Hebo PVC kliklaminaat—de beste keuze

Hebo pvc kliklaminaat is een uitstekende nieuwe aanvulling op de markt voor vinylvloeren. Het brengt alle briljante eigens…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Met Hebo PVC kliklaminaat, kunt u ervoor zorgen dat uw ruimte de perfecte ambiance naar uw keuze uitstraalt en helpt om alle elementen van uw creatieve karakter aan bezoekers te laten zien!

Creëren van kamers met een natuurlijke sfeer—met Hebo pvc kliklaminaat

Deze collectie bevat vijf decors in een authentieke houtlook, variërend van koele grijstinten tot warme bruintinten. U kunt dus de vloer kiezen die bij uw interieurstijl past en genieten van het stijlvolle en moderne uitstraling. Met deze ontwerpen kunt u een harmonieus uiterlijk creëren met een Scandinavische uitstraling. Laat uw kamers stralen met de kwaliteit van dit fijne product.

Reinigen zonder enige moeite

Om ervoor te zorgen dat je jaren van je vloer kunt genieten, wordt het oppervlak van het Hebo pvc kliklaminaat beschermd door een slijtlaag van 0,3 mm met een PU-afwerking. Dit voorkomt dat het een aantrekkelijke uiterlijk wordt beïnvloed door dagelijkse druk. Om deze reden is deze PVC vloer zeer eenvoudig te reinigen en kan het makkelijk worden schoongemaakt met een stofzuiger. Bovendien kun je het met een vochtige doek ook schoonvegen. Omdat de collectie bestand is tegen chemicaliën, kunt u sterkere middelen gebruiken als u ooit hardnekkige vlekken vindt.    

Een betrouwbare partner voor het verfraaien van uw huis: Hebo pvc kliklaminaat

Door de hoge weerstand van de vloer kan het op licht en intensief gebruikte oppervlakken worden gelegd. Je kunt het gebruiken voor in de slaapkamer, de woonkamer etc. Dankzij de speciale structuur is de collectie ongevoelig voor temperatuurschommelingen in vergelijking met andere vinylvloeren. Hierdoor kunt u de Hebo vloeren ook plaatsen in uw wintertuin en in kamers met kamerhoge ramen. Ook is het leggen in de badkamer en in de keuken niets om je zorgen over te maken, omdat het oppervlak bestand is tegen vocht.

Kliklaminaat biedt echter veel meer dan alleen zijn veelzijdigheid. Dankzij de vlam vertragende werking, kunt u zich altijd veilig voelen. Het antislipoppervlak, dat voorkomt dat je wegglijdt als je over de vloer loopt, draagt hier ook aan bij. En dankzij de antistatische afwerking zult u ook gespaard blijven van storende elektrische schokken.

Hebo vloeren—gemakkelijk te installeren en makkelijk van te genieten

In tegenstelling tot andere vinylvloeren, kan Hebo´s nieuwe PVC kliklaminaat zelfs op andere oppervlakken worden gelegd. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale structuur: in de kern is er een platendrager gemaakt van vinyl-en steenpoeder, die vanwege haar starre karakter ook wel Rigid Board wordt genoemd. Het voorkomt dat de vloer onder invloed van warmte vervormt en creëert op deze manier een mogelijkheid voor installatie op oude bekledingen. U hoeft dus niet veel moeite te doen om de grond voor te bereiden op de installatie.

Dankzij het kliksysteem kun je jezelf een beetje vaardigen. De panelen worden aan elkaar gekoppeld met behulp van de longitudinale en frontale verbindingen, wat resulteert in een beloopbare vloer. Ook is het niet nodig om tijd te investeren in het kiezen van de juiste geluidsisolatie. De fabrikant heeft de vloer voorzien van een geïntegreerde geluidsisolatie. Als u altijd uw vloerverwarming wilt gebruiken, maakt u met de collectie van Hebo een uitstekende keuze. Dankzij de lage thermische weerstand is de vloer eenvoudig te combineren met warmwatervloerverwarming. Zeg vaarwel tegen koude voeten en geniet van de rustgevende warmte!

Ontdek de innovatieve Hebo vloeren nu bij BRICOFLOR!

Met Hebo kliklaminaat krijgt u een premium vloerbedekking waar u volledig op kunt vertrouwen. In onze online winkel kunt u de verschillende versies vergelijken en de passende vloer kiezen voor uw huis. Als u het moeilijk vindt om te beslissen, kunt u ook onze gratis sampleservice gebruiken. Stel eenvoudig de varianten samen die geschikt zijn voor u en we sturen u de bijbehorende voorbeelden toe. U kunt ons bereiken via onze klantenservice, via e-mail of via het contactformulier. Neem gerust contact met ons op als u nog verdere vragen heeft.

Plus icon lees meer