Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Gerflor Home-Clic: PVC kliklaminaat van hoge kwaliteit vinyl

Gerflor produceert klik vinyl die over uiterst gevariëerde designs beschikken. U kunt hierdoor van een uitgebreide selectie genieten en uw juiste keuze zeker vinden. Daarnaast zorgt Gerflor ervoor dat hun producten een sterke slijtlaag hebben, waardoor ze normaal loopverkeer op commercieel gebied (Gebruiksklasse 32) en licht industrieel loopverkeer (Gebruiksklasse 41) verdragen kunnen. Vinyl laminaat van Gerflor is niet alleen maar een PVC laminaat, het biedt u veel meer!

Lees verder

Gerflor Home-Clic

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De Gerflor Home-Clic collectie bevat enkele hout designs met enkel één steen design. Alhoewel het maar een geringe collectie is, genieten deze vloeren van vele technische aspecten die u zullen aanspreken. Duurzaamheid speelt een grote rol in de productie van dit PVC laminaat. Deze vloeren kunt u echter ook toepassen in huiselijke sfeer, aangezien de vloer alleen maar sterker is voorbereid. Het PVC kliklaminaat gaat lang mee, is van hoge kwaliteit en oogst uitermate aantrekkelijk. Door deze aspecten zult u worden geïnspireerd, waardoor uw fantasie nog meer erop los mag gaan. 

Klik vinyl wat bijna overal geplaatst kan worden – Gerflor Home-Clic

Deze collectie van PVC klik vloeren van Gerflor geeft u de optie om vinyl laminaat te plaatsen in vrijwel iedere ruimte. Door de verschillende gebruiksklasses kunt u deze vloer toepassen in verschillende ruimtes. De vloer is, door deze gebruiksklasses, niet alleen toepasbaar in residentieel gebruik, echter is de vloer ook mogelijk om te plaatsen op commercieel of industrieel gebied. Er zijn veel technische aspecten die ervoor zorgen dat dit PVC laminaat zo sterk is. Zo is deze vloer voorzien van een slijtlaag van 0,4 mm dik, waarbij de vloer ook enkel maar 5 mm dik is. De slijtlaag is daarbij ook nog gecoat met een PUR+ oppervlakte behandeling. Deze behandeling en aspecten zorgen ervoor dat de vloer stevig, robuust en vormvast blijft na het leggen ervan, waarbij de PVC klik vloeren ook nog goed bestand zijn tegen krassen, scheuren en deuken. Ook op het gebied van antislipeigenschappen en brandeigenschappen is deze vloer zeer aan te raden. Dit zorgt ervoor dat u een veilige vloer heeft voor uw woning, commerciële ruimte of industriële ruimte. U kunt ook bureaustoelen gebruiken met zwenkwielen op deze vloeren, aangezien zij hier ook tegen kunnen. Mocht u gebruik willen maken van vloerverwarming, dan is dit ook geen probleem. Het is mogelijk om de vloer te installeren bij het gebruik van vloerverwaming. De Gerflor Home-Clic klik vinyl vloer heeft hier ook geen last van. Al deze aspecten dragen bij aan het uiterlijk van het vinyl laminaat. U kunt deze vloer dus in meerdere ruimtes kwijt, met ieder een uitstekend resultaat.

Gerflor Home-Clic – PVC kliklaminaat met een levensechte structuur

De collectie Home-Clic van Gerflor heeft een ontzettend mooie structuur, die ervoor zorgt dat het net lijkt alsof u een conventioneel laminaat vloer heeft. U heeft de keuze tussen 3 verschillende tinten hout, ieder voorzien van verschillende structuren. U kunt bijvoorbeeld met de lichte tint een moderne en klassieke sfeer scheppen in uw ruimte. Daarbij geeft dit u een heldere uitstraling van uw ruimte wat u juist uitnodigt om naar binnen te gaan. De donkere tinten kunt u daarbij ook op verschillende manieren toepassen, aangezien deze PVC klik vloeren u een gezelligere en knussere sfeer geven. De bruine tinten bieden u een frisse uitstralling, waarbij het toch een comfortabel gevoel ontwikkelt. De tegel variant geeft u daarbij natuurlijk een totaal ander idee voor uw vloer. Het natuursteen ontwerp geeft u een moderne uitstraling waarbij het vinyl laminaat echt zijn kwaliteit laten zien kan. Geniet u van uw kwaliteitsproduct dat, zonder twijfel, uw wensen en benodigdheden op het gebied van estetische prestatie en praktische voordelen aan voldoet.

