Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail inf[email protected]

Gerflor Senso Lock Plus - gevarieerde en duurzame PVC kliklaminaat

Gerflor is een Frans bedrijf dat specialiseert in het maken van PVC en vinyl vloeroplossingen van uitstekende kwaliteit.  Deze vloer zal een uitzonderlijke atmosfeer creëren die bovendien aangenaam en gezellig is. PVC kliklaminaat is beschikbaar in verschillende realistische design waarvan zowel de visuele als de technische prestaties u zullen verbluffen.

Lees verder

Gerflor Senso Lock Plus

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

In het segment van de designvloeren wordt het assortiment nu uitgebreid met het vinyl laminaat Senso Lock Plus, dat de grote voordelen van zijn voorganger, het vinyl laminaat Senso Lock, nog verder verbetert. De uitstekende materiaal- en gebruikseigenschappen maken de designvloer tot een product dat zowel een authentieke uitstraling als een uitstekende combinatie van technische en ecologische eigenschappen kan bieden.

VINYL LAMINAAT SENSO LOCK PLUS - DE ELEGANTE DESIGNVLOER VOOR DE OBJECT- EN INDUSTRIESECTOR

De designvloeren zijn in verschillende designs te vinden in onze online shop. Van lichte houtdecors zoals "Sunny" en "Sunny White" tot donker vinyl laminaat met een sterke nerf zoals "Pecan" of "Forester".  Het hoogwaardige tactiele oppervlak wordt gecreëerd door het 0,55 mm dikke PUR-gecoate oppervlak. Het vinyl laminaat met ruwe houtimitaties en -korrels profiteert vooral van de hoogwaardige vinyllaag. Met de vinyl laminaatcollectie Senso Lock Plus van Gerflor is het gelukt om een oppervlak te creëren dat artistiek is gemodelleerd naar natuurlijke houtstructuren. Niet alleen de optiek van het oppervlak is overtuigend. Het PUR-geharde oppervlak van de Senso Lock Plus producten van Gerflor beschermt het vinyl laminaat tegen beschadigingen en krassen, is slipvast (R9/R10) en geschikt voor het veelbezochte object en industriegebied (NK 33/42).

HET VINYL LAMINAAT OVERTUIGT DOOR EEN EENVOUDIGE INSTALLATIE MET BEHULP VAN HET MODERNE KLIKSYSTEEM

De totale dikte van Gerflor's Senso Lock Plus is 5,0 mm, waardoor het een flexibele en eenvoudig te gebruiken designvloer is die dankzij de lage inbouwhoogte ideaal is voor renovaties. Dankzij het moderne kliksysteem kan het vinyl laminaat Senso Lock Plus zonder grote problemen worden gelegd. Uiteraard heeft het product de brandbeveiligingsklasse (Bfl-s1) en de contactgeluidisolerende eigenschappen en weet het door zijn lichtechtheid (<6) uw eigen vier wanden op de lange termijn met authentieke kleuren te decoreren. De uitstekende materiaaleigenschappen zorgen ervoor dat de designvloer nog vele jaren gebruikt zal worden. De maatvastheid (<0,15%) maakt het Senso Lock Plus vinyl laminaat van Gerflor bijzonder robuust. De designvloer wordt gekenmerkt door een lage loopbelasting (<2 kV) - antistatische apparatuur -, de mogelijkheid tot regelmatig gebruik van het stoelwiel en een lage restdruk (<10 mm).

VINYL LAMINAAT SENSO LOCK PLUS - COMBINATIE VAN HOGE KWALITEIT EN ECOLOGISCHE EIGENSCHAPPEN

De designvloer is ook geschikt voor gebruik in natte ruimtes en kan daarom worden gebruikt in badkamers of keukens, en is ook bestand tegen chemicaliën - dagelijks schoonmaken is eenvoudig. Toch wordt er een milieubewuste productie uitgevoerd. Het vinyl laminaat Senso Lock Plus van Gerflor bewijst dat ondanks de hoge kwaliteitseisen een product met verantwoorde ecologische eigenschappen kan worden vervaardigd. De designvloer bevat geen zware metalen of formaldehyden en is vrij van oplosmiddelhoudende drukinkt en weekmakers: hij is dus 100% recycleerbaar.