Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 - Stevig klikvinyl met een breed scala aan toepassingen

De PVC vloeren uit de Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 collectie zijn semi-rigide vinyl die indruk maken met zijn brede scala aan toepassingen, hoge maatvastheid en praktisch kliksysteem. Daarnaast inspireren de vloeren ook met prachtige, realistische hout-, steen- en metaalontwerpen.

Geen filters geselecteerd
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 - meer stabiliteit, meer toepassingsmogelijkheden!

Het klikvinyl uit de iD Inspiration Click Solid 55 collectie van Tarkett heeft de definitie van designverharding weer versterkt en vertrouwt op een dubbele glasvezelversterking, waardoor, ook mede dankzij de gepatenteerde glasvezeltechnologie van Tarkett, een maximale maatvastheid wordt bereikt. Hierdoor kan het klikvinyl op oude tegelvloeren worden gelegd, maar is het ook onder meer geschikt voor kamers met veel natuurlijk zonlicht.

Door de hoge maatvastheid zijn bij een plaatsing tot 150 m² geen uitzetprofielen nodig. Bovendien heeft de vloer een 0,55 mm dikke slijtlaag, met een Tectanium-PU coating. Dit geeft de vloer een matte uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de vloer extra bestand is tegen krassen, stoten en vlekken.

Betrouwbaar in alle opzichten - Tarkett vinylvloeren met optimale producteigenschappen

De PVC vloeren van Tarkett uit de iD Inspiration Click Solid 55 collectie kenmerken zich met name door de verhoogde stabiliteit door de dubbele glasvezelversterking, maar het overtuigt ook met praktische voordelen. De PVC vloer van Tarkett biedt een bijzonder snel en betrouwbaar kliksysteem, dat weinig voorbereiding en vakkennis vereist. De klikvloer is 5 mm dik en biedt een bijzondere hoge maatvastheid van ≤ 0,10%. Dit betekent dat de vloer ook in direct zonlicht niet kromtrekt en er geen voegen zullen ontstaan. Het goede indrukgedrag is ook erg indrukwekkend, meubelpoten en andere zware voorwerpen zijn namelijk niet schadelijk voor het klik PVC.

De PVC vloeren van de Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 collectie zijn verrijdbaar, lichtecht en worden gekenmerkt door een lage thermische weerstand. Hierdoor kunnen de Tarkett vloeren ook op een warm-water vloerverwarming (van maximaal 27°C) gelegd worden. Daarnaast is de designvloer bestand tegen chemicaliën en heeft het, afhankelijk van het specifieke decor, een hoge antislipklasse van R9 of R10. De brandveiligheidsklasse Bfl-s1 geeft aan dat het PVC bij brand weinig of geen rook afgeeft. Daarnaast kan het product het contactgeluid enigszins dempen en zorgt het voor een aangenaam loopgevoel. De collectie omvat zowel PVC vloeren in plankformaat als PVC tegels in steen- en metaalontwerpen.

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 – Een klikvloer voor elke situatie

Het klikvinyl uit de Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 collectie kan worden ingedeeld in de gebruiksklassen 23, 33 en 42. Daarom is de vloer niet alleen erg geschikt voor privé gebruik, maar kan deze ook geïnstalleerd worden in drukke commerciële ruimtes en zelfs in lichte industriële ruimtes, zoals een magazijn. De vloeren zijn dus geschikt voor in uw gang, keuken of woonkamer, maar ook in de horeca, ouderenzorg, scholen en winkels.

Overtuigend in techniek en ontwerp - Vinylvloeren in authentieke decors

De vinylvloeren van Tarkett uit de iD Inspiration Click Solid 55 collectie maken niet alleen indruk met zijn technische voordelen, maar ook op het gebied van esthetiek. De collectie omvat de lijnen Authentics en Classics en biedt dus een verscheidenheid aan klassieke en realistische decors. De serie Authentics inspireert door zijn gesynchroniseerde reliëf met een bijzonder natuurlijke uitstraling. Korrels, noestgaten en structurele verschillen van het hout worden op een bedrieglijk realistische manier nagebootst en zelfs het gevoel is erg authentiek. Sommige vinylvloeren hebben rondom afgeschuinde randen, die het smaakvolle houtdecor nog meer benadrukken.

