Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone lijm PVC vloeren: Twee typen met hetzelfde model van succes

Het vinyl laminaat van Wineo Ambra is te verkrijgen en dit geeft u de optie om op nog meer verschillende manieren uw ruimte op te vullen. U kunt met de hout en steen varianten ongelooflijk veel ruimtes opvullen, aangezien de vloeren ieder een eigen sfeer met zich meebrengen. De technische eigenschappen zijn ook niet te vergeten, omdat dit juist ook hét belangrijke deel is van het vinyl. Kiest u eenvoudig voor een hoge kwaliteit vloer van Wineo om zo lang te kunnen genieten van een prachtig resultaat!

Lees verder

Wineo Ambra Wood

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Windmöller is een bekende Duitse producent waarbij het vinyl van Wineo één van de besten in hun branche is. Vinyl is een van de meest innovatieve grondstoffen wat betreft vloeren en sinds 1835 heeft een grote verandering begonnen. De massa productie heeft, ook bij PVC laminaat, een grote impact gehad op het gebruik. Vanwege de flexibiliteit en het verschil in gewicht, geeft het u een eenvoudigere en snellere optie van vloeren leggen. De bestanddelen van de lijm PVC vloeren collectie van Wineo biedt u een verscheidenheid waar u van durft te dromen. 

Veel kleuren PVC laminaat met ieder een eigen sfeer voor uw ruimte - Wineo Ambra collecties

Het lijm PVC vloeren van Wineo Ambra kunt u vinden in twee verschillende soorten, namelijk de houten varianten bij de collectie Wineo Ambra Wood en de steen tegel varianten in de Wineo Ambra Stone collectie. Als u liever een hout uiterlijk vloer zou willen hebben, dan kunt u zich bij de 16 verschillende kleuren en structuren van de Wineo Ambra Wood collectie zeker vinden. Deze collectie biedt u variërend van witte tinten hout tot aan donkere, bruine dessins van PVC laminaat. Met de lichte tinten kunt u eenvoudig een frisse en heldere sfeer scheppen in uw ruimte, waarbij u zonder enige moeite de ruimte een nieuw leven kan geven door de weerkaatsing van het licht, die ervoor zorgt dat uw ruimte oplicht. De donkere tinten van het vinyl laminaat zorgen daarbij voor een gezelligere en knussere sfeer.

Zoekt u echter een steen optiek, waarbij u kunt kiezen uit zes verschillende dessins, dan is de Wineo Ambra Stone de juiste collectie voor u! Deze collectie bestaat uit verschillende natuur-, lei- en zandsteen designs waarbij deze allemaal een deftige sfeer met zich meebrengen. U kunt een oase van rust creëren met dit PVC laminaat vanwege de zuivere uitstralingen die gepresenteerd worden. U kunt hiermee uw badkamer of keuken opvullen met deze imitatie steen designs, waarbij u wel dezelfde kwaliteit krijgt geleverd!

Wineo lijm PVC vloer – een vaste vloer waarbij de legwijze van vinyl laminaat kinderspel is

U kunt niet alleen genieten van de optische voordelen van het Dryback PVC, maar bieden de technische aspecten u ook een groot comfort. Met een slijtlaag van 0,3 mm kunt u bijvoorbeeld zonder enige moeite gebruik kan maken van dit vinyl zonder dat er schade wordt aangebracht. Door de verschillende gebruiksklasses 23 en 31, wordt aangeduidt dat het vinyl laminaat geschikt is om te gebruiken op ieder residentieel gebied en op een commercieel gebied met licht loopverkeer. Om het comfort nog meer te vergroten zijn deze vloeren geschikt om te plaatsen bij het gebruik van vloerverwarming. Daarbij heeft u, ook in de koude jaargetijden, een warm loopgevoel met een flexibele bovenlaag. Het PVC laminaat is daarbij ook nog eens voorzien van een brandwerend certificaat van Bfl-s1. Dit vertraagt het brandgedrag, waardoor u veel veiliger leven kan. De waterbestendigheid biedt u ook nóg een optie om de vloer te leggen in uw keuken of badkamer, aangezien de vloer hierdoor zijn kwaliteit verliest en u nog de beste aspecten biedt.

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Wineo Ambra lijm PVC vloeren met nog meer voordeel

Niet alleen met de verschillende tinten en structuren van Wineo krijgt meerdere voordelen. U krijgt bij BRICOFLOR ook meerdere voordelen die niet te missen zijn. Zo bieden wij u de beste prijsgarantie, waardoor u voor uw renovatie niet te veel betaald! Mocht u nog niet zeker zijn van uw keuze, dan kunt u bij ons ook een gratis sample van het desbetreffende vinyl laminaat bestellen, zodat u al een voorbeeld ontvangt en al uw keuze kunt maken. Daarbij kunt u met alle vragen terecht bij ons competente service-team, die u met plezier helpen zullen, zodat u voldoende informatie krijgt om de uw keuze te kunnen maken. Wij bij BRICOFLOR horen graag van u!