Wineo Ambra Stone – Authentieke stenen designs van hoge kwaliteit

De Wineo Ambra Stone collectie is een selectie veerkrachtige vloeren van de wereldwijd geroemde fabrikant Windmöller …

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Wineo Ambra Stone PVC kliklaminaat – Voor de doe-het-zelver

Met het kliksysteem dat een deel van de vloeren van deze collectie heeft, kunt u gemakkelijk de vloer zelf plaatsen zonder daar ervaring mee te hebben. De planken dienen aangepast te worden aan de afmetingen van uw ruimte, en dan door middel van mes-en-groef verbindingen aan elkaar vastgeklikt te worden. Geen lijm, extra materialen, of speciaal gereedschap is hierbij nodig. Ondanks het gemakkelijke plaatsingssysteem zijn de vloeren van overduidelijke kwaliteit. Doordat de vloeren niet van hout zijn, maar van een realistisch nagemaakt plastic, hebben zij minder onderhoud nodig en zijn er meer kleurencombinaties mogelijk.

Dryback PVC laminaat – Wineo Ambra Stone

Dryback PVC laminaat van Wineo Ambra Stone heeft, behalve zijn prachtige looks, nog meer voordelen die in het dagelijks gebruik van pas komen. De relatief dikke bovenlaag staat voor weerbaarheid en slijtvastheid van deze vloeren. Deze laag, en de algemeen sterke bouw van deze vloeren, zorgt ervoor dat de vloeren stabiel, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast worden er steeds realistischere oppervlakten gemaakt, waardoor de planken steeds authentiekere looks krijgen. Ook hebben deze vloeren een PUR-oppervlaktebehandeling gehad, waardoor ze krasbestendig zijn. Ondanks het platte vloeroppervlak, hebben de vloeren een Anti-slip laag waardoor valgevaar verminderd wordt. De huidige vloeren van deze collectie zijn ook 100% recyclebaar, door het milieubewust handelen van de producent.

Wineo Ambra Stone – Comfortabele sfeer in huis

Met verleidelijke designs en een heerlijk warm gevoel aan de voetzolen, en een aanraking die uniek is in PVC laminaat, draagt een Wineo Ambra Multilayer vloer enorm bij aan een comfortabele sfeer in huis. U kunt kiezen uit tinten die variëren van helder, creme-achtig, tot de donkere tinten van natuurlijk hout. Daarnaast zijn er ook tegel varianten, waarbij de afmetingen en het uiterlijk totaal anders zijn. Deze tegels hebben uitstralingen van natuursteen, leisteen en zandsteen. Het grote palet aan designs zorgt voor verschillende sferen die met zich mee kunnen worden gebracht. U kunt daarbij ook genieten van de technische aspecten die de vloeren met zich meebrengen.

Technisch hoogstandje – Wineo Ambra Stone

De multilayer klik vinyl vloer beschikt over het Sound-Protect-Eco-Plus akoestisch systeem dat een perfecte akoestiek in uw ruimte mogelijk maakt. Daarom zijn deze vloeren uiterst geschikt voor, bijvoorbeeld, kleine horeca en vergaderruimtes (klasse 23/31). Ondanks dat bij vele vergelijkbare vloeroplossingen wordt afgeraden om vloerverwarming of bureaustoelen te gebruiken, is dat voor een Wineo Ambra vloer geen probleem. Daarbij, vanwege de lichtechtheid van deze vloeren, blijft de vloer jarenlang kleur behouden, ook al komt er dagelijks zonlicht aan. Het multilayer PVC kliklaminaat in de Wineo Ambra Stone collectie wordt geleverd in 8 planken, van 1200 bij 212 bij 9 mm, voor een totale oppervlakte van 2,04 vierkante meter per pakket.

Wineo Ambra Stone – bestel nu op de BRICOFLOR webwinkel!

Alle producten van de Wineo Ambra Stone collectie zijn bij ons te verkrijgen. Op al deze vloeren geldt onze beste prijs garantie, en weet u dus zeker dat u niet te veel betaald. Neem een kijkje in de uitgebreide collectie en kijk zelf welke vloer het beste bij u past. Twijfelt u nog hoe een vloer er bij u thuis uitziet? Of hoe de vloer bij uw interieur past? Maak dan gebruik van onze gratis sample service. Besteld u een grote hoeveelheid? Vraag dan een persoonlijke offerte aan. Mocht u verder nog vragen hebben twijfel dan niet om ons te contacteren!

Plus icon lees meer