Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Starfloor Ceramic: een keramisch effect in uw interieur met zelfklevend vinyl laminaat

De Tarkett Starfloor Ceramic collectie is uiterst elegant, en bevat authentieke beton en steen ontwerpen die een elegant en stijlvol interieur binnen handbereik brengen. De zelfklevende eigenschap van de Starfloor Ceramic collectie maakt installatie uitzonderlijk makkelijk, dus u kunt in een handomdraai genieten van uw nieuwe vloer. De hoge kwaliteit en prachtige designs maken deze collectie geschikt voor iedere ruimte! 

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Tarkett is zich volledig bewust van het belang van het voorkomen van vloerbedekking, en dat is ook de reden dat Tarkett Starfloor Cermamic méér is dan een vinyl laminaat imitatie van keramiek. De zelfklevende PVC vloeren is een krachtig product dat aangenaam en soepel aanvoelt bij aanraking. De geraffineerde textuur die Tarkett ontwikkeld heeft voor de Starfloor Ceramic collectie is er een van gepolijste natuursteen, voor een nog indrukwekkender resultaat. Door de jaren heen heeft Tarkett zich een onbetwistbare expertise eigen gemaakt, wat heeft geleid tot de creatie van Tarkett Starfloor Ceramic, die uw woonruimte transformeert tot een oase van rust die uw zintuigen wakker schud. Starfloor Ceramic zelfklevend vinyl is ideaal voor renovaties, mede omdat ze makkelijk te installeren zijn: verwijder de beschermende folie van de achterkant, leg de panelen op hun plaats en druk ze aan.

Elegante en gebruiksvriendelijke zelfklevende PVC vloeren van Tarkett - Tarkett Starfloor Ceramic

De Tarkett Starfloor Ceramic collectie is PVC laminaat dat beschikbaar is als zelfklevende planken. De planken zijn uitzonderlijk makkelijk te installeren, daar ze geen gereedschap vereisen. Verwijder simpelweg het beschermende folie van de achterkant, leg de panelen op hun plaats en druk ze aan. Het vinyl laminaat is dan ook meteen klaar voor gebruik. Het is dus niet meer nodig om dure professionals in te huren, in plaats daarvan kunt u het makkelijk zelf leggen. Ook voor het schoon en netjes houden van de vloer zijn geen professionals nodig, omdat Tarkett Starfloor Ceramic vloerelementen ontworpen zijn om het schoonmaken makkelijk te maken. Een keer stofzuiger of een keer met een vochtige doek erover wrijven is genoeg om het meeste vuil te verwijderen. Harnekkigere vlekken zij echter ook geen probleem, omdat het zelfklevend vinyl niet alleen slijtvast en antislip is, maar ook is ontworpen om zonder chemicalien schoon te worden gemaakt. Ook de meest hardnekkige vlekken zijn makkelijk te verwijderen met gewone huis-, tuin- en keukenmiddelen. De Tarkett Starfloor Ceramic collectie is geproduceerd in Duitsland, en past Duitsland’s beroemde kennis en kunde merkbaar toe in zowel het ontwerp als de productie. Bovendien zien de zelfklevende PVC vloeren er prachtig uit, waarbij ze de looks en gevoel van beton en steen perfect repliceren. 

De voordelen zijn eindeloos van zelfklevende PVC vloeren - het vinyl laminaat van Tarkett 

De zelfklevende PVC vloeren in de Tarkett Starfloor Ceramic collectie zijn ontworpen om aangenaam aan te voelen onder uw voeten, en uitglijden te verminderen door middel van een antislip laag. Bovendien is het vinyl laminaat ontworpen om geluid te absorberen, waardoor ze stil en stijlvol is. De Extreme Protection oppervlakte behandeling is niet alleen uiterst slijtvast, maar ook ontzettend makkelijk schoon en netjes te houden. Deze Extreme Protection, in combinatie met de 0,2 mm dikke slijtlaag, maakt Tarkett Starfloor Ceramic vloeren tot 7 keer zo slijtvast als normaal PVC laminaat. De zelfklevende PVC vloeren zijn 100% recycleerbaar en worden geproduceerd in fabrieken met de laagste uitstoot in hun klasse. De 2 mm dikke PVC vloerpanelen zijn excellent geschikt voor renovaties omdat ze makkelijk en snel te installeren zijn, en eveneens makkelijk te onderhouden en schoon te houden. Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit zelfklevende PVC vloerbedekking, dan is de Tarkett Starfloor Ceramic collectie het eindpunt van uw zoektocht. 

Tarkett Starfloor Ceramic zelfklevend vinyl - Ecologisch verantwoord PVC laminaat voor uw huis 

De Tarkett Starfloor Ceramic collectie is een ecologisch verantwoorde optie voor uw huis én de natuur. Tarkett zet zich namelijk in om haar vloerproducten duurzaam te maken. De Starfloor collecties van vinyl laminaat worden geproduceerd in een productie faciliteit met een significant lagere uitstoot dan wat de Europeese standaard voorschrijft. Ook het productieprocess zelf is geoptimaliseerd volgens de “no waste” filosofie: productie zonder afval. Bovendien worden de producten gemaakt van gerecycleerd materiaal, en zijn zelf ook 100% recycleerbaar. Uw Starfloor vloer is dus de economisch én ecologisch vrij van afval. De zelfklevende PVC vloeren zijn echter niet alleen ecologisch verantwoord, ze zijn ook nog prachtig om te zien. En dat blijven ze ook. Tarkett geeft namelijk 10 jaar garantie op haar Starfloor collecties, onder normaal gebruik. Omdat de Tarkett Starfloor Ceramic 100% recycleerbaar is, geen ftalaten bevat, beschermt het uw gezondheid. Ook, zoals aangetoond door het A+ emissie klasse label, brengt het PVC laminaat vrijwel geen schadelijke stoffen in de lucht die u inademt. 

Tarkett Starfloor Ceramic PVC vloerbedekking: Nú te koop bij BRICOFLOR 

Onze online winkel verzekert de laagste prijs zonder dat kwaliteit van het vinyl laminaat daarbij in het gedrag komt. BRICOFLOR heeft al meer dan 40 jaar internationale ervaring in de vloerbedekkingsindustrie, wat u verzekerd bij ons de beste producten vindt die er zijn. U vindt het complete scala en Tarkett zelfklevend vinyl bij BRICOFLOR. Twijfel niet door onze uitgebreide catalogus te bladeren, uw keuze te maken, en contact op te nemen voor het beste advies.

+ lees meer