Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Joka Design 330 Click – PVC kliklaminaat vloer met authentieke hout dessins

Klik PVC vloeren zijn al vele jaren zeer gewild bij renovaties. Vele ontwerpen in eiken- en dennenlooks, zowel in lichte als in donkere tinten. Maar de nadruk ligt niet alleen op de optische kenmerken, ook het vinyl laminaat triomfeert door uitstekende technische kwaliteitseigenschappen, wat resulteert in een perfecte balans van ontwerp en technologie. Ervaar deze balans nu in uw eigen huis!

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Er zijn talloze collecties, designs en technische kwaliteitskenmerken die allemaal een belangrijke rol spelen bij het kiezen van best vloer voor u. De vinyl vloer van Joka Design 330 click richt al haar aandacht op natuurlijk ogende houtdecoraties met een hoge kwaliteit. Voor iedere smaak is er een variant dat past!

PVC klik laminaat in natuurlijke hout looks – Design 330 Click collectie van Joka

U kunt PVC in een breed scala van verschillende stijlen vinden op BRICOFLOR. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar steen, houten of abstracte designs. Houten vloeren zijn bijzonder tijdloos en is daarom onmisbaar in de wereld van PVC laminaat. Dankzij de technologie die steeds verder innoveert is de hedendaags kwaliteit van klik PVC vloeren ongekend. Omdat nu niet alleen het uiterlijk authentiek wordt gereproduceerd, is het gevoel en de oppervlaktestructuur van natuurlijk hout ook prachtig gereconstrueerd. Verschillende houtsoorten, met verschillende nerven, voelen anders, omdat ook de nerf op authentieke wijze wordt weergegeven. Dit reliëf is ook, niet verassend, aanwezig op de klik PVC vloeren in de collectie Joka’s Design 330 Click vinyl laminaat. De selectie houtontwerpen die beschikbaar is, heeft een breed palet aan realistische houtdessins en oppervlakteafwerkingen, die elk een verschillend effect hebben op uw leefruimte.

Natuurlijke, realistisch houtontwerpen – waar je ook kijkt

Joka Design 330 click vloeren maken indruk op vriend en vijand met zijn talrijke houten looks met authentieke oppervlakteontwerpen. Deze collectie brengt rustiek en elegantie op de meest natuurlijke manier samen en worden ze samengevoegd om een authentieke en vriendelijke houtlook te creëren. De houttinten zijn enorm verschillend maar allen combineren ze uiterlijk en gevoel. Mocht u op zoek zijn naar een heldere, lichte eikenlook, kijk dan eens naar het decor 'Stone Washed Oak', deze wordt gekenmerkt door een versleten en verweerde look. Hebt u toch liever een dennenlook dan kunt u bijvoorbeeld de donkere ‘Barrel Pine’ overwegen. Deze zal uw ruimte zeker een rustieke en elegante charme geven die er bijzonder uitziet met moderne witte meubelen of kleurrijke decoratie-elementen. Of u nu strakke contrasten wilt maken of een ingetogen uiterlijk wilt, Joka Design 330 overtuigt iedereen die ernaar kijkt.

PVC laminaat voor vele doeleinden – Joka Design 330 klik vinyl vloeren

De designvloeren uit de Design 330 Click collectie van Joka zijn geschikt voor installatie in verschillende kamers van het huis. Dankzij de gebruiksklasse 23/31 kan de PVC kliklaminaat gebruikt worden in zelfs kamers met het meeste verkeer, evenals in verkeersarme commerciële ruimtes. Dit maakt deze collectie van Joka tot een geschikte keuze voor vele doeleinden. Sommige PVC vloeren zijn niet geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de gang of de woonkamer vanwege het intensieve gebruik. Daarentegen zullen de vloeren in deze collectie blijven presteren onder zware omstandigheden. Dit is mede te danken aan de dikke slijtlaag van 0,3 mm, waardoor deze vinyl vloer gerust te gebruiken is voor uw renovatie. Een andere reden waarom deze vloeren een dergelijke kwaliteit en krasbestendigheid bieden is de polyurethaan (PU) oppervlakteafwerking. Dankzij dit is de vloer ongevoelig voor krassen, deuken en schaafschade, en maakt het de oppervlakte makkelijk en snel te reinigen met gebruikelijke schoonmaakmiddelen. Nog een reden waarom dit robuuste en gemakkelijk te onderhouden vinyl een uitstekende keuze is voor elke ruimte.

