Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Creation 30 X’Press - loose-lay vinyllaminaat met lange levensduur

Als u op zoek bent naar een veerkrachtige vloer die makkelijk te installeren is, zoek dan niet verder dan Gerflor’s Creation 30 X’Press collectie. Deze moderne vloer is beschikbaar met 14 verschillende hout en steen imitaties en heeft een "loose-lay" ontwerp dat installatie makkelijk maakt.  Ook nu weer brengt deze marktleider innovatie naar uw woning, met haar Creation 30 X’Press loose lay PVC productgamma.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Deze collectie is al vele jaren een populaire keuze voor woningen over de hele wereld. Gerflor heeft haar naam gevestigd als grote speler op de vloerenmarkt en onderscheid zich van de concurrentie door vloeren te maken die niet alleen innovatiever zijn, maar ook decoratiever en beter voor het milieu. Vandaag de dag leverd de beroemde Franse fabrikant, in meer dan 100 landen, als eerste een nieuwe generatie vloeren die volledig recycleerbaar zijn aan het einde van hun levensduur. Met de unieke kunde om technologische hoogstandjes met innovativiteit te combineren, bedient Gerflor de noden van twintig markten.

Loose-lay vinyl laminaat Creation 30 X’Press: authentieke hout en steen designs

In deze collectie vind u 14 verschillende designs, waarvan er 11 houten planken emuleren, en er 3 stenen tegels repliceren. Alle planken en tegels bieden de zelfde technische eigenschappen maar zijn een wereld van verschil qua design. Het oppervlak is geëmbost, zodat de look en feel authentiek zijn. U zult moeilijk het verschil kunnen zien tussen een Gerflor Creation 30 X’Press vloer en een echte houten of stenen vloer. Het kleurpalet van de hout designs omvat diverse tinten bruin, en diverse grijze en witte tinten. De meeste steen designs van het  PVC laminaat hebben verschillende matchende tinten smaakvol grijs, maar er is ook een eerder beige design, dat een rustieke sfeer geeft. Maar om het even welk design u kiest, alle tegels en planken in deze collectie complimenteren zowel een klassiek als een modern interieur perfect.

Een hoogstandje van visuele en technologische eigenschappen

Uitgerust met een 0,3 mm dikke slijtlaag en PUR+ oppervlaktebehandeling, zijn deze loose-lay vinyl laminaat vloeren uiterst veerkrachtig en makkelijk schoon te maken. De slijtklassen van 23 en 31 geven aan dat deze vloeren geschikt zijn voor installatie in intensief gebruikte woonruimtes en zelfs sommige commercieel gebruikte ruimtes. Gerflor Creation 30 X’Press heeft een brandwerings beoordeling van Bfl-s1 en uitstekende antislip eigenschappen en slijtvastheid. Dat is een enorm voordeel bijvoorbeeld in een thuiskantoor, omdat uw bureaustoel uw vloer niet zal beschadigen.

Loose-lay vinyl: makkelijk te installeren en makkelijk te verwijderen

Het loose-lay ontwerp van de Gerflor Creation 30 X’Press staat toe iedere tegel of plank te leggen, zonder dat het verbonden dient te worden met andere planken of tegels. Dit maakt het installatieproces makkelijker dan ooit te voren. Voor de installatie van een Gerflor Creation 30 X’Press vloer zijn maar drie gereedschappen nodig: een stanleymes, een lineaal, en een duimstok. Ieder vloerelement is individueel te vervangen, wat de kosten en moeite die normaal gepaard gaan met een reparatie nihiliseerd. Het systeem van dit loose lay PVC laminaat werkt zo goed, dat een ruimte binnen afzienbare tijd door een enkel persoon van een nieuwe vloer voorzien kan worden, zelf als hij of zij weinig tot geen ervaring heeft in de installatie van vloeren. Dus, als u kosten wil besparen door niet een vakman in te huren kunt u uw nieuwe vloek makkelijk zelf installeren.

Ecologisch verantwoorde loose lay PVC vloeroplossingen

Dit productgamma van Gerflor is ontworpen met gerecycleerde materialen voor een minimale impact op de natuur. Gerflor’s loose-lay vinyllaminaat heeft een A+ emissie certificering, wat betekend dat de vloer aan de strengste eisen van VOS-emissie, en dus uw binnenlucht niet vervuilt. Ook bevat een Creation 30 X’Press vloer geen lood of schadelijke chemicaliën. De vloeren worden gemaakt met deze groene insteek, omdat Gerflor natuurbescherming zeer serieus neemt. Dit blijkt ook uit dat al haar producten, inclusief Creation 30 X’Press, 100% recycleerbaar zijn. Maar ook tijdens de productie maakt Gerflor zich moe met het minimaliseren van de impact van dit vinyl laminaat op het milieu, door, onder andere, geen schadelijke stoffen te gebruiken. Bovendien heeft Gerflor een programma op poten gezet dat haar klanten helpt in het weggooien van hun oude Gerflor vloer, om de hoeveelheid afval te verminderen, en oude vloeren te recycleren tot nieuwe vloeren.

Gerflor collecties van loose lay vinyl zijn beschikbaar bij BRICOFLOR

Bij BRICOFLOR bieden we de beste prijzen op, onder andere, Gerflor Creation 30 X’Press collecties. Gegarandeerd. Wij waarderen onze klanten, en staand met raad en daad paraat om uw vragen te beantwoorden via telefoon of email. Om u te helpen kiezen uit de vele mogelijkheden, hebben wij ook een sample service, en twijfel ook niet om te bellen voor een persoonlijke offerte, als u een grote bestelling wil plaatsen. Blader met een gerust hart door onze ruime keuze van Gerflor loose-lay vinyllaminaat collecties, en collecties van andere top fabrikanten.

+ lees meer