Close icon

Wineo 1000 Klik PVC: Natuurlijke schoonheid en gemak in één!

De Wineo 1000 collectie biedt een breed scala aan prachtige natuurlijk ogende Klik PVC in verschillende hout- en steenlook…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

1 - 0 van 0 Producten

De natuurlijke schoonheid van Wineo 1000

De Wineo 1000 collectie biedt een prachtige verzameling van natuurlijk ogende Klik PVC houtlook en steendesigns in verschillende varianten. Deze nieuwe collectie maakt het leggen van een vloer gemakkelijker dan ooit dankzij het handige kliksysteem. Het PVC laminaat is uitgerust met een gebruiksvriendelijk kliksysteem dat snel en gemakkelijk kan worden gelegd zonder dat u veel kennis nodig heeft. Dit betekent dat het leggen van een nieuwe vloer nu voor iedereen mogelijk is. Bovendien biedt de Wineo 1000 collectie een hoogwaardige kwaliteit die duurzaam is en gemakkelijk te onderhouden. Ontdek nu de prachtige designs en geniet van een vloer die er niet alleen natuurlijk uitziet, maar ook natuurlijk aanvoelt. Bestel uw Wineo 1000 vloer vandaag nog en geniet binnenkort van een prachtige nieuwe vloer in uw huis!

De rijke variatie aan designs in de Wineo 1000 Klik PVC collectie

Met de Wineo 1000 collectie haalt u een prachtig assortiment aan hout- en steendesigns in huis. De collectie biedt keuze uit maar liefst 20 verschillende houtlooks, variërend van lichte tot donkere tinten PVC laminaat. Kies bijvoorbeeld voor een helderwit Antarcticaans houtdesign, waarmee u een frisse en moderne sfeer creëert in uw ruimte. De vloer heeft tevens het vermogen om de ruimte optisch groter te laten lijken. Gaat u liever voor een warme en gezellige uitstraling? Kies dan voor een van de tinten beige, bruin of grijs, tot aan het donkerste houtdesign. Deze donkere tint zorgt voor een knusse en intieme sfeer.

Met Wineo 1000 geniet u niet alleen van een stijlvol design, maar ook van de technische voordelen van click PVC. De vloer is eenvoudig te installeren dankzij het slimme kliksysteem, waardoor u geen lijm nodig heeft. Bovendien is de vloer makkelijk te onderhouden en zeer duurzaam. Ontdek zelf het brede palet aan ontwerpen en kies de perfecte vloer voor uw ruimte!

Wineo 1000: De organische PVC vloer van hoge kwaliteit en een handig kliksysteem

De Wineo 1000 collectie biedt PVC vloeren met gebruiksklasse 23 en 32, waardoor deze vloeren geschikt zijn voor residentiële en commerciële ruimtes met middelmatig tot hoog loopverkeer. Of u nu op zoek bent naar een vloer voor uw woonkamer, café of kantoor, Wineo 1000 heeft u gedekt.

De vloeren van Wineo 1000 zijn op verschillende aspecten getest en bieden een uitstekende duurzaamheid, zelfs bij gebruik met bureaustoelen met zwenkwielen. Dit maakt het ideaal voor kantoorruimtes en commerciële toepassingen. Bovendien zijn de vloeren geschikt voor gebruik met vloerverwarming, waardoor u kunt genieten van een warme en mooie vloer, zelfs tijdens de koudere maanden.

Met Wineo 1000 hoeft u geen concessies te doen aan stijl of functionaliteit. De vloeren zijn beschikbaar in verschillende designs en kleuren, waaronder hout- en Klik PVC steenlook, waardoor u de perfecte vloer kunt kiezen die bij uw interieur past. Het praktische kliksysteem maakt de installatie eenvoudig en snel, zonder dat er lijm nodig is.

De Wineo 1000 collectie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De collectie bevat zowel Wineo 1000 Wood als Wineo 1000 Stone. De steen decoren zijn beschikbaar in tegelvorm en hebben de afmetingen 85,9 x 39,7 cm en zijn 2,2 mm dik. De hout decoren zijn verkrijgbaar in de vorm van planken met afmetingen van 129,5 x 19,5 cm en een dikte van 5 mm. Voor degenen die op zoek zijn naar XXL-formaten, is er ook een Multilayer plankvariant beschikbaar met afmetingen van 184,5 x 23,7 cm en een dikte van 9 mm.

