Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Senso Rustic - Zelfklevende PVC vloeren met een unieke charme

Deze PVC laminaat soort van het merk Gerflor is uitzonderlijk verwelkomend. Dat dankzij de voelbare oppervlaktestructuur, die ook optisch hout perfect imiteert. De designs zijn beschikbaar in de uitvoeringen “Rustic” en “Rustic Antique”, die beiden kleuren, groeven, en texturen gebruiken om een realistische look en feel te geven aan de houtdesigns.

Geen filters geselecteerd

Zelfklevende PVC vloeren

Senso Rustic "0511 Pecan"
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Zelfklevende PVC vloeren

Senso Rustic "0311 Noisette"
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

De Gerflor Senso Rustic collecties characteriseert zich met hoge kwaliteit, flexibiliteit in toepassing, 100% recycleerbaar zijn, en zeer lage VOS uitstoot, waardoor ze niet alleen comfortabel en aangenaam zijn, maar ook nog eens goed voor het milieu. Deze veelzijdige vloeren, met hun duurzame en stevige constructie, kunnen toegepast worden in alle ruimtes van woonhuizen. Zelfklevende PVC vloeren kenmerken zich met elementen van hoge kwaliteit, lage prijzen en een breed palet aan kleuren, tinten, en structuren. Ideaal, dus, om een gezellige, ontspannende sfeer te creëren. Voor elke ruimte is er een geschikte design te vinden!

Zelfklevend vinyl van Gerflor Senso Rustic biedt eindeloze voordelen

Het uiterlijk van het PVC laminaat is indrukwekkend realistisch, daar de finish met uitzonderlijke precisie gemaakt wordt, en de uiteinden van elke plank, eveneens met grote precisie, worden gerond, wat resulteert in een naadloze vloer, die niet te onderscheiden is van echt hout. Daar door onderscheid Gerflor Senso Rustic zich wél van andere PVC laminaat vloeren, want dankzij de matte finish en hoge kwaliteit steekt het met kop en schouders uit boven de concurrentie. Deze merkbare kwaliteiten zullen uw woning transformeren en nog verder verfraaien. Bovendien zijn de zelfklevende PVC laminaat planken niet alleen prachtig, degelijk, en praktisch, maar ook nog waterbestendig, anti-slip, makkelijk schoon te maken en te onderhouden, én zowel economisch als ecologisch verantwoord.

Tijdloze hout imitatie met de zelfklevende PVC vloer van Gerflor Senso Rustic

De zelfklevende PVC vloeren uit de Gerflor Senso Rustic collectie zijn beschikbaar in vele kleuren. Of u nou op zoek bent naar licht bruin, of dat een uitgesprokenere tint u meer aanspreekt, Senso Rustic simuleert het uiterlijk van een houten vloer, maar zonder al de nadelen. Zacht en warm, heeft Gerflor Senso Rustic PVC laminaat een verrassend authentieke en rustgevende link met de inwerking van tijd. De moderne vinyl laminaat trend is er een van soberheid en authenticiteit, waar Gerflor haar best doet om voor ieder te hebben wat ze zoeken, mede door haar collecties die van heldere nootmuskaat tot diep hazel bruin variëren.

Gerflor PVC laminaat - Makkelijk te installeren dankzij de zelfklevende achterkant

Omdat de PVC planken zijn uitgerust met een zelfklevende achterkant, kan uw nieuwe vloer makkelijk gelegd worden. Het is niet meer nodig om een professioneel bedrijf in te huren, of u zorgen te maken over fouten tijdens het zelf installeren; u kan uw nieuw zelfklevend vinyl zelf, zorgeloos leggen dankzij het innovatieve installatiesysteem. Het is zo simpel als het grondig schoon maken van uw vloer of ondervloer, het verwijderen van het beschermfolie, de elementen op hun plaats leggen en aandrukken. Geen gedoe meer met giftige lijmen of speciaal gereedschap. Het zelfklevend laminaat is ontworpen om bestendig te zijn tegen deuken en krassen, dus uw zelf geïnstalleerde vloer zal er prachtig bij liggen, een resultaat om trots op te zijn.

Een ecologisch verantwoorde oplossing: zorgen voor de natuur - Gerflor vinyl laminaat

Omdat het extreem duurzaam is, heeft een Gerflor Senso Rustic vloer een uitzonderlijk lange levensduur. De zelfklevende PVC vloer bescherm uw gezondheid door gemaakt te zijn zonder gevaarlijke chemicaliën: geen zware metalen, zoals lood, giftige oplosmiddelen of plastics. Na hun lange gebruikscyclus zijn de panelen 100% recycleerbaar, en de productie van Gerflor Senso Rustic is ook duurzaam, dwz met minimale impact op de natuur, waardoor het bekroond is met een A+ emissielabel. Bovendien zijn er geen chemicaliën nodig om de vloer brandschoon te houden, dus uw huis blijft veilig, gezond en gif-vrij. Gerflor put zich uit in zorgen dat haar producten duurzaam, veilig, en ecologisch verantwoord zijn.

Gerflor Senso Rustic zelfklevend vinyl: veerkrachtig en geschikt voor iedereen

Gerflor Senso Rustic is de perfecte vloer voor iedereen, met haar PUR behandelde oppervlak dat uw plak vinyl vloer beschermt tegen krassen, het makkelijk schoon te maken maakt, en dus de natuurlijke look van uw vloer langdurig behoudt. De Gerflor Senso producten hebben allen een dikke 0,2 mm slijtlaag waardoor zij hun mannetje staan tegen schokken, krassen, en schuren, en brengt robuustheid samen met elegante stijl. Daarom zijn ze perfect geschikt voor woonruimtes. Bijkomend zijn ze makkelijk schoon te houden, regelmatig vegen of stofzuigen is genoeg om de ruimte netjes te houden. Maar ook volhardende vlekken zijn geen probleem, want dankzij de materiaalkeuze in de constructie van dit zelfklevend vinyl, is een vochtige doek of dweil genoeg voor vrijwel alle vlekken. Uw vloer zal er dus vele jaren als nieuw uit zien.

Nú bij BRICOFLOR: alle Gerflor Senso Rustic zelfklevende PVC collecties

Bij BRICOFLOR kunnen we het vinyl laminaat uit de Gerflor Senso Rustic collecties leveren voor de beste online prijzen. Gegarandeerd. Als u nog niet overtuigd bent van de uitzonderlijke kwaliteit van de producten, twijfel dan niet, en bestel gratis samples. Met de brede waaier van kleuren, tinten, en structuren, kunt u er zeker van zijn bij ons het top kwaliteits product te vinden dat het best bij u, en uw interieur, past.

+ lees meer