Een klik PVC voor elke smaak – Laat uw creativiteit de vrije loop met Tarkett iD Inspiration Click Solid 55

De Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 collectie omvat tal van aantrekkelijke decors voor een stijlvol interieurontwerp. Van het klassieke PVC in houtlook tot moderne vinylvloeren in betonlook, het biedt ook ongebruikelijke vloeren met roest- en metaaldesign. Van de romantische landhuisstijl tot strakke designinterieurs, alle denkbare woonstijlen zijn te realiseren met deze collectie. Kies een moderne vinylvloer in grijs eiken of kies voor een levendige vinylvloer met natuurlijke parketlook – er zijn geen grenzen aan uw creativiteit met het PVC van Tarkett!

Stevig klikvinyl op tegels - deze designvloer overbrugt elk obstakel

De specialiteit van de vloeren uit de iD Inspiration Click Solid 55 collectie is toch wel de hoge stabiliteit. Dankzij de dubbele glasvezelversterking kunt u het vinyl op uw oude tegelvloer leggen, dit komt omdat de vloer kleine oneffenheden kan overbruggen. In principe moet de ondervloer droog, vlak, schoon en redelijk effen zijn. De maximale vlakheidstolerantie voor gaten of krassen is 3 mm. Het installeren op oude textielbekledingen is over het algemeen niet mogelijk. Het klik PVC van de Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 kunt u wel installeren op gelijmd parket, een egale stenen- of marmeren vloer, een tegelvloer met een voegbreedte van 4 mm en een voegdiepte van 2 mm, compact linoleum en compacte PVC-vloeren.

Een vloer uit de Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 collectie installeert u in een handomdraai

Het klikvinyl van Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 maakt indruk met een eenvoudig kliksysteem dat de technische prestaties verhoogt en een hoge mate van weerstand biedt. Daarom is het klikvinyl bijzonder eenvoudig de installeren. Voor het installeren heeft u een mes, handschoenen, een rubberen hamer, fel licht, een meetlint, potlood en liniaal nodig.

Voor dat u begint met de installatie dient u de vloer minimaal 24 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waarin u het wilt leggen. Neem hiervoor de vloerdelen van het pallet en verdeel ze in zo klein mogelijke stapels op ongeveer 50 cm afstand van de muur. Tijdens de acclimatisatie en installatie moet een kamertemperatuur van tussen de 18°C en 25°C aangehouden worden. Het vloeroppervlak moet minstens 15°C warm zijn en de relatieve luchtvochtigheid moet tussen de 35% en 65% zitten.

De Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 vloer wordt van links naar rechts gelegd. Houd met geschikte afstandhouders een afstand van minimaal 5 mm tot de muren in uw ruimte. Vul dit ook niet met silliconen! De PVC klik tegels of planken die zich het dichtst bij de muren bevinden moeten minstens 10 cm breed of 30 cm lang zijn. De eerste plank wordt gelegd met de tandzijde richting de muur.

De kopverbindingen met messing en groef moeten perfect op elkaar passen en worden bevestigd met een rubberen hamer. De resterende planken voor de volgende rij moeten minimaal 30 cm lang zijn. Leg de plank in de groef van de reeds liggende rij onder een hoek van 30° en laat deze met lichte druk tegen de voorste rij zakken. Voor een optimale plaatsing moeten de planken altijd 30 cm verspringend worden gelegd. De laatste plank moet minstens zo breed zijn als een halve normale plank.

Bestel uw nieuwe vinylvloer uit de Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 collectie en geniet van de volgende voordelen

Bestel vandaag nog het semi-rigide vinyl van Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 en profiteer van een hoogwaardige vinylvloer met een praktisch kliksysteem en een stijlvolle uitstraling. Dankzij onze beste prijs garantie weet u zeker dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vloer. Daarnaast kunt u ook een individuele offerte aanvragen, indien u een grote renovatie van plan bent. Iemand van ons serviceteam zal dan spoedig contact opnemen met u, met een offerte met nog betere voorwaarden.

Bent u nog niet helemaal zeker welk ontwerp het mooiste is in het echt? Dat is geen probleem, dankzij onze gratis sample service. Hiermee kunt u tot wel 8 samples per bestelling aanvragen. Deze worden vervolgens op korte termijn bij u thuis bezorgd, zodat u verschillende vloeren kunt vergelijken vanuit het comfort van uw woonkamer. Hierbij krijgt u ook een kortingscode toegestuurd, die u kunt gebruiken bij uw volgende bestelling.

Heeft u vragen, verzoeken of suggesties? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn beschikbaar via de telefoon, e-mail of via ons contactformulier. Wij horen graag van u en helpen u graag verder met uw renovatie!

+ lees meer