Het Gerflor kliksysteem: makkelijk, snel en gebruiksvriendelijk installatiesysteem van klik vinyl

Gerflor introduceert een nieuw kliksysteem, dat een snelle en makkelijke installatie mogelijk maakt, zonder dat hier enig extra gedoe aan te pas komt. Zelfs iemand met weinig ervaring, kan deze klik PVC vloer eenvoudig plaatsen vanwege het systeem. Hier is daarbij ook geen lijm of speciaal gereedschap nodig, wat ervoor zorgt dat u meteen kan beginnen aan het proces, zodra u de vloer heeft. U kunt de in elkaar passende planken en tegels ook eenvoudig snijden met een Stanley-mes, mocht u afmetingen moeten veranderen voor de plaatsing. U hoeft hierdoor alleen maar te weten of het past of niet, aangezien het vinyl laminaat in iedere afmeting kan worden gesneden. Door de mes-en-groef verbindingen kunt u het laminaat op elkaar drukken en ligt de vloer klaar voor het gebruik. U kunt zich de moeite en kosten besparen om een professionele vakman in te huren, door dit eenvoudige PVC kliklaminaat van Gerflor.

Ecologisch verantwoord PVC kliklaminaat van Gerflor Home-Clic

Gerflor heeft ervoor gezorgd, dat zij bij zichzelf de lat hoog leggen, qua kwaliteit van producten en milieuvriendelijkheid. Deze twee gecombineerd, heeft ervoor gezorgd dat bij Gerflor klik vinyl, geen formaldehyde, geen zware metalen, geen gevaarlijke weekmakers op basis van oplosmiddelen en géén inkt erin verwerkt zijn. Alle producten zijn ontworpen met een milieuvriendelijke insteek, om de belasting van het milieu door de gehele levensloop van het product te minimaliseren. Aangezien Gerflor toegewijd is aan het gebruik van zuivere, verantwoorde grondstoffen, wordt ervoor gezorgd dat haar ecologische voetafdruk wordt geminimaliseerd. De fabrieken dragen hier ook aan bij om hun producten zo ecologisch mogelijk te maken, waarbij ze volledig bijdragen aan de Europese standaarden en wetgeving. Het PVC laminaat is voorzien van het emisselabel A+, wat betekent dat de VOS-emissie tot een minimum beperkt blijft. Het klik PVC is daarbij volledig recyclebaar waardoor Gerflor zich alleen maar beter presenteert qua ecologisch denken.

Vind uw nieuwe Home Clic klik PVC vloer bij BRICOFLOR

Aangezien onze samerwerking met Gerflor al vele jaren loopt, kunnen wij de beste producten leveren voor de beste prijs. Deze collectie PVC laminaat is niet de enige collectie die wij u bieden kunnen, waarbij u natuurlijk met ieder individueel klik vinyl een andere sfeer scheppen kan. U kunt bij ons gratis samples aanvragen waarbij u al een voorproefje krijgt van hoe de vloer is. Hiermee kunt u de beste kleur en structuur bepalen die past bij uw ruimte. Daarnaast bieden wij u altijd de beste prijsgarantie, zodat u niet te veel betaald voor uw renovatie. Mocht u een grotere bestelling nodig hebben, dan kunt u ons eenvoudig contacteren, aangezien wij ook een persoonlijke offerte kunnen maken voor u! Heeft u vragen? Dan mail of bel ons eenvoudig, aangezien onze klantenservice klaar zit om u te helpen. Bestel daarom bij BRICOFLOR en maak gebruik van deze services.