Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Ma-Vrij: 9 - 17 uur +31(0)43-3020090 of per E-Mail info@bricoflor.nl

Tarkett Starfloor Click 50 EIR

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

Tarkett Starfloor Click 50 EIR luxe PVC laminaat: de perfecte oplossing voor renovaties 

Het in elkaar grijpende vinyl vloersysteem Starfloor Click 50 EIR van Tarkett biedt de perfecte vloer oplossing voor renovatie van uw residentiële en commerciële ruimten. Het vinyl laminaat systeem, klik installatie, overtreft de concurrentie met zijn technische eigenschappen en prachtig design. Met een keuze van 21 plank- en 7 tegel variaties, biedt  de collectie een diversiteit die de perfecte stijl biedt voor vrijwel elke toepassing. De Starfloor range vertegenwoordigt een slijtvaste vinyl laminaatvloer systeem dat uitzonderlijk snel en gemakkelijk te leggen is én is zeker om aan uw vraag te voldoen voor zowel residentiële of commerciële toepassingen. Tarkett heeft een premium-kwaliteit, lage onderhoudskosten, moderne vloeren alternatief voor hardhout of steen in een renovatie of bouw scenario geproduceerd. Starfloor Click 50 EIR door Tarkett: de premium PVC kliklaminaat vloer met stijl.

Tarkett Starfloor: vinyl laminaat en tegels met authentieke decors

De PVC laminaat verzameling Starfloor Klik 50 van Tarkett is gebaseerd op de hoogste normen van ontwerp en omvat een breed scala van de meest realistische hout, steen, marmer en metaal imitaties. Het palet van 21 plank- en 7 tegels ontwerpen zijn zo realistisch dat ze gemakkelijk kunnen doorgaan voor het echte werk. De levensechte embossing patronen bieden verbluffende visuele en tactiele effecten die zeker een organische flair in elke ruimte weten te brengen. De EIR klik vinyl producten onderscheiden zich van hun zusterproducten door het extra sterk geëmboste oppervlak. In het bijzonder, veel van de plank producten worden geleverd met reliëfs die daadwerkelijk de lijnen en knopen van de houtnerf ontwerpen volgen. Andere series, zoals 'Smoked Oak ", bogen op een bijzonder levendig spectrum van verschillende kleuren en texturen om dat speciale sfeer element toe te voegen aan elke ruimte. Onder de tegel ontwerpen van Starfloor Klik 50 range, zijn de ingetogen marmer, natuursteen en hedendaagse metaal stijlen die Tarkett u te bieden heeft voor een nóg breder scala aan ontwerpmogelijkheden.

Slijtvast PVC kliklaminaat dat aan de strengste normen voldoet: Starfloor Click 50 EIR

Starfloor Click 50 EIR collectie Tarkett's omvat oplossingen voor veel verschillende commerciële en residentiële vloeren toepassingen. Met een totale dikte van 5,0mm, zijn de in elkaar grijpende vinyl laminaat modules bij uitstek geschikt voor gebruik in woonruimten met veel verkeer (volgens EN 685, klasse 23) of matig bezochte commerciële ruimten (volgens Toen 685, klasse 32). De 0,5mm slijtlaag wordt afgesloten met een polyurethaan "PUR-Extreme-Protection-Finish" die bescherming biedt tegen krassen en slijtage. Een ander voordeel van deze afwerking zijn haar eigenschappen aan het gemakkelijk schoon te maken en in het algemeen weinig onderhoud van het vloer oppervlak. De klik vinyl vloeren modules kunnen nat onderhouden huishoudelijke chemicaliën, zonder enige problemen aan. Tarkett Starfloor Click 50 EIR - de optimale commerciële of residentiële partner.

Starfloor Click 50 EIR van Tarkett: installatie van klik PVC gemakkelijk gemaakt!

Een nieuwe zwevende vloer is gemakkelijk om vandaag de dag te leggen - zelfs voor de hobby renovator. PVC klik vloeren van Tarkett's Starfloor range zijn allemaal uitgerust met een klik systeem waarmee de installatie kinderspel wordt. De installatie kan worden uitgevoerd zonder het gebruik van speciaal gereedschap of lijm en die de drijvende aard van de onderliggende bestaande vloer niet beschadigd. Ideaal voor renovaties, kunnen de individuele Starfloor Click 50 EIR planken en tegels op maat worden gesneden met een gewone mes of een stanleymes. Het mes-en-groef kliksysteem maakt het leggen van het vinyl laminaat makkelijk. Er is ook de mogelijkheid voor het installeren van geluidsisolatie onder het PVC laminaat, waardoor ook kleine oneffenheden in de ondergrond worden gecompenseerd , terwijl het lawaai wordt verminderd. In feite zorgen de vinyl modules voor een contactgeluid vermindering van maximaal 5 dB. De nieuwe vloer ruimte kan zelfs direct worden gebruikt na installatie. Met Starfloor door Tarkett kunnen klusjesmannen, of uzelf, een kamer in een oogwenk vernieuwen.

Premium kwaliteit van klik vinyl dat voldoet aan de duurzame productie van Tarkett

De modulaire klik vinyl laminaat Starfloor Click 50 EIR vertoont technische prestaties die elke uitdaging aan kunnen - zoals brandweringsklasse volgens Bfl-s1, slijtvastheid conform EN 660-2 Groep T-normen en een dimensionele stabiliteit variantie van ≤ 0,10%. Zelfs meubels voeten en castor rollen zullen moeite hebben om een ​​deuk te maken dankzij EN 1252 Type W veerkracht. Er is ook de veiligheid van de R10 en R9 non-slip prestaties wat wordt weergegeven door de respectievelijk van de planken en tegels. Bij Tarkett gaan comfort en beste praktijken productie hand in hand. Starfloor Click 50 EIR vertoont twee ecologische innovaties die helpen bij het verbeteren van het interieur van de luchtkwaliteit: de collectie PVC laminaat wordt geproduceerd zonder gebruik van ftalaten, terwijl de afgewerkte producten geen schadelijke weekmakers bevatten en stoten uitzonderlijk lage niveaus van VOS (Vluchtige Organische Stoffen) uit. Zo zijn de Starfloor Click 50 EIR luxe vinyl vloerbedekking producten niet alleen onschadelijk voor de gezondheid en ecologisch verantwoord, maar zijn zij ook 100% recyclebaar.

Tarkett Starfloor Click 50 EIR klik PVC - Online kopen in de BRICOFLOR online shop

Met Tarkett Starfloor Click 50 EIR, is Tarkett de Europese marktleider en biedt een hoogwaardige en ecologisch duurzame range vinyl laminaat aan met indrukwekkende technische specificaties en een scala aan mystificerend realistische ontwerpen. U kunt een enorm scala aan plank en tegel variaties in de BRICOFLOR online winkel vinden. Kies de gewenste inrichting en wees onder de indruk van het klik PVC.

✓ Tarkett Starfloor Click 50 EIR PVC kliklaminaat voor de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke offerte voor klik vinyl