Tarkett Starfloor Trend

De gelijktijdige look van de Starfloor Trend van Tarkett, zoals de naam al aangeeft, zijn vloeren en tegels volgens de laa…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De oppervlakte van deze voortreffelijke vloeren wordt beschermd door de Extreme Protection oppervlakte die de oppervlakte een stuk sterker maakt dan de doorgaandse vloeren. Deze beschermende laag komt met een 0,20mm dikke beschermlaag, wat de vloer beschermt tegen krassen en deuken. Deze stijlvolle vloer is niet alleen enorm duurzaam, het is ook nog eens comfortabel om op te lopen en anti-slip. Het design van deze luxe PVC vloeren maakt zorgen over laag onderhoud en schoonmaak overbodig. Niet alleen zijn deze stijlvolle vloeren ongelooflijk duurzaam, het is ook comfortabel onder de voeten en anti-slip. Het ontwerp van dit luxe vinyl vloerbedekking heeft weinig te maken met de lage onderhoudskosten en is gemakkelijk te reinigen. In tegenstelling tot vele andere vloeren oplossingen, is Tarkett Starfloor Trend ontworpen om geluid en overlast te minimaliseren.

Tarkett Starfloor Trend: Moderne en Hedendaagse vloeren

Tarkett biedt een waaier van kleuren die elke sfeer kunnen nabootsen. Deze moderne en trendy ontwerpen voldoen aan elke wens, van klassiek eiken tot moderne rode tinten. Het combineren van de stijlen met hun duurzaamheid zorgt voor een perfecte vloer. De zelfklevende PVC vloer is een licht en stevige plank verbinding met een totale dikte van 2mm. De totale dikte omvat een .2mm slijtlaag, waardoor de grond een sterker en efficiënter oppervlak krijgt. In aanvulling op het duurzaam oppervlak, is Tarkett Starfloor brandwerend, word het beschermd tegen beschadiging door de zon, heeft het anti-slip en heeft het antistatische eigenschappen. Tarkett trend is de perfecte realistisch natuurlijke vinyl vloerbedekking.

Een verantwoorde keuze voor zowel uw huis en het milieu

Tarkett Starfloor Trend is een verantwoorde keuze voor uw huis en het milieu. Tarkett gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat hun vloer ontwerpen duurzaam worden gemaakt. Geproduceerd in een lage uitstoot van de fabriek, zijn Tarkett's emissie tarieven ver onder de Europese norm. Naast het feit dat er duurzaam geproduceerd wordt, is de vloer zelf 100% recyclebaar aan het einde van zijn levensduur. Luxe vinylvloeren van Tarkett zijn gemaakt zonder het gebruik van eventuele ftalaten of schadelijke chemicaliën, waardoor het nog veiliger wordt om deze PVC vloeren te gebruiken in uw huis. De vloer heeft ook een A + emissieklasse, vrijwel geen gewelddadige stoffen in de lucht. Starfloor trend is een perfect duurzaam product voor uw huis.

Uitstekende technische eigenschappen

Dankzij een uitzonderlijk aantal kwaliteiten, is de Starfloor Classic een excellente keuze voor vloorbedekking. Bijvoorbeeld, dit PVC laminaat is uitgerust met antistatische eigenschappen, brandwerende kwaliteiten, en zelfs een antislip laag, waardoor uw thuis veiliger is dan ooit. Een duurzame en slijtvaste Extreme Protection laag vergroot de resistentie tegen schuren, deuken, en krassen nog verder, waardoor uw vloer er lang als nieuw uit blijft zien. Maar deze laag maakt ook schoonmaken en onderhouden makkelijker. Simpel, regelmatig stofzuigen of afnemen met een vochtige doek is genoeg om uw vloer in topvorm te houden. Bovendien help een Tarkett Starfloor vloer met geluidsdemping, waardoor het rustiger word in uw huis. Dankzij de klasse 22 beoordeelde slijtvastheid zal uw vloer de uitdagingen van dagelijks gebruik trotseren, vele jaren lang.

Installatie: Snel en Praktisch

Tarkett Starfloor Trend is een hoogwaardig zelfklevende PVC vloer die beschikbaar is in zelfklevende planken. De planken zijn ongelooflijk eenvoudig te installeren en vereisen geen speciaal gereedschap of professionele hulp. De Duitsers maakte vloeren gecombineert met zakelijkheid en met een duurzaamheids design. Een geringe voorbereiding is nodig. Uw vloer kan met gemak worden geinstaleerd en bespaart u tijd en geld. Installatie bestaat uit het wissen van de ondervloer, het verwijderen van een beschermende steunlaag en het plaatsen van de zelfklevende vloer op de juiste plaats. Het is zelfs mogelijk dat een persoon een volledige ruimte kan installeren zonder de behoefte aan extra hulp. Deze zelfklevende PVC vloeren zijn ontworpen met u in gedachten, het houden van een hoge kwaliteit en een laag onderhoud.

BRICOFLOR biedt de hoogste kwaliteit producten tegen een fractie van de prijs

Als u in de markt voor hoge kwaliteit zelfklevend vinyl opzoek bent, zoals de Tarkett Starfloor Trend, kijk dan niet verder dan BRICOFLOR. Onze online winkel zorgt ervoor dat u de laagst mogelijke prijs betaalt, zonder twijfels aan de kwaliteit. BRICOFLOR heeft  al meer dan 40 jaar ervaring in de vloeren industrie en werkt met de beste kwaliteit producten die er beschikbaar zijn. Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die u wellicht  kan hebben. BRICOFLOR biedt een brede selectie van zelfklevende PVC vloeren aan voor u om uit te kiezen.

Plus icon lees meer