Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 - Authentieke PVC vloeren met een kliksysteem

Met de Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 collectie, kunt u zich verheugen op een heel speciale klikvinyl. Met de semi-rigide, semi-stijve structuur krijgt u een PVC vloer dat niet alleen indruk maakt met zijn hoge mate van authenticiteit. Het robuuste klikvinyl kan namelijk ook op oude vloeren, zoals een tegelvloer, worden gelegd. Hiernaast biedt de collectie ook een bijzonder hoge maatvastheid.

Geen filters geselecteerd
€ 31,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 35,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 – Klik PVC voor meer flexibiliteit bij renovaties

De klik PVC vloeren uit de Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 collectie maken indruk op elk niveau. Naast een bijzonder realistische uitstraling, die afhankelijk van het decor, wordt bereikt met afgeschuinde randen of een gesynchroniseerde reliëfdruk, wordt de vinylvloer in houtlook gekenmerkt door zijn dubbele glasvezelversterking. Zo bereikt Tarkett’s gepatenteerde glasvezeltechnologie een maximale maatvastheid. Het praktische kliksysteem van de Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 collectie zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie van de vloer, die zowel voor de huishoudelijke als de commerciële omgeving geschikt is.

Alle voordelen op een rijtje - Op deze designvloer kunt u bouwen

De Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 collectie kenmerkt zich door een totale dikte van 5,0 mm en de geschiktheid voor gebruiksklassen 23 en 31. Dit maakt de vloer bijzonder geschikt voor gebruik in intensief gebruikte woonruimtes en voor rustige commerciële ruimtes. Een bijzonder hoogtepunt van het semi-rigide vinyl is de Tektanium PU coating, die niet alleen de vloer een ultra-matte uitstraling geeft, maar ook zorgt voor een bijzonder hoge bestendigheid tegen krassen, vlekken en stoten. Met zijn hoge maatvastheid kan het klik PVC ook geïnstalleerd worden op plaatsen die veel aan de zon worden blootgesteld. Bij plaatsing tot 150 m² kan het gebruik van uitzettingsprofielen ook achterwege blijven.

De ftalaatvrije vloer scoort niet alleen punten met zijn betrouwbare kliksysteem, maar de vloer maakt ook een fantastische indruk op het gebied van veiligheid en comfort. De onderhoudsvriendelijke designvloer kan ook gelegd worden in combinatie met vloerverwarming tot maximaal 27°C. Dit zorgt voor een fijn voetgevoel, ook verbetert de vloer de ruimteakoestiek en heeft een kleine geluiddempende werking. Afhankelijk van het decor is het klikvinyl van de Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 collectie antislip, volgens de klasse R9 of R10. Daarnaast is de vloer chemisch bestendig, geschikt voor stoelwielen van het type W en wordt het door de lage restdruk niet beschadigd door meubelpoten of andere zware voorwerpen die op de vloer rusten.

Authentiek & stijlvol - De keuze is aan u

In de Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 collectie kunt u decors verwachten uit de Authentics en Classics series. Het klikvinyl uit de Authentics serie overtuigt door zijn bijzonder natuurlijke uitstraling, omdat het hout- of steendecor door het gesynchroniseerde reliëfproces bijzonder realistisch wordt weergegeven. Zelfs het gevoel is bedrieglijk realistisch. Afhankelijk van het decors van de PVC vloer is er een onafgeschuinde of allround groef aanwezig. Kies bijvoorbeeld voor een PVC vloer in houtlook en profiteer tegelijkertijd van de authentieke uitstraling als van de praktische eigenschappen en het gebruiksvriendelijke onderhoud.

Naast de klikvloeren in plankformaat heeft de iD Inspiration Click Solid 30 collectie van Tarkett ook klik PVC tegels, in aantrekkelijke steen- en metaaldecors. Vooral de vinylvloeren met roest optiek of met betonontwerp zijn zeer geschikt voor het vormgeven van een moderne of industriële keuken. De klassieke vinylvloer met eiken look, daarentegen wordt veel toegepast in woonkamers en slaapkamers.

