Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Wineo Ambra Multilayer: Gelaagd PVC kliklaminaat in hout- en steenlook

Het PVC laminaat van Wineo Ambra Multilayer is een vloer die, vanwege zijn hoge kwaliteit en de andere opbouw, veel verkocht wordt. Met de gebruiksklasses 23 en 31 is het mogelijk om de vloeren te plaatsen in uw woonkamer of zelfs in een kleine winkel. Dit omdat de totale constructiehoogte maar liefst 9 mm is. Kwaliteit voor in uw bedrijf of thuis!

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Sinds de ontdekking, 180 jaar geleden, wordt het in grote hoeveelheden geproduceerd door de voordelen die het met zich meebrengt. Het wonder materiaal wordt in verschillende sectoren en industrieën gebruikt. Speelgoed en elektronische apparaten waren een begin voor dit materiaal, tegenwoordig is het niet meer weg te denken. Het klik vinyl van Wineo is van hoge kwaliteit, waarbij de contructie geoptimaliseerd is voor ieder gebruik. Aangezien vinyl een thermoplast is, is dit plastic bij hogere temperaturen flexibel, waardoor de constructie kan worden verbeterd. De afzonderlijke producten in het assortiment van Wineo Ambra Multilayer, zijn te vinden onder de collecties Wood en Stone. Zoals de namen al aanduiden, is de ene collectie voorzien van hout designs, waarbij de andere steen designs representeerd. Bij beide collecties vinyl laminaat zijn er geen gevaarlijke weekmakers te vinden, waardoor ze aan alle vereisten voldoen. Daarnaast, vanwege deze aantrekkelijke designs, is het elastische vinyl van Wineo Ambra Multilayer niet meer weg te denken.

Wineo PVC laminaat: één products, twee uitstralingen – Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone

Zoals net al vermeld, zijn er twee verschillende uiterlijkheden in de Wineo Ambra Multilayer collectie. Als u fan bent van een subtiele hout look, dan moet u zeker een kijke nemen bij de planken van Wineo Ambra Wood collectiee. De aangename en verrassende echtheid van het PVC laminaat zorgt ervoor dat uw ruimte bedekt is met een prachtige en positieve sfeer. De Ambra Wood collectie is met het verscheidene kleuren palet, een waar spectakel. Met de verschillende hout afwerkingen voor residentiële en commerciële ruimtes, zijn de elegante en variërende klik vinyl vloeren van Wineo een waar genoegen om op te lopen. De elegantie varieert van lichte kleuren tot aan extravagante ontwerpen die daarbij wel hun netheid behouden. Als u nou op zoek bent naar een vloer voor in uw keuken of badkamer, dan raden wij aan om een kijkje te nemen bij de beperkt gehouden collectie Wineo Ambra Stone. U vindt hier 6 modellen in leisteen, zandsteen of natuursteen. Uw inrichting bepaald hierbij natuurlijk welke u het beste er bij vindt passen. De Wineo Ambra tegels kunt u natuurlijk ook leggen in uw woonkamer of slaapkamer vanwege hun decoratieve en authentieke uiterlijkheden. Wineo Ambra Multilayer is te verkrijgen in verschillende designs, waarbij u uw eigen sfeer scheppen kan met dit vinyl laminaat. Hier wordt echter alleen de beste kwaliteit gebied van het multi talent!

Geniet van innoverende technologie van Wineo Ambra Multi-Layer vinyl laminaat

Het PVC kliklaminaat van Wineo Ambra Multi-layer is met zijn grote collectie bekleed met een zeer sterke oppervlaktelaag gemaakt van polyvinylchloride. De kracht die deze toplaag met zich meebrengt maakt de realistische structuren mogelijk. Windmöller zorgt met Wineo voor vloeren die aangenaam aanvoelen, qua warmte en zachtheid.

De kunststoffen gewrichten in het klik vinyl worden beschermt door de verschillende lagen, waardoor u een voorbeeld wordt gegeven van een vaste en sterk opgebouwde vloer. De Wineo Ambra Multilayer heeft een oppervlakte, die aanzienlijk duurzaam en sterk is, door middel van de PU oppervlakte behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat de bovenlaag een coating heeft waarbij onzuiverheden slecht op worden genomen in de bovenlaag en het vinyl laminaat hierdoor eenvoudig schoon te maken is. De totale dikte van 9 mm biedt u een sterkte constructie waar u zonder moeite van kan genieten.

Twee klik varianten en één om te verlijmen – Wineo Ambra PVC laminaat

De bekende opties voor vinyl laminaat die Wineo u biedt zijn als volgt. De Wineo Ambra collecties zijn te vinden in klik vinyl en in dryback PVC. Twee van deze varianten, de gewone en de Multilayer variant zijn te krijgen als PVC kliklaminaat. Verder is de andere te krijgen in vinyl dat verlijmd moet worden. De klik varianten zijn te verkrijgen in 5 mm en 9 mm, waarbij de dikkere variant de Multi-layer is. Door de verschillende varianten heeft u de keuze om na te gaan we u het liefste hebben wil of welke het beste bij uw interieur past. Omdat het klik PVC van Wineo Ambra eenvoudig gelegd kan worden, bespaart u naast geld, ook heel veel tijd. Door de hoge kwaliteit, zijn de vloeren voorzien van verschillende aspecten waar u zeer goed gebruik kan maken, op residentieel of commercieel gebied.

Wineo Ambra en Wineo Ambra Mutlilayer klik PVC – hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs bij BRICOFLOR

Wij, bij BRICOFLOR, hebben een groot palet aan vinyl laminaat van Wineo. U kunt in onze online shop genieten van de vele verschillende varianten en designs die te vinden zijn. Naast de grote verscheidenheid aan producten, bieden wij u ook nog onze beste prijsgarantie aan. Met deze service zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaald voor uw product. Maak daarnaast ook gebruik van onze gratis sample service, waar u een voorbeeld ontvangt van hoe de vloer voelt en er uitziet. Daarnaast kan u natuurlijk ook, bij grotere bestellingen, een persoonlijke offerte aanvragen. Wij maken graag voor u een aangepaste offerte aan. Heeft u daarbuiten eventuele vragen, dan staat ons competente service team voor u klaar om u te assisteren.

+ lees meer