Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Wineo 1000 – Klik PVC van organische onderdelen>

De Wineo 1000 collectie met de vele designs en innovatieve kwaliteits kenmerken geeft keuzes die goed passen bij uw smaak. Ook bouwt u met deze collectie van Wineo uw kamer in een mum van tijd om tot uw nieuwe oase van rust. Overtuig uzelf van de praktische PVC klik vloeren en u zult versteld staan hoe snel u een kamer kunt renoveren.

Lees verder

Wineo 1000

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De collectie Wineo 1000 is een nieuwe collectie van hout en steen ontwerpen in talrijke natuurlijk ogende varianten. Het voordeel voor u hiervan is, dat alle decoren snel kunnen worden gelegd door het kliksysteem. Dit vinyl laminaat is voorzien van een kliksysteem dat weinig moeite kost om te leggen. Deze variant vereist niet veel kennis om de vloer te kunnen leggen, aangezien het systeem zo vereenvoudigt is, dat ieder dit mogelijk wordt gemaakt. 

Een breed palet aan designs van de collectie Wineo 1000 PVC kliklaminaat

Als u zoekt naar een mooi assortiment aan hout en steen designs, dan bent u bij de collectie Wineo 1000 aan het juiste adres. Er zijn 20 verschillende hout designs beschikbaar, die van lichte tot donkere tinten PVC vloer variëren. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze van een anarticaans wit hout, waarmee u een zuivere en frisse sfeer schept un uw ruimte. Deze vloer biedt u daarbij ook de mogelijkheid om uw ruimte een open idee te geven waarbij de kamer groter lijkt.

Er lopen daarna verschillende tinten van beige, bruin en grijs door tot aan de donkerste tint, een donker hout design. U kunt met de donkerste tint een gezellige sfeer scheppen door eenvoudig deze kleur daarbij te voegen. U zal hierdoor genieten van een knusse en warme kleur hout, waarbij u alsnog de technische voordelen krijgt van click PVC.

Wineo 1000 - Organische bodems met een op kwaliteit getest kliksysteem van klik PVC

Dankzij de uitstekende technische eigenschappen zijn deze PVC klik vloeren in het gebruik een waar genot. Het vinyl laminaat van de Wineo vloer collectie 1000 is voorzien van de gebruiksklasses 23 en 32. Deze gebruiksklasses betekenen dan de vloeren kunnen worden geplaatst in residentiële ruimtes met hoog loopverkeer en in commerciële ruimtes met middelmatig loopverkeer.

U kunt dus de vloeren plaatsen in uw woonkamer maar ook in een café of kantoor. De vloeren zijn op verschillende aspecten getest. Hieruit is gebleken dat de vloer bestand is tegen bureaustoelen wielen. Dit maakt het nog idealer om in uw kantoor te plaatsen. Daarbuiten kunnen de vloeren ook geplaatst worden in ruimtes waar een vloerverwarming ligt. U kunt nu van een warm en prachtig vinyl laminaat genieten.

Nu zijn er ook verschillen afmetingen bij deze collectie PVC laminaat, aangezien er in de collectie, zich de Wineo 1000 Wood en Wineo 1000 Stone bevinden. De steen decoren zijn in de vorm van tegels te krijgen en hebben de maten 85,9 x 39,7 cm en zijn 2,2 mm dik. De hout decoren zijn in de vorm van planken met de afmetingen 129,5 x 19,5 cm en een 5 mm dikte te verkrijgen.

Nu is de planken variant ook nog in XXL-formaat te verkrijgen, waarbij de planken bestaan uit een Multilayer opbouw. Deze planken hebben de afmetingen van 184,5 x 23,7 cm, waarbij de plank een dikte heeft van 9 mm. Natuurlijk heeft iedere variant een gebruiksklasse van 23 en 32, waarbij het verschil in gebruik zo min mogelijk verschilt. Het Multilayer klik vinyl biedt echter een hogere geluidsdempende functie. Iedere variant heeft een zeer hoge lichtechtheid waardoor, zelfs na jarenlang gebruik, de vloer nog zo goed als nieuw uitziet.

Ecologisch Wineo 1000 vinyl laminaat – Wineo denkt aan uw gezondheid en het milieu

De collectie Wineo 1000 is vrij van chloor, oplosmiddelen en weekmakers en is daarom vrij van schadelijke stoffen. Nu komt dit grotendeels door de milievriendelijke productie van dit klik PVC. Het grootste deel van de productie bestaat namelijk uit hernieuwbare grondstoffen en natuurlijke vulstoffen. De emissiearme vloer werd bekroond met de “Blauwe Engel”, wat aanduidt dat de vloer een gezond product is. Hiermee bent u verzekerd dat u een hoge kwaliteit product ontvangt.

Een eenvoudig en praktisch installatiesysteem – Wineo 1000 PVC kliklaminaat

Klik vinyl is eenvoudig te installeren in een paar stappen. Daarvoor heeft u alleen een eenvoudig gereedschap nodig, dat in iedere winkel te vinden is. U moet voordat u de vloer legt, de ondervloer egaal maken, zodat het PVC laminaat van Wineo op een vlak gebied komt te liggen. Houd daarbij ook rekening ermee dat de grond droog en schoon moet zijn, aangezien er geen mogelijkheden mogen zijn om de vloer verkeerd aan te leggen.

Om de vloer daarna te willen leggen, moet u de afmetingen weten van de desbetreffende ruimte, waarna de planken of tegels kunt beginnen te snijden zodat u de maten weet en hoeveel u nodig heeft. U moet erop letten, dat er een minimale afstand tussen de muur en de vloer ligt van 5 mm, waardoor na de installatie, de vloer zich aan kan passen aan de ruimte.

Als de voorbereidingen getroffen zijn, kan het leggen beginnen. U hoeft, aangezien de planken verbonden zijn met tand en groef, de planken aan een kant van de ruimte te leggen waaruit u de ruimte, rij voor rij, opvult. Elke tand en groef overlappen elkaar en wij raden u aan om te werken met een stootblok en een hamer, hierdoor worden de verbindingen van het vinyl laminaat goed vastgezet.

Bij het installeren van de volgende rij, hecht u de componenten van elk in een hoek van 30 graden aangelegd, waarna de click PVC verlaagd worden met lichte druk. Vervolgens kunt u opnieuw verbinding maken met de tand en groef. U kunt merken hoe snel het gaat, aangezien dit eenvoudige systeem geen extra gereepschap of lijm vereist. De procedure is niet alleen makkelijk en snel, u kunt zodra het ligt er meteen gebruik van maken.

Bestel Wineo 1000 gemakkelijk in de online shop van BRICOFLOR!

In onze shop vindt u een grote collectie aan Wineo PVC laminaat, waarbij u natuurlijk zonder meer hét perfecte klik vinyl zal vinden. Wij bij BRICOFLOR garanderen u de beste prijs, met onze beste prijsgarantie. U kunt hierdoor ervan uit gaan, dat u niet te veel zal betalen voor uw renovatie. Daarnaast kunt u bij ons een gratis sample bestellen, waardoor u de vloer van tevoren al kunt ervaren en de juiste keuze kunt maken qua kleur. Wij maken, bij grotere bestellingen, een persoonlijke offerte aan. U kunt met eventuele vragen, bij onze competente klantenservice terecht waar wij u met onze kennis zullen toespreken. Wij horen graag van u bij BRICOFLOR!