Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Betonlook vloer – Een klassieker met een moderne twist

Een vloer met betonlook is een vloer waar mensen niet vaak aan nadenken, wanneer zij hun droomhuis aan het ontwerpen zijn.…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Betonlook vloer – Strakke vloeren voor een modern interieur

Een betonlook vloer is iets dat niet kan ontbreken in een modern interieur. Het is een strakke, neutrale vloer dat jou volop de ruimte geeft om de kamer in te richten zoals jij dat wilt. Een betonlook vloer heeft optische kenmerken die niet geëvenaard kunnen worden door een andere pvc vloer.

Een betonlook vloer van pvc kan ook in de badkamer, keuken of andere natte omgevingen in huis worden gelegd. Dit komt door het feit dat het plastic, in tegenstelling tot een laminaatvloer, geen schade ondervindt wanneer er water op geknoeid wordt. Ook is een vloer van betonlook eenvoudig te combineren met een andere vloer, om zo een prachtige look te creëren.

Pvc betonlook – voor een schitterende inrichting van uw huis

Ontdek alle betonlook vloeren en kom erachter dat beton helemaal niet lelijk hoeft te zijn. Onze fabrikanten bieden betonlook vloeren aan in verschillende tinten grijs en antraciet, om zo de perfecte vloer voor jou aan te bieden! Een grijze betonlook vloer complementeert lichte meubels en wit behang, waar een betonlook vloer met antraciet als kleur, juist bruine interieurelementen laat schijnen. Bekijk welke betonlook vloer het beste bij jouw meubels past!

Betonlook vloer – een permanente vloer voor alle ruimtes

De vloeren met betonlook zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en van topfabrikanten. De meeste vloeren zijn zelfs geschikt voor intensief industrieel gebruik; je kunt ze dus overal neerleggen, de vloer kan het aan! De producten zijn samengesteld uit vinyl en zijn over het algemeen erg zwaar. Normaal gesproken tussen de 7kg en 9kg per vierkante meter; dit draagt ook bij aan de betrouwbaarheid van de vloeren.

Deze sterke vloeren hebben eigenschappen die uw dagelijks leven nog gemakkelijker maken. Zo kan het gemakkelijk gereinigd worden met alledaagse schoonmaakproducten. De toplaag voorkomt krassen, van onder andere stoelen met wielen. Ook worden deze producten niet beschadigd door de poten van meubels die er op staan. De vloer is ook volledig vrij fan ftalaten, dit is onschadelijk voor het milieu en uw gezondheid. Ook kan onder de meeste vloeren een vloerverwarming worden gelegd zonder enkele problemen.

Hoe installeer je een betonlook vloer?

De pvc vloeren van Bricoflor zijn beschikbaar in vier verschillende installatiemethodes: zelfklevend, klik, lijm en loose lay. Voor u begint met de installatie is het van belang dat de ondervloer zo glad mogelijk is en geen oneffenheden bevat. Hiervoor kunt u het beste gebruik maken van Gerflor Primer, dit is een schoonmaakmiddel van Gerflor om de ondervloer in een perfecte staat te brengen, waardoor u het beste resultaat mogelijk krijgt.

Een zelfklevende vloer is eenvoudig te leggen. Deze vloeren worden geleverd met de lijm al aan de vloer; u dient simpelweg het veiligheidspapiertje los te halen en vervolgens kunt u het neerleggen op de vloer.

Een klikvloer is de ideale vloer voor de beginnende doe-het-zelver; dit is namelijk eenvoudig te installeren en er hoeft geen gereedschap aan te pas te komen. Je kunt het eenvoudig in elkaar klikken en kunt daarna direct aan de slag om de kamer in te richten. Kortom, de perfecte oplossing voor als je zelf een vloer wilt leggen.

Een betonlook vloer met lijm als installatiemethode is iets lastiger om te leggen; maar dit komt op de lange termijn wel met voordelen. Zo is een gelijmde vloer doorgaans de goedkoopste variant en hoef je je geen zorgen te maken dat dit los komt te liggen; een gelijmde vloer ligt altijd heel erg stevig.

Een loose lay vloer is de eenvoudigste installatiemethode die er is. Er komt geen gereedschap of lijm aan te pas en zelfs het kliksysteem is overbodig. Vanwege verschillende technische eigenschappen en ontwerpen aan de onderkant kunt u het simpelweg neerleggen op de ondervloer en zal het niet meer bewegen.

Koop uw betonlook vloer bij Bricoflor eenvoudig en snel!

Een aankoop bij Bricoflor betekent niet alleen een betonlook vloer van hoge kwaliteit; het betekent ook goede service, de beste prijs en de keuze uit verschillende ontwerpen van topfabrikanten. Bent u nog niet zeker van welke betonlook vloer de perfecte vloer voor u is? Maak dan gebruik van de gratis sample service van Bricoflor; u kunt eenvoudig online wat stalen bestellen om de kwaliteit uit te kunnen testen en het ontwerp te kunnen bezichtigen – en dit allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Mocht u op zoek zijn naar een grote bestelling voor een groot project, dan kunt u het beste even contact op nemen met onze klantenservice. Zij zullen dan een persoonlijke offerte voor u opstellen om er voor te zorgen dat u nooit te veel betaalt voor uw pvc. Wij zijn telefonisch beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 op doordeweekse dagen. Ook kan je ons bereiken via email of ons contactformulier. Wij horen graag van u!

Plus icon lees meer