Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tarkett iD Inspiration 55 Click : een ideale en snelle oplossing van PVC laminaat voor commerciële ruimtes

Met de iD Inspiration 55 Click wordt de installatietijd van uw PVC kliklaminaat vloer geminimaliseerd dankzij het handige kliksysteem. Het innovatieve systeem van iD Inspiration 55 Click is ontworpen om uw vloer zwevend te leggen, zonder lijm.

Lees verder

Tarkett iD Inspiration Click 55

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Een Inspiration 55 Click vloer is, volgens de officiële cijfers van de fabrikant, 35% sneller te installeren dan een vloer die verlijmd moet worden en 15% sneller te installeren dan andere kliksystemen. Omdat er geen lijm gebruikt is, is de installatie niet alleen makkelijker, maar is het vinyl laminaat ook direct na installatie klaar voor gebruik.

Ontwerp uit Europa met productie uit Duitsland - Tarkett PVC

iD Inspiration 55 Click is vormgemaakt door vooraanstaande ontwerpers in Europa, op basis van diepgaand onderzoek naar de vloerentends van vandaag en morgen. Dit heeft Tarkett waardevolle kennis opgeleverd, op het gebied van wat een klant wil. Dat zie u ook meteen terug in de spraakmakende designs in deze collectie. Met een hoogwaardige productiefaciliteit in Duitsland kan Tarkett zorgdragen voor een felxibele productie, en PVC laminaat van hoge kwaliteit.

Eindeloos inspirerende designs met Tarkett klik vinyl laminaat

Dat elke ruimte iets anders nodig heeft, dat heeft Tarkett goed begrepen. Dat ziet u meteen terug in deze gevariëerde collectie van klik PVC. De 22 originele hout designs vormen een breed palet van kleuren en sferen, waarvan er zeker minstens één perfect in uw interieur past. Van koele bleke, en warme heldere houtsoorten, tot diepe, rijke, donkere walnoot houten texturen: de iD Inspiration 55 Click collectie heeft het allemaal. Kiest u voor een zacht helder interieur, dan is er bijvoorbeeld een licht verweerd eik design, of als u voor een energieker helder interieur gaat, dan is er bijvoorbeeld een Engelse eik design. Voor een mee ingetogen look is er bijvoorbeeld een teak design. Maar er is één ding dat al deze mogelijkheden gemeen hebben: tijdloze houtimitaties van vinyl laminaat die uw ruimte, zonder enige twijfel, die verse dosis opfrissing geven die zij verdiendt.

Tarkett click PVC - Een vloer voor vrijwel elke ruimte

De Tarkett collectie iD Inspiration 55 Click design PVC laminaat is de perfecte keuze voor de renovatie, modernisering en reorganisatie van vrijwel elke ruimte. Dankzij een slijtklasse van 33/42, zijn namelijk, naast woonruimtes, zelfs drukbezochte industriële ruimtes geen probleem voor deze Tarkett vloer. Daardoor is zij ideaal voor renovatie, modernisering of herinrichting van uw woonkamer, eetkamer en slaapkamers. Maar ook commerciële ruimtes zoals winkels, galerieën, hotels en andere openbare gebouwen, kantoren en vergaderzalen zijn geen probleem. De PVC vloerelementen zijn 5 mm dik, waarvan ruim 10%, 0,55 mm, de geruststellend dikke slijtlaag is. Dankzij de TopClean XP PUR coating is een Tarkett iD Inspiration 55 Click click vinyl vloer ook excellent beschermd tegen krassen, deuken, en schuren. Dit alles verzekerd u van een vloer met een lange levensduur waarvan het onderhoud makkelijk is.

Kliksystemen hoeven niet vervelend en moeilijk te zijn met Tarkett vinyl kliklaminaat

Tarkett: technologie die inspireert, het kliksysteem dat Tarkett heeft ontwikkeld en toepast in de iD Inspiration 55 Click collectie is de kers op de taart van een al geweldig product. Want niet alleen de afwerking van dit vinyl laminaat is uitstekend, ook andere technische eigenschappen, zoals de slijtklasse van 33/42 en de brandwerings klasse Bfl-s1, minstens even goed als van andere producten op de markt. Het intuïtieve kliksysteem zorgt voor een makkelijke, snelle installatie, die er meteen strak uit ziet. Er zitten dus ook geen opzichtige of vervelende naden in het oppervlak, wat, samen met de slip weerstandsklasse R9, een iD Inspiratioin 55 Click klik PVC vloer een veilige keuze maakt voor iedere situatie.

De uitstekende technische eigenschappen van iD Inspiration 55 Click vloeren

Dankzij de excellente technische eigenschappen van een Tarkett iD Inspiration 55 Click vloer hoeft u zich nooit zorgen te maken. Tijdens de lange technologische levensduur, die mogelijk gemaakt wordt door de dikke slijtlaag, zal uw vloer er ook mooi uit blijven zien. Want dankzij de geavanceerde oppervlaktebehandeling van het PVC laminaat is het schoon en netjes houden van een Tarkett vloer niet moeilijk. Regelmatig vegen of stofzuigen is genoeg voor het alledaags onderhoud, en voor volhardendere vlekken zijn de standaard huis-tuin-en-keukenmiddelen meestal ruim voldoende. Maak ook de meest agressieven onder hen zullen het prachtige oppervlak van uw klik vinyl niet aantasten.

Duurzame vloeren met een lange levensduur - Tarkett Click PVC

De productie van iD Inspiration 55 Click vinyl laminaat gebeurt voldoet minstens aan de strenge eisen die Europa stelt. Dit minimaliseren van impact op het milieu is gedaan door, bij het ontwikkelen van de productie en het ontwerpen van de productielijn, als belangrijke doelen te stellen bij te dragen aan het welzijn van mensen en hergebruik aan het einde van de levensduur mogelijk te maken. Dankzij de lage VOS-emissie draagt de iD Inspiration 55 Click bovendien een steentje bij aan een betere kwaliteit van uw binnenlucht. Tarkett  vinyl laminaat in de iD Inspiration 55 Click klik PVC collectie zijn gemaakt van 100% zuivere pvc, die 100% recyclebaar is in Tarkett’s eigen fabrieken. Een unieke oppervlaktebehandeling verzekerd dat u minder reinigingsmiddelen nodig heeft, wat resulteert in een kleinere ecologische voetafdruk en een excellente kosten-levenscyclus.

Een Tarkett iD Inspiration 55 Click klik vinyl vloer is een uitstekende keuze

Of u nou met renovatie, vernieuwing, of nieuwbouw bezig bent, een Tarkett iD Inspiration 55 Click vloer is, met recht, een voor de hand liggende keuze. Makkelijk, snel, en een visueel hoogstandje, gaat uw nieuw klik vinyl laminaat bovendien heel lang mee. Kies één of meer van de indukwekkende designs van vinyl laminaat en laat uw artistieke visie haar gang gaan. Met iD Inspiration 55 Click kan het allemaal.

Tarkett iD Inspiration 55 Click: natuurlijk beschikbaar bij BRICOFLOR

Natuurlijk heeft Bricoflor de hele Tarkett iD Inspiration 55 Click PVC laminaat collectie in het assortiment en op de website. Blader, vergelijk, en laat u verbazen. Te veel keuze? Bestel één of meer gratis samples om de keuze te vergemakkelijken. Of bel onze kundige klantenservice die u met raad en daad te woord zal staan. Als u een grote order plaatst, vergeet niet te vragen naar een persoonlijke prijsopgave.