Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Wineo Ambra lijm PVC vloeren: authentiek en natuurlijk

De Wineo Ambra vinyl laminaat vloerencollectie komt in twee soorten: Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone. Deze bestaan respectievelijk uit realistische natuurlijke houtontwerpen en authentieke steenontwerpen. Door de brede collectie van designs zal het gemakkelijk voor u zijn een vloer te vinden die aan uw wensen voldoet. Ook de technische kwaliteit en design van deze collectie zijn van zeer hoge kwaliteit. Bekijk al onze producten op de site bij de Wineo Ambra lijm PVC vloeren!

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Het vinyl laminaat in de collectie Wineo Ambra is technisch gezien van een zeer hoog niveau. Ook zijn de vloeren ontworpen om glijgevaar te verminderen, en brandgevaar te voorkomen. Er zijn kosten noch moeiten gespaard om ervoor te zorgen dat de vloer aan de hoogste eisen voldoet.

 Wineo Ambra lijm PVC vloer: de allernieuwste technologie en maximaal comfort

 De 3,0mm dikke laag PU-oppervlaktebescherming beschermt de vloer tegen krassen en schuren. Hiermee word blijvende schade aan de vloer voorkomen. Behalve als bescherming, dient de PU-oppervlaktebehandeling ook als een manier om onderhoud te vereenvoudigen. Vuil en vet blijven niet plakken, en de vloer kan gemakkelijk gereinigd worden.. De vloer gaat de verspreiding van brand tegen en heeft een zeer lage rookontwikkeling. Met een brandweerstandsklasse van Bfl-s1 scoort deze vloer zeer hoog op dit gebied. Nog een voordeel van de Wineo Ambra vloeren is dat ze zeer bestendig zijn tegen het gebruik van kantoorstoelen. Hierdoor kan deze collectie in kantoren gebruikt worden.

Wineo Ambra Wood: landelijke en vrolijke houten decors

De collectie Wineo Ambra Wood bevat 16 indrukwekkende, realistische en fijn gestructureerde houten designs. In variaties van verschillende tinten vind u rustieke producten die het hele kleurenspectrum vertegenwoordigen. Bij deze collectie is er altijd een product dat voldoet aan uw smaak. Het door velen vertrouwde uitgebreid gevormde graan varieert van design tot design, van plank tot plank, waardoor maximale kwaliteit van deze vloeren gegarandeerd wordt. Afgericht op de inrichting van uw kamer kunt kan het design overal tussen discreet en extreem uitgesproken zijn.

Wineo Ambra Stone: schitterende stenen decors

Net zoals de Ambra Wood producten op een levensechte manier hout reproduceren, doen de Ambra Stone producten dit met stenen designs. De uitgebreide collectie bevat 6 verschillende ontwerpen. De ontwerpen en oppervlaktestructuren zijn zo ontworpen dat de designs niet alleen de optiek van steen nauwkeurig reproduceren, maar ook het gevoel van een aanraking met steen. De lichte, beigeachtige tinten van steen geven een aangename stemming aan de ruimte. De donkerdere, bijna zwarte tinten zullen daarentegen een rijke, klassieke stemming creëren die luxe ademt. Tinten die in het midden van dit spectrum zitten, zijn zowel tijdloos klassiek als opvallend eigentijds.

Eindeloze combinaties: Hout en Steen zijn volledig aan te passen aan uw wensen

Als u echt iets unieks zoekt, kunt u twee of meerdere designs combineren in een ruimte. Hierbij kunt u gebruik maken van twee tinten hout of steen om de vorm van de kamer te accentueren of visueel te veranderen. Dankzij het feit dat beide collecties hetzelfde installatiesysteem hebben, zijn ze gemakkelijk te combineren tot een uniek kamerontwerp. U kunt bijvoorbeeld het grootste gedeelte in Steen leggen, en een simpel patroon van donker hout neerleggen om zo een unieke vloer te creëren. Alle combinaties van beide collecties zijn mogelijk.

Eenvoudige, permanente installatie: Wineo Ambra lijm-vinyl vloer

PVC Laminaat kan op allerlei verschillende manieren geïnstalleerd worden, en elk systeem heeft zijn unieke set voor en nadelen. De vloerpanelen van deze collectie worden direct op de ondervloer gelijmd. Dankzij de flexibele aard van het materiaal is de vloer gemakkelijk te plaatsen. Door de dikte van slechts 2mm, is de vloer uitermate geschikt voor renovatie. Voor klanten die een drijvende installatie wensen is er een kliksysteem beschikbaar. Uiteraard zijn deze ook te vinden in onze winkel.

Wineo Ambra lijm PVC vloeren bij de BRICOFLOR webwinkel!

Je kunt zelf bekijken hoe groot en veelzijdig de Wineo collectie is door onze uitgebreide catalogus te bekijken. Mocht u het door u gewenste product niet in deze catalogus hebben kunnen vinden, kijk dan gerust eens bij een van de vele andere collecties die op onze site staan. Of het nu om hout- of steenontwerpen gaat, voor residentieel of commercieel gebruik, bij ons op de site is het allemaal te vinden. We hebben de beste fabrikanten en beste verzamelingen geselecteerd en bieden de hoogst mogelijke kwaliteit van producten, met beste prijs garantie. Mocht u twijfelen of een bepaald product bij uw interieur past, maak dan gebruik van onze gratis sample service. Besteld u een grote hoeveelheid? Vraag dan een persoonlijke offerte aan via de site. Mocht u nog vragen of twijfels hebben, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn altijd bereid u te helpen en kijken uit naar uw aanvraag op onze BRICOFLOR webwinkel!

+ lees meer