Gerflor Creation 55 X’Press: méér dan een design vinyllaminaat vloer

Gerflor gebruikt haar expertise om uiterst gevariëerde loose-lay vinyllaminaat vloeren te b…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Ook maakt Gerflor haar vloeren uitzonderlijk duurzaam, zodat ze zwaar gebruik weerstaan, maar toch zacht en aangenaam wanneer aangeraakt, en bovendien esthetisch aantrekkelijk. Deze loose-lay vinyllaminaat vloeren zijn geschikt voor huiselijke situaties, maar ook voor commerciële en industriële toepassingen, en bieden een moderne oplossing die bovendien makkelijk te installeren is. Met deze vloeren zal u loose-lay vinyl laminaat vinden dat lang mee gaat, van hoge kwaliteit is, en uiterst aantrekkelijk oogt, en u zal inspireren.

Een loose-lay vinyl laminaat vloer voor diverse ruimtes

Dankzij de loose-lay vinyl vloer van de Gerflor Creation 55 X’Press collectie, kan u een PVC laminaat vloer hebben in vrijwel elke ruimte. Dankzij de slijtklasse van 33/42 kan deze designvloer toegepast worden in diverse ruimtes. Deze hoge slijtklasseaanduiding geeft namelijk aan dat de vloer geschikt is, niet alleen voor thuisgebruik, maar ook in commerciële ruimtes met veel voetverkeer en industriële ruimtes met gemiddeld voetverkeer. De Gerflor Creation 55 X’Press collectie heeft vele duurzame en stabiele eigenschappen, zoals de 5 mm dikke basis, met daar bovenop een slijtlaag van 0,55 mm. Plus een PUR+ oppervlakte behandeling. Dit alles maakt deze vloerelementen stevig, rubust, en uiterst vormvast. Bovendien is een Creation 55 X’Press vloer uitzonderlijk goed bestand tegen krassen, schuren, en deuken. Ook op het gebied van brandeigenschappen en antislipeigenschappen scoort een Gerflor Creation vloer hoog, waardoor ze een veilige keuze zijn voor uw woning, of commerciële ruimte. In een (thuis)kantoor, bijvoorbeeld. Want ook bureaustoelen zijn geen competitie voor deze vloeren: ze blijven er als nieuw uitzien. Een ander veel voorkomend probleem is dat PVC laminaat niet samen gaat met vloerverwarming. Maar ook daarvan heeft een Creation 55 X’Press vloer geen last. De warmtegeleiding is namelijk zo goed, dat het de efficiëntie van vloerverwarming niet aantast. Een Gerflor Creation 55 X’Press vloer is dus niet een standaard PVC laminaat vloer, maar een die geschikt is voor vrijwel iedere ruimte én er uitzonderlijk goed uit ziet.

Hout of steen: de Gerflor Creation 55 X’Press collectie heeft het in grote variëteit

De Gerflor Creation 55 X’Press collectie is indrukwekkend dankzij de gedetailleerde reproductie van de natuurlijke textuur van hout en steen. Door de brede variëteit van hout en steen designs, heeft u de keuze van iedere stijl die u maar wenst. Beschikbaar in 6 hout designs en 4 steen designs, is er een passende keuze voor iedere smaak, stijl, en sfeer. Van zachte beige tinten vinyl laminaat die een ruimte verhelderen, tot diepe, rijke bruin tinten die een rustieke sfeer geven. Maar ook de minerale designs zijn bepaald niet ondervertegenwoordigd. Van stijlvol moderne betontinten tot tijdloze hardsteen, deze collectie loose lay PVC heeft het allemaal. En niet alleen de kleur is met opvallende accuraatheid gerepliceerd, ook de oppervlaktestructuur van zowel de hout als de steen designs voelt overtuigend echt aan. U haalt dus echt een kwaliteitsproduct in huis dat, zonder enige twijfel, moeiteloos uw noden en wensen op gebied van esthetische prestatie en praktischheid zal voldoen.

Het Gerflor Creation 55 X’Press installatiesysteem: makkelijk, snel, en gebruikersvriendelijk

Het loose-lay ontwerp van de Gerflor Creation 55 X’Press staat toe iedere tegel of plank te leggen, zonder dat het verbonden dient te worden met andere planken of tegels. Dit maakt het installatieproces makkelijker dan ooit te voren. Voor de installatie van een Gerflor Creation 55 X’Press vloer zijn maar drie gereedschappen nodig: een stanleymes, een liniaal, en een duimstok. Ieder vloerelement is individueel te vervangen, wat de kosten en moeite die normaal gepaard gaan met een reparatie nihiliseerd. Dat komt ook doordat er geen lijm of speciaal gereedschap nodig is, omdat de vloerpanelen gemakkelijk op maat gesneden kunnen worden met een stanleymes. De loose lay PVC vloer past dan ook in élke ruimte, ongeacht hoe exotisch de vorm is. De dan op maat gesneden vloerelementen kunnen makkelijk gelegd worden door ze op hun plaats te leggen en aan te drukken. Dus, als u het geld en doe moeite van het inhuren van een vakman wilt besparen, dan is dit de vloer die u zoekt.

Gerflor Creation 55 X’Press is ecologisch verantwoord door de bedrijfs visie bij PVC laminaat

Gerflor legt de lat hoog op het gebied van een ecologisch verantwoorde, hoge kwaliteit producten afleveren. Haar vinyl laminaat bevat géén zware metalen of formaldehyde, en ook voor het oppervlak zijn géén inkt en weekmakers op basis van oplosmiddelen. Alle producten zijn ontworpen met een natuur vriendelijke insteek, om de belasting van het milieu door de gehele levenscyclus te minimaliseren. Gerflor is ook toegewijd aan het gebruik van zuivere, en verantwoordelijk gewonnen grondstoffen, wat bijdraagt aan de 100% recycleerbaarheid van de eindproducten, en zo de ecologische voetafdruk minimaliseert. De fabrieken waarin Gerflor haar producten maakt zijn opvallend ecologisch verantwoord, en voldoen volledig aan de Europese standaards en wetgeving. Bovendien hebben de vloeren van Gerfor een A+ emissie label, wat wil zeggen dat ook de VOS-emissie tot een absoluut minimum beperkt blijft bij dit loose lay PVC. De weekmakers die gebruikt zijn in het productieproces zijn biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoord. Ook heeft Gerflor een speciaal programma op poten gezet dat haar klanten helpt bij het weggooien van oude vloerpanelen, wat niet alleen de recycleerbaarheid van de producten ten goede komt, maar ook u zelf de touwtjes in handen geeft, zodat u er zéker van kan zijn dat uw vloer minimale impact heeft op het mileu.

Vind iedere Gerflor Creation 55 X’Press vloer bij BRICOFLOR

Wij werken al vele jaren samen met Gerflor en kunnen hun beste producten leveren voor de laagste prijs die er online te vinden is. Alle producten van deze collectie, en andere Gerflor PVC laminaat collecties staan bij ons klaar in de webshop, klaar om naar uw woonruimte verscheept te worden. Maak gebruik van onze sample service om de levendige kleuren en aangename feel zelf te ervaren. En twijfel vooral niet om ons te bellen, of een email te sturen met uw vragen over de Gerflor Creation 55 X’Press collectie, of één van de vele andere producten. Onze vriendelijke en vaardige staf staat klaar om u te helpen.

Plus icon lees meer