Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tarkett Starfloor Click 30 – Duurzame klik PVC vloer tegels en planken met stijl

De Tarkett Starfloor Click 30 click PVC tegels en planken voor huiselijk gebruik. Het vinyl laminaat zorgt met hun lijmloze kliksysteem en semi-permanente instalatie voor een moderne, hoge kwaliteit, gemakkelijk te onderhouden alternatief voor echte houten vloeren. Starfloor Click 30, dé vloer met stijl.

Lees verder

Tarkett Starfloor Click 30

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tarkettt onderscheidt zich van hun concurrentie door de technische attributen van de hoogste kwaliteit en de speciaal geselecteerde designs. De collecties, producten uit de Tarkett collectie, zijn beschikbaar in een hele boel kleuren en variaties in de BRICOFLOR online shop.

Tarkett, de leider in Europa op het gebied van elastisch PVC laminaat, houten en sport vloeren, is een internationaal opereerend bedrijf wat bekend staat voor jaren van hoge kwaliteit en wat waard is voor uw geld. Met de Starfloor Click 30 collectie, biedt Tarkett de mogelijkheid om een zwevend vinyl vloersysteem voor huishoudelijk en low-traffic gebruik aan te bieden met een diversiteit van verschillende interieur designs en decoratie stijlen. Dit allemaal met dank aan een uitzonderlijk breed ontwerp palet.

Tarkett Starfloor Click 30 – De click PVC vloer die aan al uw verwachtingen voldoet 

De Starfloor Click 30 luxe modulaire klik PVC vloer van Tarkett is perfect op maat gemaakt voor gebruik in drukke woongebieden volgens klasse 23 en 31 van ISO 10582 voor residentiële en commerciële ruimtes respectievelijk. De in elkaar grijpende PVC vloer modules schitteren ook in matig bezochte commerciële ruimtes - en maakt daarmee een enorme reikwijdte van het ontwerp mogelijk voor uw woonkamer, eetkamer en slaapgedeelte evenals kantoorruimtes en vergaderzalen.

Met een totale hoogte van 4,0 mm, is de vinyl laminaatvloer systeem zeer eenvoudig om mee te werken (7,4 kg / m²), terwijl ze net zo robuust zijn. De 0,3 mm slijtlaag wordt afgesloten met een polyurethaan "PUR-Extreme-Protection-Finish" die beschermt tegen krassen en slijtage. Een ander voordeel van deze afwerking is haar bijdrage aan het gemakkelijk schoon maken en er zijn in het algemeen weinig onderhoud eigenschappen van de vloer materiaal nodig. De vinyl laminaat modules kunnen nat onderhouden worden met gewone huishoudelijke chemicaliën, zonder enige problemen. Tarkett Starfloor Click 30 - de optimale partner voor het dagelijks leven.

Klassiek en toch modern – het vinyl laminaat van Tarkett Starfloor Click 30

Met de Starfloor Click 30 collectie brengt Tarkett klassieke en moderne houten decoraties samen. Naast de traditionele Oak variaties zoals "Cerused Oak Beige", beschikt het assortiment ook over 30 moderne houtimitaties om aan de eisen van elk ontwerp te voldoen. De opvallende grijze tinten van modellen zoals bijvoorbeeld "Smoked Oak Dark Grey", zal welke ruimte dan ook met een zachte levendigheid worden gevuld door dit klik vinyl.

Elke tegel of plank module levert een massief echte houten look met een afschuining langs alle vier de randen om visueel een rustieke uitstraling te bieden. Een assortiment van 14 verschillende korrel patronen biedt een aantrekkelijke vinyl laminaat voor elke smaak en elk decoratieve stijl. Beslis voor jezelf hoe u tussen de brede scala van realistische, leeftijd of abstracte hout variaties op de juiste balans van klassiek en modern wilt inbrengen  in uw ruimte.

Tarkett Starfloor Click 30 vinyl laminaat - heeft deze PVC vloer u al aangesproken?

Een nieuwe zwevende vloer is gemakkelijk om deze dag te leggen - zelfs voor de hobby renovator. De click PVC van Starfloor range Tarkett's zijn allemaal uitgerust met een klik systeem dat de installatie een kinderspel maakt. De installatie kan worden uitgevoerd zonder het gebruik van speciaal gereedschap of lijm en de drijvende natuur beschermt de bestaande onderliggende vloer tegen beschadigingen.

Ideaal voor renovaties, kunnen de afzonderlijke Starfloor Click 30 modules op maat worden gesneden met een gewone doos mes of met een stanleymes. Er is ook de mogelijkheid voor het installeren van geluidsisolatie onder de laminaatvloer, waardoor kleine oneffenheden worden gecompenseerd, terwijl het lawaai effect wordt verminderd. Met het nieuwe klik vinyl, kan de ruimte zelfs direct worden gebruikt na installatie. Met Starfloor door Tarkett kunnen klusjesmannen, of uzelf, een kamer in een oogwink vernieuwen. 

Luxueuze PVC laminaat met klik-installatie en kwaliteitskenmerken: Tarkett Starfloor Click 30

Tarkett Starfloor 30 vinyl laminaat is niet alleen te overtuigen met het aanbod van aantrekkelijke ontwerpen, maar ook door een groot aantal technische kenmerken. Met prestaties attributen zoals brand volgens Bfl-s1, dragen gedrag in overeenstemming met EN 660-2 Groep T normen EN 12529 Type W geschiktheid voor stoel rollen, anti-slip eigenschappen van de R10 (planken) en R9 (tegels) en nog veel meer .

Bovendien kan de Starfloor 30 klik PVC vloer nog worden geïnstalleerd over de vloerverwarming systemen (tot 27 °C), zodat u kunt genieten van warme voeten, zelfs in de diepten van de winter. Tarkett hecht ook waarde aan duurzame productie. Geproduceerd zonder de weekmaker ftalaat, zijn de Starfloor 30 producten niet schadelijk voor zowel de gezondheid als het milieu. Deze PVC laminaatvloeren zijn en worden zelfs 100% gerecycled. Gewilde ontwerpen, hoogste kwaliteit en indrukwekkende prestaties - gecombineerd in één product: Tarkett Starfloor 30 met klik-installatie.

Tarkett Starfloor Click 30 vinyl laminaat - Online kopen bij BRICOFLOR!

De volledige Tarkett Starfloor Click 30 PVC laminaat collectie is nu verkrijgbaar in een brede scala van modellen en kleuren bij de BRICOFLOR online shop. Laat u overtuigen door deze premium-kwaliteit vinyl laminaat met klik-systeem en bestel nu uw nieuwe Designer vinyl vloer bij BRICOFLOR. Bij BRICOFLOR kunt u gebruik maken van verschillende services zoals een gratis sample service, hiermee kunt u alsnog het product van dichtbij bekijken. Verder is er bij BRICOFLOR de beste prijs garantie en kunt u zich aanmelden voor een individuele offerte bij grote bestellingen.