Joka klik PVC – gemakkelijk te installeren

Op de markt van vinyl laminaat verkrijgbaar met verschillende installatiesystemen. Naast de klassieke opties zoals vastlijmen, losliggende vinyl vloeren en zelfklevend vinyl, heeft het klik vinyl systeem de markt snel veroverd. Dit systeem is dan ook niet voor niets wat u vindt op deze Joka collectie. De PVC kliklaminaat in de Design 330 collectie overtuigt door zijn slijtvaste eigenschappen, maar is nog steeds geschikt voor installatie door doe-het-zelvers. Met slechts enkele handelingen kun u uw eigen designvloer installeren, en de renovatie vereist slechts een ‘klik’. Bovendien zijn de planken slechts 4,5 mm dik, wat de renovatie makkelijker maakt, omdat deuren aan de onderkant niet hoeven bijgewerkt te worden om de vloer te kunnen plaatsen.

 

Hebt u al de klik gemaakt?

Om over te gaan op een snelle en eenvoudige renovatie van de ruimte met goede resultaten, zijn er slecht een paar stappen nodig voordat de eigenlijke installatie kan beginnen. Ten eerste moet de vuil- en stofvrij zijn. Bovendien moet de ruimte effen zijn, dit kan gedaan worden door scheuren en gaten op te vullen met een geschikte vulling. Zorg ervoor dat de vulling goed is opgedroogd. Pas vervolgens de planken aan de afmetingen van de ruimte, maak, wanneer nodig, uitsparingen voor obstakels zoals verwarmingsbuizen, drempels en dergelijke. U kunt de vloerdelen gemakkelijk in vorm snijden met een tapijtmes. Vervolgens kunnen de planken eenvoudig op hun plaats gelegd worden met de mes- en groefverbinding en er is geen lijm nodig. Een ander voordeel dat een gevolg van dit is, is dat de vloer meteen gebruikt kan worden – er zijn geen droogtijden waar rekening mee gehouden moet worden.

Joka 330 Click designvloer – technologie en ontwerp in perfectie harmonie

Dankzij de veelzijdigheid in constructies van PVC vloeren, is er voor elk wat passends, en ontwerpen voor elke smaak. Maar een goed uiterlijk zonder de technische eigenschappen om ze te ondersteunen is waardeloos. Dat is iets dat Joka PVC vloeren perfect heeft begrepen en daarom hebben ze de Design 330 collectie kliklaminaat in het leven geroepen. Deze collectie voldoet aan hoge ontwerpeisen als aan hoge technische eisen. Bijvoorbeeld voor de brandveiligheid voldoen de vloeren aan brandklasse voor vloeren bfl-s1. Deze klasse staat voor moeilijk ontvlambaar. Bovendien heeft de vloer een antislipwaarde van R9, hetgeen voldoende is voor droge ruimtes. De vloer heeft een oppervlaktebehandeling die de levensduur verlengt, krassen of deuken vermindert en onderhoud eenvoudiger maakt. Deze draagt ook bij aan weerstand tegen chemicaliën, geschiktheid voor zwenkwieltjes. Daarnaast is deze vloer ook nog geschikt voor gebruik in ruimtes met vloerverwarming. Dankzij deze goede kenmerken is deze collectie ongevoelig voor veel van de dagelijkse uitdagingen en maakt het een robuuste, duurzame keuze voor uw interieur.

Joka Design 330 klik PVC laminaat op BRICOFLOR

Met deze collectie design vloeren met klik-systeem hebt u de keuze voor een langdurige en robuuste vloerbedekking in uw ruimte. De Joka Design 330 Klik collectie richt zich op zeer realistische houtdessins en heeft een breed scala aan overtuigende houtsoorten in verschillende tinten en met bijpassende reliëfs. Alle zijn zeer realistisch dankzij hun natuurgetrouwe ontwerp. Daarnaast beschikt de collectie over een groot aantal wenselijke technische eigenschappen, die perfect samengaan met de prachtige ontwerpen. Het kliksysteem maakt de installatie snel en eenvoudig, hoe onervaren u ook bent. Gelukkig kunt u dit merk bij BRICOFLOR bestellen, voor de laagste prijs die u online kunt vinden! Nog niet overtuigd van de ontwerpen? Bestel een gratis staal om in het echt de vloer te beoordelen. Als u op zoek bent naar een grotere hoeveelheid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk aanbod op maat. Wij kijken uit naar uw bestelling!

+ lees meer