Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Gerflor Senso Lock 30 - een slijtvaste en duurzame collectie PVC kliklaminaat

Gerflor gebruikt haar expertise om zeer divers gamma PVC laminaat aan te bieden, en haar productgamma ieder jaar te vernieuwen en innoveren. Vinyl laminaat is een van de hoge kwaliteit producten die Gerflor maakt. Gerflor biedt innovaties met haar nieuwe collecties, en behoud toch een eigen huisstijl.  Deze vloer bied een zalige sfeer van welzijn en levenskwaliteit. Kies een van de 17 verschillende designs van deze collectie en maakt van uw ruimte, uw ruimte.

Lees verder

Gerflor Senso Lock 30

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De Senso Lock collecties zijn zacht en aangenaam om op te lopen, en bieden een unieke variatie originele, aantrekkelijke bostinten kleuren en rijke visuele texturen. Dankzij deze variatie in aanbod zult u uw wensen in vervulling kunnen laten gaan en van uw ruimtes een unieke ervaring maken. Door het unieke kliksysteem, heeft een Gerflor Senso Lock 30 klik vinyl vloer een uiterst simplele installatieprocedure, zonder daarbij toe te geven op kwaliteit of comfort. Deze collectie combineert stevigheid, design, elegantie, en betrouwbaarheid in één product. Gerflor is dan ook koploper in het leveren van hoge kwaliteit van vinyl laminaat voor een aantrekkelijke prijs.

Unieke kleuren en designs van het klik vinyl van Gerflor Senso Lock 30

Deze hoge kwaliteit PVC kliklaminaat vloer is beschikbaar in een brede keuze aan designs en kleuren, waarvan er zeker minstens één in uw decoratieve visie past. De Senso Lock 30 collectie bevat unieke hout texturen en zachte, rustieke tinten die de indruk geven dat uw nieuwe vloer van echt hout gemaakt is. Een houten vloer geeft altijd een tijdloos klassieke look, maar die ook in een modern ingericht interieur past, op die manier dat alleen hout dat kan. Maar ook steen designs ontbreken niet in deze veelzijdige collectie. Voor een modernere look in uw ruimte heeft Gerflor ook gedacht aan authentieke steen designs. Die strakke, elegante look die het klik PVC met zich meebrengt, waren eerder alleen mogelijk met een echte stenen vloer, dat kan nu met de Senso Lock 30 collectie ook als een betaalbaarder en makkelijker vinyl laminaat. Maar de looks en feel doen niet onder, want Gerflor is er in geslaagt niet alleen de kleuren en visuele structuur te repliceren, maar ook de oppervlaktestructuur van zowel steen als hout. Deze verschillende tinten steen en hout bieden eindeloze mogelijkheden voor elke ruimte. De 11 hout designs en 5 steen designs bieden samen een breed palet aan tijdloze hout en steen looks. Gerflor vinyl kliklaminaat brengt vooruitstrevende modernheid en authenticiteit, zonder in te leveren op kwaliteit, naar uw ruimte en onderscheid zich daarmee van andere fabrikanten.

De uitstekende eigenschappen van Senso Lock 30 - hoge kwaliteit klik PVC is verzekerd

Senso Lock 30 is een hoge kwaliteit PVC kliklaminaat vloer die vele uitstekende technische eigenschappen heeft. De laagstructuur van de vloerelementen is uniek, dankzij de inhuis ontwikkelde techniek van Gerflor, en heeft een dikke, uitzonderlijk slijtvaste toplaag. Slijtklassen van 23 en 31 geven aan dat de vloer geschikt is voor ruimtes met gemiddeld voetverkeer, waardoor de vloeren geschikt zijn voor vele ruimtes. Één van de vele ander kwaliteiten die producten in de Senso Lock 30 collectie bieden, is een goede demping van contactgeluid en geluid van, bijvoorbeeld, vallende voorwerpen. Dit vinyl laminaat is niet alleen slijtvast, maar ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming, dankzij de uitstekende warmtegeleiding, zonder dat de vloerverwarming minder effectief wordt of het risico voor brand ontstaat. Een Gerflor Senso Lock 30 vloer past ook in iedere ruimte, of het nou een keuken, woonkamer, gang, of een slaapkamer is. Maar ook in vochtige ruimtes, zoals badkamers, voelt een Senso Lock 30 klik PVC vloer zich prima op haar plaats. Dankzij de PUR oppervlaktebehandeling zijn de vloerelementen niet alleen slip verminderend, brandwerend, en uiterst maatvast, maar ook verminderd dit het verkleuren onder invloed van zonlicht drastisch. Ook maakt het de vloer makkelijk schoon te maken omdat het hermetisch sluit en dus vuil en vocht niet in de vloer indringen.

Ecologisch verantwoorde PVC klik vloeren van Gerflor

Gerflor PVC laminaat heeft een A+ emissie certificaat, dat houd in dat de VOS-emissie tot een minimum beperkt is, wat de luchtkwaliteit in uw woning ten goede komt. Ook worden Gerflor producten, inclusief de Senso Lock 30, gemaakt zonder lood, zware metalen, of schadelijke chemicaliën. Gerflor verkiest deze complexere productiemethode omdat zij natuurbescherming zeer serieus, en zelfs persoonlijk neemt. Daarom zijn al haar producten minstens 25% op basis van gerecycleerd materiaal, en zelf 100% recycleerbaar. Maar ook tijdens de productie van het klik vinyl looft Gerflor zich uit om de impact op de natuur te minimaliseren, door geen schadelijke stoffen te gebruiken, weinig tot geen afval te produceren, en ook de uitstoot van haar fabrieken tot een minimum beperkt. Bovendien heeft Gerflor een programma op poten gezet dat haar klanten helpt in het weggooien van hun oude Gerflor vloer, om er zeker van te zijn dat deze gerecycled word tot nieuwe producten.

Makkelijke en snelle installatie van het klik vinyl

Gerflor introduceert een innovatief kliksysteem in het Senso Lock productgamma, dat een snelle en makkelijke installatie van PVC laminaat, zonder gedoe, mogelijk maakt. Een enkel persoon kan binnen afzienbare tijd een hele ruimte van een nieuwe vloer voorzien, zelfs als hij of zij weinig tot geen ervaring heeft in de installatie van vloeren. Dus, als u kosten wil besparen, kunt u, in plaats van een vakman in te huren, uw nieuwe klik vinyl vloer zelf installeren. Bovendien vereist het innovatieve kliksysteem geen extra lijm of speciale gereedschappen. De in elkaar klikkende vloerpanelen kunnen makkelijk met een stanleymes op maat gesneden worden zodat de vloer in elke ruimte past, ongeacht hoe exotisch de vorm is. Leg dan de mes-en-groef verbindingen goed ten opzichte van elkaar, en klik de vloerelementen op hun plaats.

Bestel uw nieuwe Geflor Senso Lock 30 klik PVC vloer online bij BRICOFLOR

U kan alle kleuren, texturen, en uitvoeringen van deze, en vele anderen, collecties verkennen en vergelijken, online bij BRICOFLOR. We hebben producten van alle topfabrikanten van hoge kwaliteit vloeren, zodat u er zeker van kan zijn dat enkel het beste PVC laminaat bij u in huis komt. Blader, vergelijk, en bestel een gratis sample om tot de beste keuze te komen. Laat u verbazen door ons brede productaanbod, en winkel gerust, dankzij onze laagste prijs garantie en uitstekende service.