Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

PVC visgraat vloeren – Haal een creatieve vloer in huis!

Al jaren lang is dit een van de populairste trends in de interieurwereld. Wanneer je iets anders wilt dan een ‘saaie’ vloer met hout- of tegelontwerp is een visgraat vloer de perfecte oplossing! Neem nu snel een kijkje wat een visgraat vloer voor jouw kamers kan doen.

Geen filters geselecteerd
€ 20,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 20,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 25,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 25,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 25,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Een visgraatvloer is een tijdloos ontwerp met een sterke persoonlijkheid, dat niemand kan negeren. Ontdek nu wat een pvc vloer met visgraat ontwerp voor jou kan doen.

Visgraat vloer – Verschillende, unieke vloeren voor een interieur met persoonlijkheid

Een visgraat vloer is ondertussen niet meer weg te denken uit een interieur; het is dé trend van dit jaar. Het is simpel te combineren met kleurrijke meubels en kan een uniek effect creëren, dat niet geëvenaard kan worden door een normale vloer.

Visgraat pvc-laminaat is veelzijdig, zo kan het, naast de traditionele kamers, ook in de badkamer of keuken worden gelegd. U kunt het ook in geselecteerde delen van een vloer leggen om zo een gedifferentieerd gebied te creëren, om zo de aandacht te trekken in uw huis.

Visgraat laminaat om elke wens uit te laten komen

Vanaf nu zult u een visgraat vloer niet langer als een lelijke vloer zien die niet past in uw interieur. De visgraat vloeren van Gerflor zijn beschikbaar in verschillende prachtige ontwerpen. Een van de meest populaire ontwerpen is het ontwerp met, verschillende tinten, grijs hout. Dit complimenteert uw meubels en versterkt de schoonheid van uw interieurelementen. Een visgraat vloer geeft simpelweg een andere sfeer aan een kamer, dat eerder niet voorstelbaar was.

 Visgraat pvc – permanente klikvloer voor huishoudelijke en commerciële gebieden

Visgraat vloeren hebben de laatste jaren veel succes gekend. De producten zijn technisch samengesteld om zelfs intensief commercieel gebruik, voor bijvoorbeeld in een winkelcentrum, te weerstaan. Het kan dus in tal van kamers worden gelegd voor alle doeleinden die u maar kunt bedenken. Ook is een visgraat vloer erg geschikt om over uw huidige vloer te leggen; er is bij sommige ontwerpen slechts sprake van een dikte van 2,50 mm.

Deze sterke vloeren hebben eigenschappen die uw dagelijks leven nog gemakkelijker maken. Zo kan het gemakkelijk gereinigd worden met alledaagse schoonmaakproducten. De toplaag voorkomt krassen, van onder andere stoelen met wielen. Ook worden deze producten niet beschadigd door de poten van meubels die er op staan. De vloer is ook volledig vrij van ftalaten, dit is onschadelijk voor het milieu en uw gezondheid. Ook kan onder de meeste vloeren een vloerverwarming worden gelegd zonder enkele problemen.

Visgraat vloer – hoe moet je een vloer installeren?

Onze visgraat vloeren zijn beschikbaar met twee verschillende installatiemethodes; zelfklevend en lijm. Voor de installatie is het belangrijk dat het oppervlak zo schoon mogelijk is en dat er geen sprake is van oneffenheden. Om dit te garanderen kunt u gebruik maken van Gerflor Primer, dit is een schoonmaakmiddel van Gerflor dat speciaal gecreëerd is om een ondervloer schoon te maken.

Een zelfklevende vloer is vrij eenvoudig om te installeren; de vloeren worden geleverd met de lijm er al op. U hoeft simpelweg het dunne velletje te verwijderen en dan kunt u de vloer neerleggen op de ondervloer. Dit dient dan even te drogen, waarna u de kamer tot uw wens kunt inrichten met de meubels waar u gelukkig van wordt.

Een lijm vloer is iets lastiger om te leggen, en hiervoor dient u misschien een andere partij in te huren. Toch heeft het enkele voordelen; een lijm vloer is namelijk van erg goede kwaliteit en zal nooit loskomen na de installatie. Ook zijn lijm vloeren doorgaans goedkoper dan andere installatiemethodes. Voor een lijmvloer is het van belang dat u gebruik maakt van goede lijm, dit kunt u inkopen bij uw lokale bouwmarkt, of bij Bricoflor.

Koop nu uw visgraat vloer bij Bricoflor en bespaar tijd, moeite en geld!

Een aankoop bij Bricoflor betekent niet alleen een visgraat vloer van hoge kwaliteit; het betekent ook goede service, de beste prijs en de keuze uit verschillende ontwerpen van topfabrikanten. Bent u nog niet zeker van welke visgraat vloer de perfecte vloer voor u is? Maak dan gebruik van de gratis sample service van Bricoflor; u kunt eenvoudig online wat stalen bestellen om de kwaliteit uit te kunnen testen en het ontwerp te kunnen bezichtigen – en dit allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Mocht u op zoek zijn naar een grote bestelling voor een groot project, dan kunt u het beste even contact op nemen met onze klantenservice. Zij zullen dan een persoonlijke offerte voor uw wensen opstellen om er voor te zorgen dat u nooit te veel betaalt voor uw visgraat pvc. Wij zijn telefonisch beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 op doordeweekse dagen. Ook kan je ons bereiken via email of ons contactformulier. Wij horen graag van u!

+ lees meer