Wineo Ambra: authentiek en natuurlijk

De Wineo Ambra PVC laminaat vloerencollectie komt in twee soorten: Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone. Deze bestaan res…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Wineo Ambra PVC laminaat vloer: de allernieuwste technologie en maximaal comfort

Het vinyl laminaat in de collectie Wineo Ambra is technisch gezien van een zeer hoog niveau. De 3,0mm dikke laag PUR-oppervlaktebescherming beschermt de vloer tegen krassen en schuren. Hiermee wordt blijvende schade aan de vloer voorkomen. Behalve als bescherming, dient de PUR-oppervlaktebehandeling ook als een manier om onderhoud te vereenvoudigen. Vuil en vet blijven niet plakken, en de vloer kan gemakkelijk gereinigd worden. Ook zijn de vloeren ontworpen om glijgevaar te verminderen, en brandgevaar te voorkomen. De vloer gaat de verspreiding van brand tegen en heeft een zeer lage rookontwikkeling. Met een brandweerstandsklasse van Bfl-s1 scoort deze vloer zeer hoog op dit gebied. Nog een voordeel van de Wineo Ambra vloeren is dat ze zeer bestendig zijn tegen het gebruik van kantoorstoelen. Hierdoor kan deze collectie in kantoren gebruikt worden.

Wineo Ambra Wood: landelijke en vrolijke houten decors

De collectie Wineo Ambra Wood bevat 16 indrukwekkende, realistische en fijn gestructureerde houten designs. In variaties van verschillende tinten vind u rustieke producten die het hele kleurenspectrum vertegenwoordigen. Bij deze collectie is er altijd een product dat voldoet aan uw smaak. Het door velen vertrouwde uitgebreid gevormde graan varieert van design tot design, van plank tot plank, waardoor maximale kwaliteit van deze vloeren gegarandeerd wordt. Afgericht op de inrichting van uw kamer kan het design overal tussen discreet en extreem uitgesproken zijn.

Wineo Ambra Stone: schitterende stenen decors

Net zoals de Ambra Wood producten op een levensechte manier hout reproduceren, doen de Ambra Stone producten dit met stenen designs. De uitgebreide collectie bevat 6 verschillende ontwerpen. De ontwerpen en oppervlaktestructuren zijn zo ontworpen dat de designs niet alleen de optiek van steen nauwkeurig reproduceren, maar ook het gevoel van een aanraking met steen. De lichte, beigeachtige tinten van steen geven een aangename stemming aan de ruimte. De donkerdere, bijna zwarte tinten zullen daarentegen een rijke, klassieke stemming creëren die luxe ademt. Tinten die in het midden van dit spectrum zitten, zijn zowel tijdloos klassiek als opvallend eigentijds.

Eindeloze combinaties: Wineo Ambra Wood en Steen zijn volledig aan te passen aan uw wensen

Als u echt iets unieks zoekt, kunt u twee of meerdere designs combineren in een ruimte. Hierbij kunt u gebruik maken van twee tinten hout of steen om de vorm van de kamer te accentueren of visueel te veranderen. Dankzij het feit dat beide collecties hetzelfde installatiesysteem hebben, zijn ze gemakkelijk te combineren tot een uniek kamerontwerp. U kunt bijvoorbeeld het grootste gedeelte in Steen leggen, en een simpel patroon van donker hout neerleggen om zo een unieke vloer te creëren. Alle combinaties van beide collecties zijn mogelijk.

Eenvoudige, permanente installatie: Wineo Ambra Dryback PVC laminaat

PVC Laminaat kan op allerlei verschillende manieren geïnstalleerd worden, en elk systeem heeft zijn unieke set voor en nadelen. De vloerpanelen van de dryback collectie worden direct op de ondervloer gelijmd. Dankzij de flexibele aard van het materiaal is de vloer gemakkelijk te plaatsen. De relatief dikke bovenlaag zorgt voor weerbaarheid en slijtvastheid van de vloer. De sterke bouw van dit dryback PVC laminaat maakt het stabiel, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ook worden er bij deze vloeren steeds realistischere oppervlakten gemaakt, waardoor u kamer een authentiekere look krijgt. Door de PUR-behandeling die de vloer heeft gehad, heeft het een sterke bovenlaag en kan het tegen het gebruik van stoelen en bureaustoelen. Ook zijn de vloeren anti-slip, wat betekent dat ze niet glad zijn en het valgevaar dus kleiner is dan bij vloeren die dit niet hebben. Tegenwoordig zijn alle Wineo Ambra dryback PVC laminaatvloeren 100% recyclebaar en dus een milieubewuste keuze!

Makkelijke installatie met Wineo Ambra PVC kliklaminaat - eenvoudig en snel

PVC kliklaminaat is een huishoud begrip geworden in de vloerbedekking-markt. Met klik PVC vloeren geniet u van de voordelen van overduidelijke kwaliteit en innovatieve eigenschappen die installatie in een geheel nieuw licht zetten. Het is de perfecte oplossing voor een gemakkelijke doe-het-zelf renovatie. Click PVC maakt werkelijk iedere renovatie mogelijk. Gemakkelijk om mee te werken, kunnen deze vloeren door iedereen geïnstalleerd worden, zelfs als u weinig of geen ervaring heeft met het plaatsen van vloeren. Pas de planken aan de maat van uw ruimte aan, leg de mes-en-groef verbindingen goed ten opzichte van elkaar, en klik de vloerelementen samen. Geen lijm, extra materialen, of speciaal gereedschap is nodig. Ook het inhuren van vaklui is verleden tijd. De structuur van PVC laminaat geeft meer grip en stevigheid dan bijvoorbeeld parket.

Wineo Ambra PVC laminaatvloeren bij BRICOFLOR.nl!

Je kunt zelf bekijken hoe groot en veelzijdig de Wineo Ambra collectie is door onze uitgebreide catalogus te bekijken. Op al onze Wineo producten hebben wij beste prijs garantie, en bent u er dus zeker van dat u niet te veel betaald. Twijfelt u nog of een bepaalde vloer wel bij uw interieur past? Maak dan gebruik van onze gratis sample service. U kunt dan zelf bij u thuis zien hoe de vloer er in het echt uitziet. Wilt u een grote hoeveelheid bestellen? Vraag dan gemakkelijk via de site een persoonlijke offerte aan! Mocht u het door u gewenste product niet in deze catalogus hebben kunnen vinden, kijk dan gerust eens bij een van de vele andere collecties die op onze site staan. Of het nu om hout- of steenontwerpen gaat, voor residentieel of commercieel gebruik, bij ons op de site is het allemaal te vinden. We hebben de beste fabrikanten en beste verzamelingen geselecteerd en bieden de hoogst mogelijke kwaliteit van producten, met beste prijs garantie. Alle collecties worden zorgvuldig uitgekozen om er zeker van te zijn dat alle klanten hun gewenste product kunnen vinden. Mocht u nog vragen of twijfels hebben, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn altijd beried u te helpen en kijken uit naar uw aanvraag op de BRICOFLOR webwinkel!

Plus icon lees meer