Tarkett Starfloor Click 55 – Het beste PVC kliklaminaat voor uw huis

De collectie Starfloor Click 55 van Tarkett komt  in 28 verschillende designs, die ieder vo…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De collectie van vinyl laminaat bestaat uit exclusieve kleuren en patronen, die bestaan uit designs van hout, zink en gepolijst beton. Al deze ontwerpen zijn handgemaakt door de Tarkett design afdeling. U kunt hiermee er zeker van zijn dat u de juiste vloer vindt die uw ruimte zal opvullen. Aangezien dit PVC laminaat in een Europese fabriek geproduceerd wordt, voldoen deze vloeren natuurlijk ook aan de hoge standaarden en eisen. Daarnaast, omdat Tarkett zo overtuigd is van hun vloeren, bieden ze u een 20 jaar garantie bij residentieel gebruik.

Tarkett Starfloor: Klik vinyl met de meeste exclusieve dessins

Starfloor Click 55 is een verzameling PVC laminaat die op de hoogste normen van ontwerp en omvat een grote verscheidenheid aan decors van soorten hout, zink en gepolijst beton. De verzameling is opgedeeld in tegels en planken, er zijn namelijk 23 soorten van plank formaat en 5 soorten met tegel formaat. Dit heeft echt geen invloed op de designs, aangezien deze ieder voor zich een eigen design hebben met dezelfde hoge kwaliteit. Dit klik vinyl heeft, vanwege het levensechte relïef, dezelfde uitstraling en rust die het met zich meebrengt. Het spectrum van het hout loopt van lichtgrijs naar tot aan donkergrijs en van licht beige tot aan bruine tinten, waarmee u natuurlijk verschillende sferen scheppen kunt om zo het voor het beste resultaat te kunnen zorgen. Van de tegels in de kleuren grijs, bruin, anthraciet en zwart beschikbaar, die ieder een rustgevende en nette sfeer met zich meebrengen.

Slijtvast PVC kliklaminaat dat onder de strengste normen geproduceerd is: Starfloor Click 55

Tarkett zorgt met deze collectie voor een ideale oplossing van residentiële en commerciële ruimtes. Met een totale dikte van 4,5 mm, die wel 0,5 mm dikker is dan andere collecties, is nog eenvoudiger in elkaar te leggen door het verschil in gewicht en dikte. Het PVC kliklaminaat is voorzien van een slijtlaag van 0,55 mm die ervoor zocht dat er, met een polyutheraan coating, bescherming wordt geboden tegen krassen en slijtage. Een ander voordeel is dat dit vinyl laminaat daardoor eenvoudig schoon te maken is en weinig onderhoud nodig heeft, als u kijkt naar het oppervlak. De PVC klik vloeren kunnen schoongemaakt met eenvoudig wat water en zijn bestand tegen schoonmaakmiddelen. U heeft door de collectie Tarkett Starfloor Click 55 een ideale partner voor commercieel of residentieel gebied.

Starfloor Click 55 – Met dit systeem is vinyl laminaat eenvoudig te installeren

Met dit nieuwe klik vinyl ontwikkelt u een aannemelijke sfeer waarbij de zwevende constructie ervoor zorgt dat het loopcomfort wordt vergroot. Dit PVC laminaat van de collecties van Starfloor van Tarkett zijn uitgerust met een kliksysteem, waardoor de installatie simpelweg kinderspel wordt. Door dit kliksysteem heeft u bij de installatie geen speciaal gereedschap nodig of lijm om ze te leggen. Dit resulteert erin dat de ondervloer onbeschadigd blijft. Verder is dit vinyl laminaat eenvoudig aan te passen aan uw ruimte, aangezien u bij de Starfloor Click 55 collectie de planken of tegels simpelweg kan snijden met een Stanley-mes. De mogelijkheid bestaat ook, om een ondervloer te leggen onder dit klik PVC. Deze ondervloer heef teen geluidsdempende werking, waardoor het loopgeluid vermindert en u een rustiger loopcomfort heeft. Deze compenseert ook kleine oneffenheden die zich onder de vloer bevinden, waardoor u een rechte en platte vloer krijgt. De nieuwe vloer kan daarbij ook meteen worden gebruikt nadat de installatie is voltooid, aangezien er geen stoffen hoeven te drogen of vaster te worden. Met het Starfloor PVC kliklaminaat van Tarkett kunnen klusjesmannen, hobbyisten of eenvoudig uzelf deze vloer leggen.

Premium kwaliteit van klik vinyl dat voldoet aan een duurzame productie

Het rijk uitgeruste klik PVC van Tarkett vertoont aantallen technische prestaties die daardoor elke uitdaging aankunnen. Ze hebben een brandweringsklasse van Bfl-s1, die eraan bijdraagt dat het brandgevaar aanzienlijk wordt verminderd. Daarnaast hebben ze ook een slijtweerstand van R9 of R10, dit ligt aan de soort vloer die u wilt, aangezien de tegel variant de R9 slipweerstand heeft. Het vinyl laminaat is na productie en na levensloop 100% recyclebaar. Deze vloer is daarbij ook nog eens ftalaat-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke weekmakers zich in het product bevinden. Tarkett stuurt alleen maar naar een groenere en milieuvriendelijke productie, die resulteert in een kwalitatief hoog en gezond product.

Nu te verkrijgen bij BRICOFLOR: de nieuwe Tarkett Starfloor Click 55

Tarkett Starfloor Click 55 geeft het in alle designs in onze winkel, waarbij u bij ons de winkel daarbij ook nog de beste prijs zal betalen voor dit product. Met onze beste prijsgarantie, zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaald voor dit PVC kliklaminaat. U kunt daarnaast ook gebruik maken van onze gratis sample service, waarmee u een voorproefje krijgt van hoe de vloer eruitziet en of deze daarbij écht bij uw interieur past. Bij grotere bestellingen, maken wij graag voor u een persoonlijke offerte aan van klik vinyl. Ons competente service team zit voor u klaar. Wij horen graag van u!

Plus icon lees meer