Alle varianten hebben een hoge gebruiksklasse van 23 en 32, waardoor ze geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als commercieel gebruik. Het Multilayer klik PVC biedt een hogere geluidsdemping dan de andere varianten, wat ideaal is voor appartementen en andere gemeenschappelijke gebieden. Bovendien biedt elke variant een hoge lichtechtheid, waardoor de vloer er na jarenlang gebruik nog steeds zo goed als nieuw uitziet.

De Ecologische Wineo 1000 PVC laminaat collectie - De perfecte keuze voor uw gezondheid en het milieu

Wineo 1000 is een unieke collectie van click PVC die speciaal ontworpen is om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van gezondheid en milieuvriendelijkheid. Met Wineo 1000 kunt u genieten van een vloer die vrij is van chloor, oplosmiddelen en weekmakers en dus volledig vrij is van schadelijke stoffen.

Deze emissiearme vloer is bekroond met de prestigieuze "Blauwe Engel" certificering, wat betekent dat de PVC vloer voldoet aan de strengste milieunormen en dat de productie grotendeels bestaat uit hernieuwbare grondstoffen en natuurlijke vulstoffen. Dit maakt Wineo 1000 niet alleen een gezonde keuze, maar ook een duurzame keuze voor uw huis of bedrijf. De Wineo 1000 collectie biedt een ruime keuze aan stijlvolle ontwerpen en kleuren, zodat u altijd een vloer vindt die past bij uw interieur. De installatie is snel en gemakkelijk, dankzij het praktische kliksysteem.

De eenvoud en snelheid van Wineo 1000

Met het klik PVC systeem van Wineo 1000 installeer je jouw vloer in een handomdraai. Het installatieproces is snel en eenvoudig en je hebt slechts een paar gereedschappen nodig, die je in elke winkel kunt vinden. Zorg er wel voor dat je de ondervloer vlak maakt voordat je de Wineo 1000 PVC vloer installeert. De ondergrond moet droog en schoon zijn om de vloer correct te kunnen leggen. Het is belangrijk om de afmetingen van de ruimte te kennen, zodat je de planken op maat kunt snijden voordat je ze gaat leggen.

Houd er rekening mee dat er een minimale afstand van 5 mm tussen de muur en de vloer moet zijn, zodat de vloer zich kan aanpassen aan de ruimte. Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen, kun je beginnen met het leggen van de vloer. De planken zijn voorzien van tand en groef verbindingen, wat het installatieproces vereenvoudigt. Leg de planken één voor één in rijen aan de ene kant van de ruimte en werk zo door tot de hele vloer bedekt is. Wij raden aan om een stootblok en een hamer te gebruiken om de verbindingen van het PVC vloer goed vast te zetten.

Wanneer je de volgende rij installeert, bevestig je de componenten van elke plank onder een hoek van 30 graden en verlaag je vervolgens de PVC klikvloer met lichte druk. Verbind de tand en groef van de planken om de vloer stevig te leggen. Het installatieproces is zo simpel en snel dat je na het leggen van de vloer er direct gebruik van kunt maken. Met Wineo 1000 krijg je een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer die makkelijk te installeren is zonder extra gereedschap of lijm.

Bestel Wineo 1000 gemakkelijk in de online shop van BRICOFLOR

Haal alles uit uw interieur met Wineo 1000. Bij BRICOFLOR vindt u de grootste collectie Wineo Klik PVC, waaronder de populaire Wineo 1000 collectie. Met het praktische kliksysteem installeert u deze vloer snel en gemakkelijk, zonder lijm. En dankzij de waterbestendigheid en slijtvaste toplaag geniet u jarenlang van een prachtige vloer die bestand is tegen intensief gebruik.

Bij BRICOFLOR hanteren wij de beste prijsgarantie, waardoor u verzekerd bent van de laagste prijs voor uw renovatie. En om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt, kunt u bij ons gratis stalen aanvragen. Zo kunt u de kleur en structuur van de vloer alvast in het echt ervaren.

Bent u van plan om een grotere hoeveelheid Wineo 1000 PVC te bestellen? Vraag dan een persoonlijke offerte aan en profiteer van een aantrekkelijke korting. Onze competente klantenservice staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij uw keuze. Bestel nu Wineo 1000 click PVC bij BRICOFLOR en geniet van een prachtige vloer in uw interieur!

Plus icon lees meer