Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Hebo Vinyl Budget—PVC kliklaminaat met diverse toepassingen

Er zijn veel aspecten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste vloer voor uw huis: duurzaamheid, weerstand tegen hitte en vocht en de juiste legmethode. Met het innovatieve PVC kliklaminaat van Hebo Vinyl Budget Plus hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de vele technische kenmerken, maar kunt u eenvoudig een product pakken dat een prachtig slaat in elke kamer.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Klasse - de fijne keuze van PVC kliklaminaat

De Hebo Click Vinyl legt de focus op een authentieke houtlook in drie verschillende tinten. De middelmatige tinten bruin maken het gemakkelijk om te combineren met verschillende kleuren. Met de twee decors in warme tinten breng je gezelligheid en harmonie in je kamers. Als u de voorkeur geeft aan een moderne stijl van inrichting, dan is Hebo Vinyl Budget "Sölden" een uitstekende keuze. Dit patroon wordt gekenmerkt door een koel grijsbruin, dat er erg elegant uitziet.

De vloer heeft een 0,3 mm dikke slijtlaag met een PU-afwerking, die hem beschermt tegen vuil en krassen. Dat is de reden waarom u kunt genieten van het smaakvolle ontwerp zonder te veel tijd en moeite in de zorg te investeren. Als u de designvloer grondig wilt reinigen, kunt u ook zonder aarzelen schoonmaakmiddelen gebruiken. Het oppervlak is bestand tegen chemicaliën en wordt daardoor niet beschadigd.

Veelzijdige toepassingen met de klik vinyl van Hebo

De collectie krijgt de hoogste gebruiksklasse voor de particuliere sector en kan daarom zelfs in gebieden met veel verkeer worden gebruikt. Omdat je ze gelijk in je slaapkamer, de eethoek of de gang kunt leggen, kun je je huis eenvoudig in een consistente stijl ontwerpen. Dankzij de waterbestendigheid is deze PVC vloer ook geschikt voor gebruik in de badkamer en in de keuken. En zelfs in uw thuiskantoor hoeft u niet te doen zonder zijn stijlvolle uiterlijk: de geschiktheid van de stoelrol garandeert dat uw bureaustoel geen sporen achterlaat op het oppervlak. Het speciale ontwerp van de collectie maakt het zelfs mogelijk om het te gebruiken in de wintertuin en in kamers met kamerhoge ramen - nauwelijks andere vinylvloeren bieden deze flexibiliteit!

Een betrouwbare partner voor elke dag

Om u te helpen ontspannen, heeft Hebo  een reeks technische functies om u te helpen veilig te blijven. Het risico van uitglijden op de vloer wordt effectief geminimaliseerd door het antislipoppervlak. U hoeft ook niet geïrriteerd te zijn door onaangename elektrische schokken, de designvloer is bestendig tegen antistatische apparatuur. Dit voorkomt de vorming van elektrische ladingen, die kunnen worden veroorzaakt door wrijving, en zorgt ervoor dat de functionaliteit van uw elektrische apparaten niet wordt aangetast.

Geraffineerde constructie voor eenvoudige installatie 

Normaliter is het installeren van PVC laminaat op oude bedekkingen problematisch, omdat het door zijn thermoplastische aard kan vervormen. Maar dat is niet van toepassing op deze verzameling! De rigid board stelt u in staat om de innovatieve vloerbedekking op tegels aan te brengen, zonder de voegen eerst te balanceren! Als u voor deze optie kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over de hoogte van de constructie. De panelen zijn zeer laag en verlagen het risico dat u deuren of andere vaste componenten moet schuren.

Het legwerk vereist geen jarenlange ervaring op het gebied van vakmanschap - met het eenvoudig te begrijpen kliksysteem kan de vloer in een mum van tijd worden geïnstalleerd, zelfs zonder dure gereedschappen en/of professionele hulp. Houd er rekening mee dat voor dit type zwevende installatie geluiddemping van voetgangers voor vinylvloeren noodzakelijk is om geluid tegen te gaan. Omdat de collectie een lage thermische weerstand heeft, kunt u deze gebruiken in combinatie met een warmwater-vloerverwarming en nog uw huis nog meer comfort geven.

Ontelbare kwaliteit van Hebo viny - koop nu bij BRICOFLOR!

Met Hebo Vinyl Budget kunt u een vloer bevestigen die perfect in alle kamers van uw huis past. In onze online shop kunt u het met slechts een paar klikken bestellen - en voor een aantrekkelijke prijs dankzij onze beste prijsgarantie. Als de productafbeeldingen niet voldoende zijn om een ​​keuze te maken, kunt u vertrouwen op onze gratis sampleservice. U kunt voorbeeldmonsters aanvragen voor maximaal acht decors. Als u grotere delen met klikvinyl wilt uitrusten, kunt u contact met ons opnemen. Indien mogelijk, ontvangt u van ons een offerte. Wij zijn voor u bereikbaar per telefoon, per e-mail of via ons contactformulier. Zelfs met vragen of problemen rondom uw bestelling aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Ons bekwaam deskundig advies neemt uw oproep met plezier en helpt u graag bij het vinden van de perfecte vloerbedekking!

 

+ lees meer