Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Gerflor Virtuo Adjust loose-lay vinyl laminaat: eenvoudig inzetbare innovatie

De Europeese marktleider op het gebied van PVC laminaat Gerflor presenteert nu, met de Virtuo Adjust collectie, een design vloer die een ware innovatie is. Het loose-lay vinyl laminaat kenmerkt zich namelijk door een makkelijke installatie, zonder in te leveren op gebied van comfort, kwaliteit, of uiterlijk. U hebt de keuze uit vele dessins, voor elke toepassing is er dus wat te vinden! 

Lees verder

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Een renovatie is dus, ook voor doe-het-zelvers makkelijk en lonend. Het loose-lay installatiesysteem houdt namelijk in dat de vloerelementen op hun plaats gelegd worden, en dankzij de hoge schuifweerstand van de achterkant, op hun plaats blijven liggen. Maar niet alleen de installatie is makkelijk en lonend, ook als de vloer een maal ligt weet u zeker dat het een goede keuze was: een Virtuo Adjust vloer is namelijk prachtig om te zien, voelt aangenaam aan, en is makkelijk schoon te houden.

De tijdloze hout en steen designs van de Virtuo Adjust collectie loose lay PVC

Hoewel er slechts negen verschillende designs in de Virtuo Adjust collectie van loose lay PVC zitten, zijn deze zo met zorg ontworpen dat er tóch voor vrijwel iedereen een aansprekende keuze is. En deze zorgvuldigheid ziet u ook meteen terug in de tegels en planken in de collectie. Deze repliceren namelijk met indrukwekkende accuraatheid het natuurlijke uiterlijk van een houten of stenen vloer. Maar niet alleen dat, ook de oppervlaktestructuur voelt aan zoals "the real deal". Als u uw ogen dicht doet en uw Virtuo Adjust vloer aanraakt, is het bijna alsof u een echte houten of stenen vloer aanraakt. Bijna, want, in tegenstelling tot houten en stenen vloeren, wordt een PVC laminaat vloer niet koud en kil, maar blijft op een aangename temperatuur. Maar niet alleen de temperatuur is aangenaam, ook de visuele invloed die deze Gerflor vloeren hebben op uw ruimte is zalig. De donkere, klassieke houtdesigns zullen uw ruimte een statige, ingetogen sfeer geven, waar de frisse, heldere houtdesigns eerder een levendige sfeer creëren. Voor een modernere sfeer zijn er natuurlijk ook elegante steen designs, ook weer met de keuze uit donker, voor een luxe sfeer, en lichter voor een vrolijke sfeer. Voor elk wat wils, dus.

Loose-lay vinyl: installatie van een vloer was nog nooit zó makkelijk

Hoewel er diverse installatiesystemen op de markt zijn voor PVC laminaat, heeft Gerflor, voor de Virtuo Adjust collectie, gekozen voor het "loose-lay" systeem. En met recht, want dankzij dit systeem is een Virtuo Adjust vloer makkelijk te leggen. Er is namelijk geen lijm of fragiel kliksysteem waarmee vanalles mis kan gaat. Voor de installatie is slechts een stanleymes, een liniaal, en een duimstok nodig. Het op maat maken van vloerpanelen kan makkelijk door af te tekenen, en te snijden. Leg dan simpelweg de op maat gemaakte vloerelementen op hun plaats, en uw nieuwe vloer is klaar voor gebruik. Want dankzij de speciale achterkant, die slippen en schuiven tegen gaat, blijven de vloerdelen stevig op hun plaats. Dit veroorzaakt echter niet dat er naden en hoogteverschillen optreden, want dankzij de mechanische precisie waarmee Gerflor haar vloerelementen maakt, zij alle tegels en planken exact even dik. Op een voldoende vlakke ondervloer zal uw Virtuo Adjust loose lay vinyl vloer dus zo vlak zijn als een biljartlaken. Andere voordelen zijn dat, in het geval van beschadiging, een enkele tegel of plank vervangen kan worden, zonder dat daarvoor de hele ruimte leeg gemaakt en de vloer verwijderd moet worden. Met wat voorzichtig wrikken kunt u makkelijk één vloerpaneel los maken om te vervangen. Hetgeen enorm veel tijd, en vaak kosten, bespaard. Ook kan u eventueel uw vloer meenemen naar een volgende woonruimte, want deze is niet alleen makkelijk te verwijderen én laat geen schade of lijmresten achter. Ook zal zij er lang genoeg als nieuw uit blijven zien dat meenemen een optie wordt.

