Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Project vloeren Loose-Lay/30 - Zorgeloos wonen met losliggende vinyl vloeren

Met de losliggende vinylvloer uit de Project Floors Loose-Lay/30 collectie kiest u voor een designvloer van hoge kwaliteit die snel en eenvoudig te leggen is. Project Floors biedt u niet alleen uitstekende technische eigenschappen. De fabrikant kan ook visueel schitteren met zijn vloeroplossingen in de vinylsector!

Lees verder

Project Floors Loose-Lay/30

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Project vloeren loose-lay/30 - De betrouwbare dagelijkse metgezel

Terwijl voor de installatie van loose-lay vinyl gewoonlijk een vakman moet worden geraadpleegd, is de klik vinyl vloer gemakkelijker te begrijpen, maar even moeilijk zonder manuele vaardigheden. Wie geen tijd wil besteden aan lange droogtijden en ingewikkelde tand- en groefverbindingen, kiest vol vertrouwen voor het innovatieve Loose-Lay Vinyl van Project Floors! De losliggende designvloerbedekking van de Loose-Lay/30 collectie kan niet alleen in een mum van tijd op de vloer worden gelegd, de elastische planken bieden u ook de best mogelijke stabiliteit op plaatsen waar dagelijks voetverkeer plaatsvindt.

Voorzien van talrijke materiaal- en technische voordelen, kunt u ook op zware dagen op uw vloerbedekking vertrouwen. Dankzij geavanceerde fabricageprocessen en innovatieve productietechnieken beschikt de Project Floors Loose-Lay/30 collectie over een uitgebreide reeks comfort kenmerken die uw dagelijks leven een beetje gemakkelijker maken bij elke stap die u zet. Overtuig uzelf en ontdek de zelf te leggen vinylvloeren van Project Floors in aantrekkelijke hout- en tegel-looks in onze BRICOFLOR online shop!

Het alternatief voor houten en stenen vloeren - Loose lay vinyl van Project Floors

De houtachtige vinylvloeren uit de Loose-Lay/30 collectie van Project Floors zijn net zo uniek als de natuur zelf. Met 20 verschillende hout- en tegeldecors is er voor elke smaak een aantrekkelijke vinyl designvloer in deze selectie. U hebt de keuze tussen zachte houtimitaties, warme beige- en bruintinten en edele houtdessins, lichte vinylvloeren in eikenlook, moderne vinylvloeren in ahornlook of rustieke varianten waarvan het kleurenspectrum de meest uiteenlopende ondertonen omvat.

Het Project Floors Loose-Lay/30 vinyllaminaat heeft een fijne korrel en een authentieke oppervlaktestructuur, waardoor de vinylvloer optisch noch haptisch verschilt van echte houten planken. Moderne woonconcepten zijn gebaat bij het gebruik van een grijze vinylvloer in een whitewashed of geborstelde look.

Wie de voorkeur geeft aan de look van tegels boven imitatiehout, vindt in de Project Floors-collectie ook een geschikte metgezel. De moderne vinylvloer in tegellook inspireert met stedelijke nuances in antraciet en lichtgrijs. De gerenommeerde fabrikant besteedt bijzondere aandacht aan een authentiek vloeruitzicht dat met het blote oog niet te onderscheiden is van natuursteentegels. Wat dacht u bijvoorbeeld van een moderne vinylvloer in betonlook zoals Project Floors Loose-Lay/30 "TR 556 L3"?

De vinyl vloer in donkergrijs gaat samen met een verscheidenheid van verschillende interieurstijlen. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer individuele kamers volgens uw persoonlijke ideeën met de Loose-Lay Vinyl van Project Floors!

Robuuste uitstraling in de woonruimte - Technische voordelen van Loose-Lay vinyl

Met de vinyl designvloeren van de Project Floors Loose-Lay/30 collectie kunt u bijna elke ruimte van uw eigen vier muren inrichten. Geschikt voor gebruiksklassen 23 en 31, zijn er vele toepassingsmogelijkheden voor zowel woon- als commerciële gebieden.

Dankzij de 0,3 mm dikke slijtlaag is de praktische designvloer perfect voor druk belopen woonruimtes en voor licht verkeer in de projectsector. U kunt de zelf te leggen vinylvloer uit deze collectie gebruiken om uw woonkamer, eetkamer en kinderkamer in te richten, evenals uw kantoor aan huis of bedrijfspand, en profiteren van een compleet nieuw woongevoel in al deze ruimtes. De talrijke authentieke houtdecors in deze collectie zijn ideaal als vinylvloer in de woonkamer, terwijl u een moderne keuken kunt creëren met de vinylvloer in betonlook.