Tarkett PVC vloeren – Onbeperkte ontwerpmogelijkheden

De bekende vloerenfabrikant Tarkett besteedt extra aandacht op het creëren van collecties die voor talrijke ontwerpmogelijkheden zorgen en uw verbeelding de vrije loop laten. U vindt dan ook vinyl van hoge kwaliteit in de iD Inspiration Click Solid 30 collectie, niet alleen op het gebied van techniek, maar ook met de uitstraling en het ontwerp. Tarkett richt zich echter niet alleen op een smaakvol ontwerp, maar ook op productkwaliteit en duurzaamheid. Tarkett kan terugvallen op hun jarenlange ervaring als het gaat om het ontwerpen van een PVC vloer die functionaliteit, veelzijdigheid en design combineert. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de speciale productstructuur voorkomen slijtage, beschadiging of verbleken.

Daarnaast probeert Tarkett gebruik te maken van milieuvriendelijke transportroutes en is het erg bewust op zijn water- en energiegebruik. Ook hecht Tarkett belang aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Tarkett streeft naar de ontwikkeling van een klikvinyl met optimale eigenschappen voor het milieu en probeert te handelen vanuit het “Cradle to Cradle” principe. Dit bevordert de circulaire economie en is gebaseerd op het feit dat vloerbedekkingen na gebruik weer in de productiecyclus kunnen worden teruggebracht.

Snel en eenvoudig - Het klikvinyl van de Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 collectie

Aangezien de PVC vloeren van Tarkett uit de iD Inspiration Click Solid 30 collectie een kliksysteem hebben, is de installatie snel en erg eenvoudig. Daarnaast is de vloer direct na plaatsing te gebruiken. Het is echter belangrijk dat u de vinylvloer eerst laat acclimatiseren in de te leggen ruimte. Hiervoor worden de vloerdelen van de pallet gehaald en moet het 24 uur lang acclimatiseren in zo klein mogelijke stapels.

Controleer ook de ondergrond. Deze moet zo droog, vlak, schoon en stabiel mogelijk zijn. De maximale vlakheidstolerantie is 3 mm, alle grotere oneffenheden dienen te moeten worden opgevuld. U kunt de vloeren op verschillende oude vloeren leggen. Zo kunt u het leggen op verlijmde houten vloeren, egale stenen vloeren, tegelvloeren met een maximale voegbreedte van 4 mm en voegdieptes van 2 mm, compact PVC vloeren en linoleumbekledingen.

Leg het Tarkett klikvinyl van links naar recht en gebruik afstandhouders om een uitzettingsvoeg van 5 mm te behouden met alle vaste objecten en muren in uw kamer. Vul ze niet met siliconen. Dit wordt alleen in uitzonderlijke gevallen aanbevolen. U kunt vervolgens een rubberen hamer gebruiken om ervoor te zorgen dat het kliksysteem perfect in elkaar past. Zorg ervoor dat de kopverbinding met tand en groef precies op elkaar past. Leg voor de volgende rij de plank of tegel in een hoek van 30° ten opzichte van de groef van de vorige rij en breng deze met lichte druk naar beneden om het te bevestigen aan de voorste rij. De eindaansluitingen van de afzonderlijke rijen dienen altijd minimaal 30 cm uit elkaar te liggen. 

Bestel uw nieuwe PVC vloer uit de Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 collectie en geniet van de volgende voordelen

Bestel vandaag nog het semi-rigide vinyl van Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 en profiteer van een hoogwaardige vinylvloer met een praktisch kliksysteem en een stijlvolle uitstraling. Dankzij onze beste prijs garantie weet u zeker dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vloer. Daarnaast kunt u ook een individuele offerte aanvragen, indien u een grote renovatie van plan bent. Iemand van ons serviceteam zal dan spoedig contact opnemen met u, met een offerte met nog betere voorwaarden.

Bent u nog niet helemaal zeker welk ontwerp het mooiste is in het echt? Dat is geen probleem, dankzij onze gratis sample service. Hiermee kunt u tot wel 8 samples per bestelling aanvragen. Deze worden vervolgens op korte termijn bij u thuis bezorgd, zodat u verschillende vloeren kunt vergelijken vanuit het comfort van uw woonkamer. Hierbij krijgt u ook een kortingscode toegestuurd, die u kunt gebruiken bij uw volgende bestelling.

Heeft u vragen, verzoeken of suggesties? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn beschikbaar via de telefoon, e-mail of via ons contactformulier. Wij horen graag van u en helpen u graag verder met uw renovatie!

+ lees meer