Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Wineo Ambra: Klik vinyl met een uitstekend sterke opbouw

Het Wineo PVC laminaat is een veelzijdig inzetbare vloer. Met goede specificaties is het elastische PVC kliklaminaat van Wineo een ongelooflijk divers en breed toepasbaar vinyl laminaat. U maakt hierbij natuurlijk gebruik van een eenvoudig kliksysteem ontwikkeld door Wineo, hetgeen van Windmöller is. Vind de vloer die bij u en uw interieur past!

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Wineo wordt door Windmöller geproduceerd. Windmöller komt oorspronkelijk uit Augustdorf, waar zij jarenlang deze vloeren ontwikkeld hebben.Vinyl is een van de meest gebruikte stoffen, aangezien het meer dan 180 jaar geleden ontworpen is en het sinds 1930 wordt gemaakt bij grote werken. Bij veel soorten voorwerpen wordt dit materiaal hedendaags gebruikt. Denkt u bijvoorbeeld aan speelgoed en elektronische apparaten, waarbij deze stof ook wordt gebruikt. Het vinyl kan zich elastisch opstellen door het te combineren met andere materialen. Deze thermoplast wordt vervormbaar onder hogere temperaturen waarbij het na een bepaalde tijd van koeling weer verhardt. Natuurlijk heeft u bij de klik vinyl collecties van Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone geen last van gevaarlijke weekmiddelen en zorgt dit ervoor dat ze voldoen aan de eisen van de autoriteit.

PVC kliklaminaat van Wineo met de twee soorten van hetzelfde kaliber; Ambra Wood en Ambra Stone

Bij de klikvariant van Wineo Ambra heeft u twee verschillende ondercategoriën om uit te kiezen: als u een voorkeur heeft voor hout dessins dan is de Ambra Wood het einde van uw zoektocht. De aangename, overtuigend realistische hout tinten zijn uiterst geschikt voor gezellige decoratie van uw vloer. De collectie van vinyl laminaat troeft met een breed assortiment hout dessins voor thuis en op kantoor, en combineren moderne elegantie, exotische extravagantie, en klassieke looks in één waardige alleskunner. Als steen dessins u eerder aanspreken, bij voorbeeld voor toepassing in keuken of badkamer, dan is de Ambra Stone collectie het overwegen zeker waard. Deze ingetogen collectie is ontworpen om u brede keuze te geven, maar u te behoeden voor een verlammende overvloed aan mogelijkheden. De zes verschillende uitvoeringen omvatten zandsteen, leisteen en natuursteen, en geven u een breed palet aan mogelijkheden. De imitatie structuren en uitstralingen zorgen voor een realistisch uiterlijk met de voordelen van klik PVC. Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone, een all-rounder met een kwaliteitsgarantie!

Technologie die ondersteunt en inspireert – Wineo klik vinyl van hoge kwaliteit

Wineo klik vinyl, waarbij niet alleen de Ambra collecties, zijn voorzien van de fascinerende voordelen die de consument zal nuttigen. Deze vloeren zijn robuust, aangezien ze iedere dag gebruikt kunnen worden in openbare en drukke residentiële ruimtes. Door de verschillende modellen kunt u uw ruimtes over talloze wijzen inrichten. De varianten brengen natuurlijk ook verschillende ideeën met zich mee. U leer Wineo Ambra echt pas kennen als u een van de voordelige en eenvoudige installaties voor zich heeft. U krijgt Wineo Ambra in verschillende systemen, zoals dryback PVC, PVC kliklaminaat en in Multilayer variant. Echter is hier wel de bovenlaag een anti slip en stevig idee en uitvoering aan verbonden. U kunt het Ambra PVC laminaat namelijk kwijt op commercieel gebied, die ervoor geschikt is door het project om te zetten in werkelijkheid.

Het kliksysteem van Wineo zorgt voor een stabiel PVC kliklaminaat

Bij Wineo heeft u de voordelen van een goed ontworpen kliksysteem waarbij u tijdens én na de installatie van genieten kan. Bij Windmöller klik PVC hebben ze verschillende opties ontwikkeld, waarbij u kunt kiezen tussen het reguliere of het multilayer kliksysteem. Beide zijn ze van top kwaliteit, alleen is het verschil dat de vergrendelingssystemen verschillen van ieder vinyl laminaat. U kunt bij beide varianten eenvoudig een klassiek mes gebruiken en een rubberen hamer, net zoals bij plinten. Deze variant is uitgerust met het Connect-kliksysteem. Door de lage bouwhoogte van 5 mm, blijkt dat de klik vinyl vloer ideaal is voor een renovatie of herinrichting. Omdat de vinyl vloer van Wineo te klikken is, is het snel geïnstalleerd en geniet het van anti-slip eigenschappen.

De Ambra-collectie met Multilayer constructie is echter uitgerust met het LocTec vergrendelingssysteem en zorgt voor hetzelfde uiterlijk als laminaat vloeren. Deze variant is 9 mm hoog en biedt u een tegemoetkomende technologie de optimale oplossing voorsteld die ervoor zorgt dat grotere oneffenheden worden gecompenseerd op de grond. Om deze afmetingen te veranderen heeft u echter wel een zaag nodig, door de andere constructie van PVC laminaat.

Mocht u vinden dat het klik vinyl van Wineo u te weinig stabiliteit biedt, dan kunt u nog kiezen voor het Dryback PVC van Wineo. Dit is PVC laminaat dat u moet verlijmen. Deze vinyl vloer zorgt voor meer stabiliteit, door de afwijkende legwijze dan het andere. Natuurlijk heeft u, met iedere Windmöller vloer, een vaste en sterke vloer die tijden meegaat. Aangezien deze vloeren maar 2,5 mm dik zijn, zijn ze heel eenvoudig te leggen maar gaan ze net zo lang mee. U hoeft enkel de lijm goed aan te brengen op de platte ondervloer, daarna laat u eerst de lijm verkleuren van wit naar transparant, waarbij u daarna de vloeren op de ondervloer aanbrengt. De drie installatiemethoden van vinyl laminaat die u worden gebracht, zorgen voor een vaste vloer, maar ieder met zijn eigen aspecten. Dit vergroot de verscheidenheid van de vloeren en geven u nog meer opties voor uw nieuwe vloer.

Wineo Ambra – niet alleen goede kwaliteit, maar ook een goede prijs bij BRICOFLOR

Bij BRICOFLOR vindt u allerlei soorten PVC laminaat, waaronder ook verschillende collecties van Wineo. Het klik vinyl van Wineo is te verkrijgen in vele verschillende kleuren waarbij u natuurlijk zo veel opties heeft dat u bijna niet kan kiezen. Maak gebruik van onze gratis sample service, zodat u een voorbeeld ontvangt en u de beste kleur kiezen kunt, die bij uw interieur past. Daarnaast, als u uw keuze heeft gemaakt, krijgt u van ons de beste prijsgarantie, waardoor u niet te veel betaald voor deze hoge kwaliteit. Verder, bij grotere bestellingen, maken wij graag voor u een persoonlijke offerte aan. Mocht u vragen hebben over een product, contacteer ons competente service team waar wij u graag zullen helpen. Bestel daarom vandaag nog bij BRICOFLOR en geniet van deze services.

+ lees meer