De houtlook designvloer uit de Project Floors Loose-Lay/30 collectie is verkrijgbaar in plankformaat, terwijl de moderne tegeldecors verkrijgbaar zijn als vinyltegels. De zelf te leggen PVC-tegels in grijs zijn prachtig voor een eigentijdse keukenrenovatie, terwijl het vinyl laminaat met houtdecors prachtig is als alternatief voor een echte laminaat- of houten vloer.

Loose-Lay vinyl vloerbedekking van Project Floors Loose-Lay/30 - Kwaliteit gemaakt in Duitsland 

Project Floors vertrouwt volledig op Duitse merkkwaliteit. Dit strekt zich uit van de selectie van materialen via het volledige productieproces tot elk afzonderlijk product in de Loose-Lay/30 collectie, en omvat tegelijkertijd een focus op hoogwaardige technische kwaliteitskenmerken.

Voor de losliggende vinylvloeren van de Project Floors Loose-Lay/30 collectie betekent dit: brandgedrag van klasse Bfl-s1, geschiktheid voor installatie boven vloerverwarmingssystemen, geschiktheid voor gebruik met stoelwielen (type W), afdichting door middel van een PU-oppervlakafwerking en vele andere veiligheids- en productkenmerken. Overtuig uzelf nu van de Loose-Lay Vinyl van Project Floors en laat u inspireren door de authentieke dessins en hoogwaardige eigenschappen!

Renovatie met garantie op succes - Loose-Lay vinyl snel en eenvoudig te installeren

In tegenstelling tot conventionele vinylvloeren worden de vinylvloeren in de Project Floors Loose-Lay/30 collectie volledig los gelegd. Dankzij het hoge eigen gewicht kan de designvloer zonder extra bevestigingssystemen worden gelegd en kan hij daarna direct worden belopen. Zodra de ondervloer klaar is voor installatie (egaal en schoon), kunnen de planken en vinyltegels eenvoudig worden aangepast aan de afmetingen van de kamer en vervolgens stoot tegen stoot op de ondervloer worden gelegd.

Aangezien er geen lijm of iets dergelijks nodig is, kan het los te leggen vinyl onmiddellijk na de installatie worden belopen, de kamer worden opgeknapt en de renovatie worden voltooid. Huisrenovatie is nog nooit zo snel, makkelijk en schoon geweest! Project Floors Loose-Lay/30 - de perfecte vinylvloer voor hobby-knutselaars, snelle renovateurs en leken.

Alles doordacht - Dit is wat u moet overwegen voordat u projectvloeren legt loose-lay/30

Voordat u echter begint met het installeren van uw nieuwe los te leggen vinyl van Project Floor, moet u beginnen met gedetailleerde planning en voorbereiding. Vooral doe-het-zelvers en hobby-knutselaars zullen baat hebben bij een vooraf opgesteld renovatieplan, dat u stap voor stap kunt volgen. Aangezien vinyl een thermoplastisch materiaal is, moet het 24 uur acclimatiseren voor de eigenlijke installatie. Daartoe legt u de planken of tegels in kleine stapeltjes in de daarvoor bestemde ruimte. Deze stap voorkomt latere schade als gevolg van de uitzetting van het materiaal.

Bovendien moet u de ondervloer waarop u het los te leggen vinyl wilt leggen, volledig reinigen en egaliseren. Naast stof, vuil en kleinere deeltjes moeten ook oneffenheden, gaten en scheuren worden verwijderd. Zo creëert u een geschikte basis voor uw renovatieproject en profiteert u achteraf van een veel professioneler vloeruiterlijk, dat bovendien een langere levensduur heeft.

Project Floors Loose-Lay/30 - Vinyl vloeren voor binnenhuisarchitectuur bij Bricoflor!

Het veelzijdige Loose-Lay vinyl en de talrijke technische voordelen van de Project Floors Loose-Lay/30 collectie hebben u volledig overtuigd? Bestel dan uw nieuwe vinyl vloer gemakkelijk in onze BRICOFLOR online shop en begin vandaag nog met uw renovatieproject! Als u vragen of opmerkingen hebt, zal een vriendelijk en bekwaam lid van ons serviceteam u graag helpen. U kunt hen bereiken per e-mail, telefoon of via ons contactformulier. U kunt ook gebruik maken van onze gratis sample service om uw nieuwe design vloer thuis zelf te bekijken.

De aankoop van grotere hoeveelheden Project Floors Loose-Lay/30 vinylvloeren bevorderen wij op verzoek graag met een individuele offerte, waarbij u uiteraard gebruik kunt maken van onze beste prijsgarantie. Geef uw woonruimtes de kans om te schitteren in nieuwe pracht en ontdek de mogelijkheden van interieurdesign met BRICOFLOR!