Project Floors Groutline - Vinylvloeren in houtlook voor een interieur met karakter!

In de Project Floors Groutline collectie vindt u een robuuste lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Project Floors Groutline - De vinylvloer voor mensen die van ongewoon houden!

Met de Groutline vinylvloer heeft Project Floors een zeer bijzondere designvloer gecreëerd. De specialiteit zit niet in de authentieke uitstraling van de planken zoals gebruikelijk van Project Floors, maar in de bijzonder diepe profielvoeg, die de vinylvloer in planklook een onvergelijkbare uitstraling geeft. Alle houtdecors hebben een allround schuine laag, waardoor de voeg dieper wordt in de middenlaag van de designvloer. De donkere nuances van deze laag komen naar voren en benadrukken het decor als een kader.

De rustieke en levendige uitstraling van de vinylvloeren uit de Groutline collectie wordt versterkt door de verschillende plankformaten, die uitnodigen tot het leggen van interessante patronen en het combineren van verschillende decors. De vinylvloeren in houtlook van Project Floor zijn verkrijgbaar in een lengte van 121,9 cm en breedte van 22,8 cm, 15,2 cm en 7,6 cm. De verschillende formaten worden door de diep afgeschuinde randen op een bijzondere manier geaccentueerd en zorgen zo voor een spannende vloerbeleving.

De vinylvloer met een spannend patroon en onverslaanbare voordelen!

Met de vinylvloeren uit de Groutline collectie van Project Floors, krijgt u niet alleen een stijlvolle PVC vloer, maar ook een functionele vloer, dat indruk maakt met zijn technische voordelen. Zo zijn de vloeren uit de Groutline collectie robuust en onderhoudsvriendelijk en geschikt voor uiteenlopende ruimtes. De vinylvloer is niet alleen bestand tegen gangbare chemicaliën en stoelwielen, maar scoort ook met zijn maatvastheid en warmtegeleiding. Dankzij de lage thermische weerstand van het vinyl kan er gebruik worden gemaakt van vloerverwarming tot 28°C.

De vinylvloer heeft een 0,55 mm dikke slijtlaag met een PU-coating, dit beschermt de vloer optimaal tegen invloeden van buitenaf, zoals krassen en stoten. Daarnaast kan de vinylvloer in houtlook ook overtuigen op het gebied van veiligheid, want afhankelijk van het decor biedt de vloer een slipvastheid van R10 of R9. De brandveiligheidsklasse Bfl-s1 geeft aan dat de PVC vloeren weinig tot geen rook ontwikkelen in het geval van brand. Daarnaast zijn de Groutline vloeren antistatisch en behoort het met een totale dikte van 2,5 mm tot een van de meest renovatievriendelijke vloeren.

Een PVC vloer voor elke ruimte - De Groutline vinylvloer maakt het mogelijk

Dankzij de slijtlaag en de bijzondere productstructuur is de Groutline vinylvloer in houtlook van Project Floors extreem robuust. Hierdoor kan het vinyl in houtlook niet alleen een eyecatcher in uw huis zijn, maar is het ook erg geschikt voor de stijlvolle inrichting van drukbezochte commerciële ruimtes. Ten slotte kan de vloer zelfs gebruikt worden in lichte industriële ruimtes.

De gebruiksklassen 23, 33 en 42 betekenen dat het vinyl in intensief gebruikte residentiële en commerciële ruimtes gebruikt kan worden. Hierbij kunt u denken aan uw woonkamer, keuken en gang, maar ook kunnen winkels, horeca en kantoren met deze vloeren worden uitgerust. De vloer kan ook gebruikt worden in lichte industriële ruimtes die niet enorm erg belast worden, een magazijn zou hiervan een goed voorbeeld zijn.

Project Floors Groutline – Een serieus alternatief voor parket

Een bijzonder  voordeel van de Groutline collectie van Project Floors is de profielvoeg, die aan alle zijden van de planken tot in het midden van de vloer wordt geplaatst en zo een onvergelijkbare vormgevingseigenschap biedt. Op het gebied van esthetiek kan een PVC vloer in houtlook concurreren met een echte parketvloer, maar het heeft enkele voordelen op het gebied van comfort en bruikbaarheid die een houten vloer niet te bieden heeft.

De PVC vloer van Project Floors is beduidend minder krasgevoelig en overtuigt door zijn robuustheid. Dankzij het onderhoudsgemak is de rustieke vinylvloer in houtlook eenvoudig schoon te maken met een vochtig doekje. Bovendien heeft de Groutline collectie warme voeteigenschappen, wat u extra comfort biedt, terwijl het elastische karakter van de kussens zacht opstapt en de wervelkolom beschermt. Tot slot zorgt het lijmvinyl van Project Floors Groutline, in tegenstelling tot een echte parketvloer, voor een aangename ruimteakoestiek, doordat het loopgeluid enigszins wordt gedempt.

Een designvloer die zijn naam verdient – Creëer spannende accenten met een PVC vloer uit de Project Floors Groutline collectie

De rondomlopende lage voegen geven de vinylvloeren uit de Groutline collectie van Project Floors hun unieke, onweerstaanbare charme, die uitnodigt tot het inrichten van individuele ruimtes. Het vinyl in houtlook brengt een rustieke stijl met zich mee door de afzonderlijke planken te benadrukken, die ondersteund worden door de verschillende plankformaten. Bovendien biedt de vloerbedekking een bijzonder natuurlijk-realistisch decor, dat de structurele verschillen van echt hout, zoals nerven en noestgaten op een bedrieglijk realistische manier weet na te bootsen.

