Close icon

Wineo 600 Rigid: Installatie in een handomdraai met Klik PVC

Ontdek de veelzijdige collectie Wineo 600, met klik PVC in verschillende ontwerpen en formaten. Of je nu houdt van hout- o…

lees meer
1 - 12 van 12 Producten

Wineo 600 Rigid collectie - Perfect voor elke designwens

De Wineo 600 Rigid collectie biedt een uitgebreide selectie van klik PVC met moderne hout- en steenlooks. Dankzij de synchroon geëmbosseerde oppervlakte en realistische, ingelegde nerven zijn deze vloeren nauwelijks te onderscheiden van echt natuurlijk materiaal. De kleurenpalet varieert van klassiek bruin tot zachte, lichte tinten en krachtige donkere nuances, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je interieur op een persoonlijke manier vorm te geven. Of je nu houdt van de heldere Scandinavische minimalistische stijl of de rustieke landelijke sfeer, Wineo 600 Rigid biedt de perfecte vloeroplossing.

Deze collectie biedt nog meer designvrijheid met drie verschillende uitvoeringen. Laat je verrassen door de diversiteit en verken de verschillende ontwerpen binnen de Wineo 600 Rigid collectie. Of je nu op zoek bent naar een warme klik PVC houtlook, een verfijnde steenimitatie of een trendy en eigentijds patroon, er is altijd een vloer die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Wineo 600 Rigid - klik PVC in hout en steenlooks

Ontdek de veelzijdige collectie Wineo 600 Rigid Klik PVC vloeren, verkrijgbaar in prachtige hout- en steendesigns. Deze PVC vloeren zijn ideaal voor zowel kleine als middelgrote ruimtes. Met hun handige plankformaat van 1212 x 186 mm bieden ze een eenvoudige installatie en creëren ze een naadloze uitstraling op uw vloer. De moderne decors zorgen voor een natuurgetrouwe indruk die nauwelijks te onderscheiden is van echt parket, terwijl de tijdloze uitstraling een koninklijke ambiance toevoegt aan elke ruimte.

Wineo 600 Rigid XL - PVC kliklaminaat voor veeleisende ruimtes

De 1-strook landhuisplanken van Wineo 600 Rigid XL zijn een perfecte keuze voor wie op zoek is naar grootsheid. Met afmetingen van 1507 x 234 mm voegen deze PVC laminaat een koninklijke sfeer toe aan elke ruimte, of het nu uw woonkamer of een groot kantoor is. Bovendien bieden grotere planken het voordeel dat de renovatie minder arbeidsintensief is. Geniet van een prachtige vloer met minimale inspanning!

Wineo 600 Rigid Stone XL-collectie - Uniek click PVC in steenlook voor elke ruimte

Als u op zoek bent naar een alternatief voor tegels en geen fan bent van houten vloeren, dan is de Wineo 600 Rigid Stone XL-collectie perfect voor u! Deze klik PVC vloeren met diverse steenmotieven hebben een handzaam formaat van 748 x 477 mm en toveren elke ruimte moeiteloos om in een moderne en vriendelijke omgeving. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en geniet van de duurzaamheid en het gemak van Wineo 600 Rigid click PVC. Met Wineo 600 Rigid brengt u stijl, kwaliteit en authenticiteit samen in één vloer. Laat uw ruimtes stralen met deze prachtige en veelzijdige Klik PVC collectie.

Duurzaam en rigid voor thuis of zakelijk gebruik

Het PVC kliklaminaat van Wineo is geschikt voor diverse toepassingsgebieden, en de Wineo 600 is daarop geen uitzondering. Met zijn gebruiksklassen 23, 32 en 41 is het zowel geschikt voor particuliere als commerciële ruimtes. In huis kan deze PVC vloer zelfs de zwaarste belastingen aan. In zakelijke omgevingen is deze vloer geschikt voor normaal gebruik, waardoor hij perfect is voor kantoren, cafés en boetieks.

Wineo 600 klik PVC is een rigide PVC met een stevige kern, waardoor het uitstekend bestand is tegen drukbelasting en dagelijkse slijtage. In tegenstelling tot gewone PVC vloeren, heeft de stabiele kern, die bestaat uit een mix van kalk- of steenmeel en kunststof als dragermateriaal, een hoge vochtbestendigheid. Hierdoor kan de Wineo 600 PVC zelfs in badkamers en keukens worden gelegd, zonder problemen.

Voorbereiding van de ondergrond voor de installatie van Wineo 600 Rigid

Voordat u Wineo 600 Rigid gaat installeren, is het belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden. Hierbij is het van belang dat de ondergrond zo vlak mogelijk is. Eventuele oneffenheden dienen te worden geëgaliseerd met een geschikt egaliseermiddel. Het is het beste om alle oude vloerbedekkingen te verwijderen, vooral tapijten moeten zeker worden verwijderd. Zeer kleine oneffenheden kunnen worden opgevangen door de ondervloer.

Bovendien hebben vloeren met een kliksysteem, die sterker zijn dan plak PVC, minder last van kleine oneffenheden. Het is ook belangrijk dat de ondergrond permanent droog en stevig is; de ondergrond moet stabiel zijn en het oppervlak mag niet poreus of te ruw zijn. Indien nodig moet u de ondergrond schoonmaken voordat u begint met de installatie, vooral als er verfresten of olieachtige residuen aanwezig zijn.

In slechts een paar eenvoudige stappen naar een nieuwe vloer met het klik-systeem

Begin met het opmeten van de ruimte. U kunt de vloer eenvoudig op maat snijden op basis van de afmetingen van de kamer. Door een goede planning kunt u verspilling van materiaal minimaliseren. Houd er bij het plannen rekening mee dat uw Wineo PVC aan alle muren en vaste objecten, zoals een keukenblok, een opening van 5 mm moet hebben. Bij het klik-systeem worden de individuele planken met behulp van een veer en groef aan elkaar verbonden.

Leg de eerste rij planken met de veerzijde naar de muur. Snijd het laatste paneel in deze rij op maat, rekening houdend met de afstand van de gelegde rij en de muur. Het overgebleven stuk van dit paneel kunt u gebruiken als de eerste plank van de tweede rij. Zorg er echter voor dat het minstens 30 cm lang is. Verbind nu het eerste paneel van de tweede rij met de eerste rij door het in de groef van de gelegde rij te plaatsen. Steek het paneel in een hoek van 30° in de groef en druk het met lichte druk tegen de gelegde rij. Met een lichte tik van een rubberen hamer kunt u de twee panelen eenvoudig vergrendelen. Ga op deze manier verder totdat u de hele vloer in de kamer hebt gelegd.

Bestel nu je Wineo 600 Rigid click PVC gemakkelijk online bij BRICOFLOR!

Bij onze online winkel vind je de Wineo 600 collectie van Rigid click PVC tegen een onverslaanbare prijs, dankzij onze beste prijsgarantie!

Wil je eerst zelf overtuigd raken van de kwaliteit van je gewenste product? Geen probleem! Met onze gratis stalenservice kun je bij ons een gratis monster aanvragen. Als je een groter bouwproject hebt, zoals het renoveren van een kantoorgebouw, stellen we graag een individuele offerte voor je op. Je kunt gemakkelijk telefonisch contact met ons opnemen via onze hotline of online via e-mail. We kijken uit naar je bericht!

Plus icon lees meer