Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Gerflor Senso Lock Plus: gevarieerde en duurzame PVC kliklaminaat

Gerflor is een Frans bedrijf dat specialiseert in het maken van PVC en vinyl vloeroplossingen van uitstekende kwaliteit.  Deze vloer zal een uitzonderlijke atmosfeer creëren die bovendien aangenaam en gezellig is. PVC kliklaminaat is beschikbaar in verschillende realistische design waarvan zowel de visuele als de technische prestaties u zullen verbluffen.

Lees verder

Gerflor Senso Lock Plus

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Met een wereldwijze aanwezigheid is deze specialist een voor de hand liggende keuze voor vrijwel elke huiselijke of commerciële ruimte. De Franse gigant heeft een sterke reputatie opgebouwd op gebied van expertise en divers aanbod, door haar collecties elk jaar te vernieuwen en doorlopend te innoveren. De focus van dit jaar’s innovatie ligt zonder enige twijfel bij de Senso Lock Plus vinyl kliklaminaat collectie. Het is het belangrijkste doel van het bedrijf om altijd better te produceren, constant te innoveren, en altijd betere producten te leveren om uw wensen op het gebied van PVC laminaat in vervulling te brengen. Daarom combineert de Senso Lock Plus collectie stevigheid, design, elegantie, en betrouwbaarheid naar uw ruimte.

De diverse Gerflor Senso Lock Plus designs van klik PVC

Gerflor Senso Lock Plus is een innovatief klik vinyl, niet alleen op het gebied van technische eigenschappen, maar ook op dat van look, feel, en algeheel design. Het uiterlijk van deze vloer geeft een uiterst realistische hout look, die ook de invloed van een houten vloer op de sfeer in een ruimte ook perfect recreëren. En, dankzij Gerflor’s altijd groeiende aanbod, heeft u eindeloos veel mogelijkheden om te kiezen en te combineren. Het kleurpalet van dit PVC laminaat strekt zich uit van beige en witte houttinten, tot intensere donkere grijze en bruine houttinten. Maar alle beschikbare tinen hebben één ding gemeenschappelijk: het zijn uitzonderlijk goede imitaties van een houten vloer. De tinten donker grijs en bruin zijn perfect voor een sober, ingetogen interieur, terwijl de lichtere tinten eerder een opgewekte, heldere sfeer creëren. U kunt dus, met een Gerflor Senso Lock 30 klik PVC vloer, de sfeer in uw ruimte precies zo maken als u dat wilt, zonder in te leveren op gebruiksgemak, of kwaliteit, en zonder de financiële investering te doen van een echte houten vloer.

Installeren en integreren van het vinyl laminaat was nog nooit zo eenvoudig

Gerflor brengt een innovatief kliksysteem naar het Senso Lock productgamma, dat en makkelijke, snelle, en gedoe-vrije installatie mogelijk maakt. Een enkel persoon kan een hele ruimte binnen afzienbare tijd van een nieuwe vloer voorzien zelfs als hij of zij weinig of geen voorgaande ervaring heeft met het installeren van deze PVC klik vloeren. U kunt zich dus de moeite en kosten besparen van het inhuren van een vakman, en uw nieuwe vloer makkelijk zelf installeren. Bovendien, dankzij het innovatieve kliksysteem, is er geen speciale lijm of gereedschap nodig voor de installatie. De in elkaar grijpende vloerelementen kunnen gesneden worden met een stanleymes, en zo op maat gemaakt worden voor iedere vorm kamer, hoe exotisch de vorm ook is. De installatie van het vinyl laminaat is dan niet moeilijker dan slechts de mes-en-groef verbindingen goed ten opzichte van elkaar te leggen, en de vloerelementen op hun plaats te klikken.

Een ecologisch verantwoorde klik PVC vloer van Gerflor

Deze collectie Gerlor PVC kliklaminaat is ontworpen om gerecycleerde materialen te gebruiken en een minimale impact op de natuur te hebben. Gerflor vloeren hebben dan ook een VOS-emissie label van A+, wat wil zeggen dat het vinyl laminaat geen negatief effect heeft op uw ruimte en binnenlucht. Ook worden Senso Lock vloeren gemaakt zonder lood, zware metalen, en schadelijke chemicaliën. De productie verloopt op deze manier omdat Gerflor natuurbescherming zeer serieus neemt. Daarom ook zijn al haar producten, inclusief de Senso Lock Plus, 100% recycleerbaar. Maar ook tijdens de productie doet Gerflor haar best om de impact op de natuur zo klein mogelijk te maken. Door geen schadelijke chemicaliën te gebruiken en geen afval te produceren. Gerflor heeft ook een programma op poten gezet dat u helpt op ecologisch verantwoorde manier uw oude Gerflor vloer weg te gooien, zodat deze gerecycled en verwerkt word in nieuwe vloerproducten.

Gerflor Senso Lock Plus is extra robuust - Hoge kwaliteit vinyl laminaat is gegarandeerd

Het grote voordeel van de Senso Lock Plus PVC laminaat collectie van Gerflor is de extra dikke slijtlaag. Met een dikte van 0,55 mm, bijna drie keer zo dik als van andere collecties, zij de vloerpanelen zeer slijtvast en duurzaam. Maar dat is niet alles, want het oppervlak is ook gecoat met een PUR+ behandeling, die een extra beschermlaag vormt tegen krassen, deuken, en schuren. Gerflor Senso Lock Plus vinyl laminaat, met haar slijtklasse 33/42, kan in diverse situaties gebruikt worden, en is geschikt voor zowel thuis situaties als commerciële ruimtes, dankzij de extra resistentie tegen intensief gebruik. Ook tegen bureaustoelen is deze vloer prima bestand. Maar ook vloerverwarming is geen probleem, want dankzij de uitstekende warmtegeleiding heeft een Gerflor Senso klik PVCl vloer geen negatieve invloed op de efficiëntie van uw vloerverwarming. Bovendien is de vloer geschikt voor gebruik in vochtige en natte ruimtes zoals de keuken en de badkamer.

Gerflor Senso Lock Plus - PVC kliklaminaat is online te koop bij BRICOFLOR

Voor thuis of professioneel gebruik, een Senso Lock Plus klik PVC vloer is de ideale keuze voor uw interieur. De onlineshop van Bricoflor heeft de hele collectie Senso Lock Plus voor de beste prijs. Gegarandeerd. Bestel gratis samples via onze website om het product eens in handen te hebben, en te kunnen bekijken, voelen, en vergelijken met uw andere interieurelementen. U kan door de gehele Gerflor Senso Lock Plus collectie bladeren, en bovendien door vele andere collecties van Gerflor en andere top merken. Blader, vergelijk, en bestel een sample. Ontdek de beste PVC laminaat mogelijkheden bij BRICOFLOR, en shop gerust, dankzij onze laagste prijs garantie.