Uw creativiteit komt hier naar buiten - Beleef met Project Floors Groutline een heel bijzondere designvloer

De vloeren van Project Floors Groutline kenmerken zich door een unieke rustieke uitstraling, maar kunnen niet alleen worden toegepast in statige ruimtes. Dankzij de hoge mate van robuustheid en authentieke parketlook zijn de vinylvloeren ook erg populair in de commerciële sector. De vinylvloer in donker hout oogt zeer stijlvol en nobel, terwijl de vinylvloer in eikenhout met een witgekalkt oppervlak eerder zacht en speels oogt. Het wordt nog moderner met lijmvinyl in lichtgrijs, ideaal om te combineren met eigentijdse meubels of voor een moderne keuken. Vinylvloeren in klassiek eikenpatroon zijn geschikt voor klassieke als moderne inrichtingen en kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor trendy woonstijlen.

Designvloeren van Project Floors - Eersteklas design & zorgvuldige fabricage

Met de Groutline collectie laat de vloerenfabrikant Project Floors weer eens zien wat een designvloer kan. De bekende fabrikant vertrouwt ook op volledig recyclebare vinyl vloeren voor hun Groutline collectie, die vervaardigd zijn zonder het gebruik van schadelijke weekmakers en voldoen aan emissieklasse A+. Qua design, kleur en oppervlak geniet het lijmvinyl van Project Floors van een eersteklas reuptatie en blijft het inspireren met innovatieve designoplossingen voor privé- en contractruimtes.

Daarnaast hecht de bekende fabrikant veel belang aan een verantwoorde en zorgvuldige omgang met de gebruikte hulpbronnen, maakt bij de productie van de designvloeren onder meer gebruik van zonne-energie en laat de vinylvloer regelmatig controleren op emissies. De vinylvloer in houtlook uit de Groutline collectie van Project Floors is bekroond met het label “Indoor Air Comfort Gold”, wat bevestigt dat de vinylvloer onschadelijk is voor uw gezondheid en het milieu.

Daarnaast hecht de bekende fabrikant veel belang aan een verantwoorde en zorgvuldige omgang met de gebruikte hulpbronnen , maakt bij de productie van de designvloeren onder meer gebruik van zonne-energie en laat de vinylvloer regelmatig controleren op emissies. De zelfklevende vinylvloer in planklook uit de collectie Project Floors Groutline is bekroond met het label “ Indoor Air Comfort Gold ”, wat bevestigt dat de vinyl vloerbedekking onschadelijk is voor de gezondheid .

Een PVC vloer installeren – Houd rekening met deze dingen

Om uw nieuwe vinylvloer in houtlook uit de Groutline collectie te installeren, moet u rekening houden met enkele punten om een ideaal resultaat te bereiken. De vinylvloer moet voor het leggen minimaal 48 uur in de te leggen ruimte worden bewaard, zodat deze kan acclimatiseren. Neem hiervoor de vinylvloer van uw pallet en leg deze in de ruimte in zo klein mogelijke stapels op 50 cm van de muur. De kamertemperatuur moet minstens 18°C zijn, de vloertemperatuur mag niet onder de 15°C komen en er is een maximale luchtvochtigheid van 75%. Deze eisen moeten 48 uur voor en 72 uur na de installatie worden gegarandeerd. Installeren en acclimatiseren in direct zonlicht moet worden vermeden. Informeer bij twijfel vooraf bij de fabrikant of er omstandigheden zijn die de plaatsing van de Groutline vloer in de weg staan.

Bij het leggen van lijmvinyl is het essentieel om ervoor te zorgen dat het oppervlak droog, vlak, schoon, stabiel en voldoende absorberend is. De vinylvloer kan niet worden gelegd in serres of in ruimtes met veel zonlicht. Ook kunt u deze vloer niet leggen op een oude textiel- laminaat- of cv-vloer. Op welke ondergronden de Groutline vloer wel verlijmd kan worden, kunt u het beste van tevoren uitzoeken. Verdeel de ruimte vakkundig met touw voor een optimale plaatsing. De vloer van Project Floors Groutline wordt gelegd volgens de natlijmbedmethode met dispersielijm. De afzonderlijke planken worden met slechts lichte druk tegen elkaar gedrukt en tijdens en na het leggen met een schalmenrol van minimaal 40 kg naar beneden gereden.

Bestel Groutline vinylvloeren van Project Floors eenvoudig online!

Ontdek uw nieuwe vloer uit de Groutline collectie van Project Floors en creëer een stijlvolle sfeer in moderne stijl! U kunt de hoogwaardige vinylvloeren in houtlook in onze online shop kopen met de beste prijs garantie, die ervoor zorgt dat u nooit te veel hoeft te betalen voor uw nieuwe vloer. Mocht u een grote renovatie van plan zijn kunt u ook contact met ons opnemen voor een individuele offerte, één van onze medewerkers zal er dan direct mee aan de slag gaan voor u!

Bent u nog niet helemaal zeker van welk patroon het mooiste is? Dat is geen probleem! Bij Bricoflor kunt u ook gebruik maken van onze gratis sample service. Hiermee kunt u tot wel 8 samples per bestelling aanvragen en hierbij krijgt u ook een kortingscode geleverd die u kunt gebruiken bij uw definitieve bestelling.

Voor andere vragen, verzoeken of suggesties kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon of via ons contactformulier. Wij adviseren u graag over alle aspecten van PVC vloeren en horen graag van u!

Plus icon lees meer