Wineo Ambra Wood - landelijke en vrolijke houten decors

De collectie Wineo Ambra Wood bevat 16 indrukwekkende, realistische en fijn gestructureerde houten designs. In variaties v…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Authentiek en gemakkelijk te installeren – Wineo Ambra Wood

De ontwerpen in de Wineo Ambra multilayer PVC laminaatvloeren bieden alle voordelen van een moderne veerkrachtige vloer met een realistisch houten ontwerp en een klantvriendelijke installatie. Het kliksysteem van sommige vloeren in deze collectie maakt het mogelijk voor doe-het-zelvers of zelfs mensen zonder ervaring met het leggen van vloeren om de vloer te kunnen plaatsen. De kleuren in deze collectie zijn zeer modern en garanderen een trendy look in elke kamer. Ook hebben de vloeren een oppervlaktebehandeling ondergaan waardoor vuil en vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Zelfs hardnekkige vlekken als wijn kunnen met gewone alledaagse schoonmaakmiddelen verwijderd worden. De bovenlaag heeft een PUR-behandeling ondergaan die er ook voor zorgt dat er niet gemakkelijk krassen ontstaan in de vloer.

Pure kwaliteit – PVC laminaat van Wineo Ambra Wood

De basislaag van deze vloer bestaat uit een HDF-steunplaat. Hierdoor vallen onregelmatigheden in de ondervloer minder op en zijn de planken zowel stabiel als flexibel. Door de 0,3mm dikke slijtlaag die de vloeren bevatten vallen zij onder gebruiksklasse 23/31, en kunnen zij dus belastingen van een veel gebruikte leefruimte of zelfs commerciële ruimte aan. De in de fabriek geïntegreerde Sound-Protect Eco geluidsondersteuning zorgt voor een gedempt impactgeluid, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om geluidsoverlast. De PVC laminaat planken in de Wineo Ambra Wood collectie zijn gemaakt van 100% vinyl, slechts 4,5 mm dik en uiterst gemakkelijk schoon te houden. Dankzij het uitstekende Connect® kliksysteem kunnen de PVC kliklaminaat vloeren van deze collectie gemakkelijk, snel, en zonder lijm gelegd worden. Het zwevende systeem is niet alleen gemakkelijk bij installatie, maar ook gebruikersvriendelijk in de vele jaren daarna. Het biedt namelijk de mogelijkheid enkele planken te vervangen zonder de vloer daaromheen te beschadigen. De planken met een dryback systeem dienen met lijm vastgemaakt te worden aan een van te voren geëgaliseerde ondervloer. De vloeren van Wineo Ambra Wood zijn uitgerust met anti-slip en silent comfort behandelingen, wat betekent dat zij aangenaam warm blijven en niet beschadigen door het gebruik van bureaustoelen. Ook is het zo dat de vloeren van deze collectie niet opzwellen onder invloed van vocht, en dat ze dus ook in natte of vochtige ruimtes geïnstalleerd kunnen worden. Wineo Ambra Wood wordt geleverd in planken van 121,2 bij 18,5 cm die 4,5mm dik zijn, er zit ongeveer 2,24 vierkante meter in één pakket.

Bestel Wineo Ambra Wood nú in de BRICOFLOR online webwinkel!

Wij bieden de voltallige Wineo Ambra collecties aan op onze webwinkel. Neem eens een kijkje tussen deze mooie collecties en beslis zelf welke vloer u het mooist vind! Op alle producten in deze collectie geldt onze beste prijs garantie, en weet u dus zeker dat u niet te veel betaald. Mocht u nog twijfelen welke vloer het best bij uw interieur past? of wilt u weten hoe de kleuren van deze vloeren er in het echt uitzien? Maak dan gebruik van onze gratis sample service. Bent u van plan een grote hoeveelheid te bestellen? Vraag dan een persoonlijke offerte aan. Mocht u verder nog vragen hebben twijfel dan niet om ons te mailen of bellen!

Plus icon lees meer