Loose lay vinyl laminaat met bovengemiddelde technische eigenschappen

Maar deze prachtige vloeren van Gerflor zijn niet alleen makkelijk te installeren, ook in de vele jaren daarna zal u er dagelijks aan herinnerd worden dat een Virtuo Adjust vloer een excellente keuze is. Dit omdat zij er doorheen jaren intensief gebruik er als nieuw uit blijft zien. Want van de 4 mm totale dikte is bijna 14%, een ruim adequate 0,55 mm, slechts de slijtlaag. Daar bovenop is het oppervlak behandeld met een PUR+ coating, wat samen met de dikke slijtlaag de vloer bestendig maakt tegen deuken, schuren, en krassen. Ook zorgt die er voor dat de vloer bestand is tegen bureaustoelen, contactgeluid verminderd, én uitstekende brandwerende eigenschappen heeft. Echter wat vaker een probleem is bij deze loose lay PVC vloeren die zo zwaar gebruik kunnen weerstaan, is dat gebruik in ruimtes met vloerverwarming niet mogelijk is. Maar ook dit probleem heeft Gerflor opgelost, en haar vloeren zijn 100% bruikbaar in combinatie met vloerverwarming.

Prachtig, technisch uitstekend, én milieuvriendelijk - Loose lay PVC van Gerflor

Gerflor neemt gezondheid, veiligheid, en ecologische verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarom voldoet ook het Virtuo Adjust vinyl laminaat productgamma aan een reeks regels en certificeringen die haar veiligheid en natuurvriendelijkheid vastleggen en aantoonbaar maken. ISO gecertificeerd en 100% recycleerbaar, zijn deze vloeren geproduceerd met zorg voor onze planeet. Bovendien vormt dit loose lay vinyl geen risico voor u en uw naasten omdat ze geen formaldehyde, lood, zware metalen, of schadelijke oplosmiddelen, weekmakers, en lijm bevatten. Ook de VOS-emissie van deze vloeren is uitzonderlijk laag en voldoet daarmee aan de strengste Europese richtlijnen, aangetoond door het A+ emissielabel. Bovendien heeft Gerflor een programma op poten gezet dat haar klanten helpt in het, op een verantwoorde wijze, weggooien van een oude Gerflor vloer, zodat deze volledig gerecycleerd word tot een nieuwe vloer.

Gerflor Virtuo Adjust loose lay vinyl: Nú natuurlijk te koop bij BRICOFLOR

Met de Virtuo Adjust collectie van loose lay PVC heeft Gerflor weer een échte all-rounder om de markt gebracht. Prachtig om te zien, makkelijk te installeren en schoon te maken, waterbestendig, brandwerend, slipverminderend, uitzonderlijke slijtvastheid, ... de lijst gaat maar door. BRICOFLOR weet hoe belangrijk deze eigenschappen zijn, bijvoorbeeld bij een renovatie, en spaart dus kost noch moeite om u deze uitstekende vloeroplossing te leveren voor de beste prijs. Bent u al overtuigd van de kwaliteit, maar lukt het kiezen van één design maar niet? Geen probleem, want dankzij onze gratis sample service kunt u een of meerdere designs zélf in handen nemen, vergelijken met de bestaande elementen in uw interieur, en zo tot een beslissing komen. En dat alles in het comfort van uw eigen woonkamer. De Virtuo Adjust collectie is één van de vele collecties vinyl laminaat beschikbaar bij BRICOFLOR. Blader, kijk, en bestel gerust, dankzij onze uitstekende service en laagste prijs garantie.