Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Ma-Vrij: 9 - 17 uur +31(0)43-3020090 of per E-Mail info@bricoflor.nl

Tarkett Starfloor Click 50

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

Tarkett Starfloor Click 50 luxe PVC kliklaminaat: de perfecte oplossing voor renovaties 

Het in elkaar grijpende klik vinyl vloersysteem Starfloor Click 50 van Tarkett biedt de perfecte vloer oplossing voor renovatie van uw residentiële en commerciële ruimten. Het vinyl laminaat-systeem, met lijm-loze klik installatie, overtreft de concurrentie met zijn technische eigenschappen en prachtig design. Met een keuze van 21 plank- en 7 tegel variaties, biedt  de collectie een diversiteit die de perfecte stijl biedt voor vrijwel elke toepassing. De Starfloor range vertegenwoordigt een slijtvaste vinyl laminaatvloer systeem dat uitzonderlijk snel en gemakkelijk te leggen is én is zeker om aan uw vraag te voldoen voor zowel residentiële of commerciële toepassingen. Tarkett heeft een premium-kwaliteit, lage onderhoudskosten, moderne vloeren alternatief voor hardhout of steen in een renovatie of bouw scenario geproduceerd. Starfloor Click 50 door Tarkett: de premium PVC kliklaminaat vloer met stijl.

Tarkett Starfloor: klik vinyl met authentieke decors

De PVC laminaat verzameling Starfloor Click 50 van Tarkett is gebaseerd op de hoogste normen van ontwerp en omvat een breed scala van de meest realistische hout, steen, marmer en metaal imitaties. Het palet van 21 plank- en 7 tegels ontwerpen zijn zo realistisch dat ze gemakkelijk kunnen doorgaan voor het echte werk. De levensechte embossing patronen bieden verbluffende visuele en tactiele effecten die zeker een organische flair in elke ruimte weten te brengen. In het bijzonder, veel van de PVC klik vloeren worden geleverd met reliëfs die daadwerkelijk de lijnen en knopen van de houtnerf ontwerpen volgen. Andere series, zoals 'Smoked Oak ", bogen op een bijzonder levendig spectrum van verschillende kleuren en texturen om dat speciale sfeer element toe te voegen aan elke ruimte. Onder de tegel ontwerpen van Starfloor Click 50 range, zijn de ingetogen marmer, natuursteen en hedendaagse metaal stijlen die Tarkett u te bieden heeft voor een nóg breder scala aan ontwerpmogelijkheden van klik vinyl.

Slijtvast vinyl laminaat dat aan de strengste normen voldoet: Starfloor Click 50

Starfloor Click 50 collectie Tarkett's omvat oplossingen voor veel verschillende commerciële en residentiële vloeren toepassingen. Met een totale dikte van 5,0mm, zijn de in elkaar grijpende PVC laminaat modules bij uitstek geschikt voor gebruik in woonruimten met veel verkeer (volgens EN 685, klasse 23) of matig bezochte commerciële ruimten (volgens Toen 685, klasse 32). De 0,5mm slijtlaag wordt afgesloten met een polyurethaan "PUR-Extreme-Protection-Finish" die bescherming biedt tegen krassen en slijtage. Een ander voordeel van deze afwerking zijn haar eigenschappen aan het gemakkelijk schoon te maken en in het algemeen weinig onderhoud van het vloer oppervlak. De klik vinyl modules kunnen nat onderhouden huishoudelijke chemicaliën, zonder enige problemen aan. Tarkett Starfloor Click 50 - de optimale commerciële of residentiële partner.

Starfloor Click 50 van Tarkett: PVC laminaat waarbij de installatie gemakkelijk is gemaakt!

Een nieuwe zwevende klik PVC vloer is gemakkelijk om vandaag de dag te leggen - zelfs voor de hobby renovator. Het vinyl laminaat van Tarkett's Starfloor range zijn allemaal uitgerust met een klik systeem waarmee de installatie kinderspel wordt. De installatie kan worden uitgevoerd zonder het gebruik van speciaal gereedschap of lijm en die de drijvende aard van de onderliggende bestaande vloer niet beschadigd. Ideaal voor renovaties, kunnen de individuele Starfloor Click 50 planken en tegels op maat worden gesneden met een gewone mes of een stanleymes. Het mes-en-groef kliksysteem maakt het leggen van de vloer makkelijk. Er is ook de mogelijkheid voor het installeren van geluidsisolatie onder de laminaatvloer, waardoor ook kleine oneffenheden in de ondergrond worden gecompenseerd , terwijl het lawaai wordt verminderd. In feite zorgen de vinyl modules voor een contactgeluid vermindering van maximaal 5 dB. De nieuwe vloer ruimte kan zelfs direct worden gebruikt na installatie. Met Starfloor PVC laminaat door Tarkett kunnen klusjesmannen, of uzelf, een kamer in een oogwenk vernieuwen.

Premium kwaliteit voldoet aan de duurzame productie

De modulaire klik vinyl vloer Starfloor Click 50 vertoont technische prestaties die elke uitdaging aan kunnen - zoals brandweringsklasse volgens Bfl-s1, slijtvastheid conform EN 660-2 Groep T-normen en een dimensionele stabiliteit variantie van ≤ 0,10%. Zelfs meubels voeten en castor rollen zullen moeite hebben om een ​​deuk te maken dankzij EN 1252 Type W veerkracht. Er is ook de veiligheid van de R10 en R9 non-slip prestaties wat wordt weergegeven door de respectievelijk van de planken en tegels. Bij Tarkett gaan comfort en beste praktijken productie hand in hand. Starfloor Click 50 vertoont twee ecologische innovaties die helpen bij het verbeteren van het interieur van de luchtkwaliteit: de collectie wordt geproduceerd zonder gebruik van ftalaten, terwijl de afgewerkte producten geen schadelijke weekmakers bevatten en stoten uitzonderlijk lage niveaus van VOS (Vluchtige Organische Stoffen) uit. Zo is het Starfloor Click 50 luxe vinyl laminaat niet alleen onschadelijk voor de gezondheid en ecologisch verantwoord, maar zijn zij ook 100% recyclebaar.

Tarkett Starfloor Click 50 in elkaar grijpende vinylvloeren modules - online kopen in de BRICOFLOR online shop

Met Tarkett Starfloor Click 50, is Tarkett de Europese marktleider en biedt een hoogwaardig en ecologisch duurzaam vinyl laminaat aan met indrukwekkende technische specificaties en een scala aan mystificerend realistische ontwerpen. U kunt een enorm scala aan plank en tegel variaties in de BRICOFLOR online winkel vinden. Kies de gewenste inrichting en wees onder de indruk.

✓ Tarkett Starfloor Click 50 PVC laminaat voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke offerte van klik vinyl