso Lock 30 collectie bieden, is een goede demping van contactgeluid en geluid van, bijvoorbeeld, vallende voorwerpen. Dit vinyl laminaat is niet alleen slijtvast, maar ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Een Gerflor Senso Lock 30 vloer past ook in ierdere ruimte, of het nou een keuken, woonkamer, gang, of een slaapkamer is. Maar ook in vochtige ruimtes, zoals badkamers, voelt een Senso Lock 30 vloer zich prima op haar plaats. Dankzij de PUR oppervlaktebehandeling zijn de vloerelementen niet alleen slip verminderend, brandwerend, en uiterst maatvast, maar ook verminderd dit het verkleuren onder invloed van zonlicht drastisch. Ook maakt u het PVC laminaat makkelijk schoon te maken omdat het hermetisch sluit en dus vuil en vocht niet in de vloer indringen.

 

Data papier
Properties
Stijl
Grijs hout
Commercieel gebruik
Ja
Achterkant
Kunststof coating
Oppervlak afwerking
PUR
Totaal gewicht
7.700g/m²
Slijtlaag
0,30 mm
Indrukbelasting
0,05 mm
Vormvastheid
≤ 0,15%
Slijtvastheid
T
Lichtechtheid
> 6
Totale dikte
4,0 mm
Afmetingen
124,5 x 17,8 cm
Aantal per pakket
8 Planken = 1,77 m²
Brandgedrag
Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering
5 dB
Warmteoverdracht
0,25 W/(m.k)
Installatiesysteem
Kliksysteem
Anti-slip klasse
R9/R10
Zijkant
Ronde zijkant
Samenstelling
Vinyl

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 9 tot 5

Sven de Bruijn
Consultant