Gerflor Virtuo Lock 30 PVC kliklaminaat – de juiste keus voor uw huis

Met het klik PVC uit de collectie Virtuo Lock 30 van Gerflor kun je nu je eigen inrichting helemaal zelf ontwerpen. De des…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Ontdek nu alle voordelen van deze flexibele vloerbedekking en maak al uw ruimtes af in uw smaak. Vele design opties zijn mogelijk. De gehele collectie is nu beschikbaar in het PVC kliklaminaat assortiment van BRICOFLOR.

Kwaliteit op de vloer voor de komende jaren – Virtuo Lock 30 van Gerflor

Op de PVC click laminaat in deze collectie kunt u rekenen! Door zijn 4 mm dikke algehele structuur en een 0,30 mm dikke slijtlaag. Deze opbouw maakt de vloer tot een goede keus die alle dagelijkse uitdagingen kan weerstaan. De gebruiiksklasses voor deze vloer zijn 23 en 31. Dit houdt in dat het geschikt is voor zwaar gebruik in huis en licht gebruik in kantoren, winkels en dergelijke. Dit resulteert in een enorm scala van toepassingen. Naast dat het geschikt is voor de woonkamer, eetkamer, slaapkamer kunnen klik PVC vloeren ook in de gangen, werkruimen en andere kamers worden gelegd. Op al deze gebieden is de vloer bestand tegen hoge belastingen. Zelfs krassen en andere schade worden goed voorkomen dankzij de PUR+ laag. Laat u nu geïnspireerd worden door de collectie Gerflor Virtuo Lock 30 – een ontwerp dat over jaren eruit zal zien als de eerste dag.

PVC click laminaat collectie Virtuo Click 30 – klassieke elegantie voor elke ruimte

De Virtuo Lock 30 collection van het merk Gerflor is klassiek elegant. Met een selectie van prachtige ontwerpen is het aan u een design te kiezen dat past bij uw smaak of uw inrichting. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar steen of klassieke houten ontwerpen, al deze zijn beschikbaar in de Virtuo Lock 30 collectie. Deze vinyl kliklaminaat vloeren zijn nauwelijks te onderscheiden van echt dankzij het natuurgetrouwe reliëf. Met de vele ontwerpen bestaat de collectie van Gerflor uit vele aantrekkelijke vloeren. Mocht u niet kunnen kiezen dan is het nemen van meerder vloer designs ook een mogelijkheid. Per ruimte een andere stijl of verschillende vloeren om een ruimte op te delen. Zo kunt u al uw favorieten kiezen!

Klik PVC voor eenvoudige installatie – Gerflor Virtuo Lock 30

Designvloeren met een kliksysteem zijn onmisbaar in de markt voor flexibele vloerbedekkingen. Met behulp van dit legsysteem kan vinyl laminaat eenvoudig door beginners worden gelegd. Voor een eenvoudige renovatie hebben de afzonderlijke tegels of planken een groef en mes, die met elkaar verbonden kunnen worden. Als eerste moet de vloer vlak en schoon zijn. Daarna moet de PVC click laminaat worden aangepast aan de maten van de ruimte. Hier moet gelet worden op eventuele uitsparingen zoals bijvoorbeeld verwarmingsbuizen of drempels. Dit is eenvoudig te doen met een geschikt mes. Vervolgens kunnen de tegels of planken worden gelegd door ze te klikken. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een ondervloer om loopgeluiden te reduceren. Omdat er tijdens de installatie geen lijm nodig is, is er ook geen sprake van lange droogtijden. Dit betekent dat meteen na het leggen van de vloer het al in gebruik genomen kan worden. Dus het renoveren met Gerflor Virtuo Lock 30 is niet alleen eenvoudig, maar ook snel.

Ontworpen met oog op kwaliteit

Naast smaakvolle dessins maakt het PVC kliklaminaat van Gerflor indruk met tal van technische kwaliteitskenmerken. Dit omvat klassieke producteigenschappen zoals het brandgedrag bfl-s1, waardoor het PVC laminaat nauwelijks brandbaar is, het slijtagegedrag van groep T en een slipweerstand die de vloer in klass R9 plaatst. Bovendien heeft het kliksysteem kwaliteitskenmerken zoals een 5 dB geluidsreductie, antistatische eigenschappen en de mogelijkheid om over vloerverwarmingen geplaatst te worden. Daarbij komt ook nog dat vinyl van nature hygiënisch is. Dankzij het robuuste materiaal kan het eenvoudig schoongemaakt worden met neutrale schoonmaakmiddelen. Aldus is het reinigen en onderhouden van de vloer zonder enig ongemak. En vooral het productieproces van de klik PVC vloeren is een echt hoogtepunt. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van formaldehydebevattende stoffen of oplosmidden. Daarom is de vloer niet schadelijk voor mens of milieu en kan het ook 100% gerecycled worden!

Ontdek Gerflor Virtuo Lock 30 nu in onze online shop!

In onze webshop is nu de volledige collectie van deze vloer beschikbaar voor u. Laat u betoveren door de geweldige ontwerpen en kies een favoriet, of meerdere. Virtuo Lock 30 van Gerflor heeft alle kwaliteitskenmerken die u nodig heeft van vloerbedekking. Het vinyl laminaat is niet alleen stevig, maar ook eenvoudig te reinigen. Virtuo van Gerflor – de juiste keuze voor een renovatie bij u thuis!

Plus icon lees meer