Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tarkett Starfloor Vintage: de perfecte zelfklevende PVC vloeren voor uw huis

De Tarkett Starfloor Vintage is een elegante collectie van PVC laminaat, die pronkt met authentieke houtdesigns, en zo een essentiële stap is naar een elegant en stijlvol interieur. De 2 mm dikke PVC vloerpanelen zijn excellent geschikt voor renovaties omdat ze makkelijk en snel te installeren zijn, en eveneens makkelijk te onderhouden en schoon te houden. Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit zelfklevend vinyl, dan is de Tarkett Starfloor Vintage collectie het eindpunt van uw zoektocht.

Lees verder

Tarkett Starfloor Vintage

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De zelfklevende aard van de Starfloor Vintage maakt het uiterst makkelijk te installeren. De plak vinyl vloer worden gemaakt en is ontwikkeld om comfortabel aan te voelen en uitglijden te verminderen. Bovendien is de Tarkett Starfloor Vintage vloer ontworpen om geluid te absorberen, wat de rust in huis ten goede komt. De Extreme Protection oppervlakte behandeling is niet alleen uiterst slijtvast, maar ook ontzettend makkelijk schoon en netjes te houden. Deze Extreme Protection, in combinatie met de 0,2 mm dikke slijtlaag, maakt Tarkett Starfloor vloeren tot 7 keer zo slijtvast als normaal PVC- en vinyl laminaat. De zelfklevende PVC vloeren zijn 100% recycleerbaar en worden geproduceerd in fabrieken met de laagste uitstoot in hun klasse.

Vinyl met kwaliteit van Tarkett - Starfloor Vintage PVC laminaat

Starfloor Vintage van Tarkett maakt het mogelijk de charme van een houten vloer in huis te halen, maar zonder het gedoe en de vaak hoge kosten. Deze zelfklevende PVC vloeren biedt een landelijke “worn” look, als van een gezellig belopen houten vloer. Dankzij de vele beschikbare kleuren, tinten, en texturen is er voor ieder wat wils om die perfecte, rustgevende sfeer te creëren. Tarkett Starfloor Vintage repliceert the mystieke antrekkingskracht van hout perfect. De Tarkett Starfloor Vintage collectie is geproduceerd in Duitsland, en past Duitsland’s beroemde kennis en kunde merkbaar toe in zowel het ontwerp als de productie. Het identificeerd zich dan ook met diepe, rijke texturen, die uiterst realistisch overkomen

Tarkett zelfklevend vinyl laminaat - Een verantwoorde keuze voor uw thuis en de natuur

Duurzaamheid is een groeiende zorg bij fabrikanten in alle industrieën, maar de natuur staat al veel langer hoog op de prioriteitenlijst van Tarkett. De Starfloor Vintage plak vinyl stroken zijn dan ook een verantwoorde keuze voor uw thuis én de natuur. Tarkett put zich uit in het er voor zorgen dat de productie duurzaam is. Dat is te merken in dat alle producten van gerecycleerd materiaal zijn gemaakt, en op hun beurt ook 100% recycleerbaar zijn. Bovendien is de productie geheel afval-vrij, en gebeurt in fabrieken die een uitstoot hebben die lager ligt dan de Europese standaard. Al deze eigenschappen laten zien dat Tarkett, met hun vinyl laminaat, zich werkelijk in zet voor de gezondheid van u en onze planeet.

Makkelijke snelle installatie: zelfklevende PVC vloeren van Tarkett Starfloor Vintage

Doe-het-zelf komt steeds meer op, zelfs in de vakgebieden die traditioneel door professionals beoeffend worden. Ook het installeren van vloeren hoort daar nu bij dankzij de makkelijke installatie van zelfklevende PVC vloeren. Het is niet meer nodig om geld uit te geven aan dure professionals of gereedschappen. Tarkett Starfloor Vintage kan door iedereen geïnstalleerd worden, zelfs als u weinig of geen ervaring hebt: reinig de vloer grondig, verwijder het beschermende folie van de achterkant, leg de planken op de gewenste plaats en druk ze gelijkmatig aan. Het vinyl laminaat is dan meteen klaar voor gebruik.

Hoge kwaliteit én betaalbaar zelfklevend vinyl: Tarkett Starfloor Vintage – natuurlijk te koop bij BRICOFLOR

Het zelfklevend vinyl uit de Tarkett Starfloor Vintage collectie zullen ieder overtuigen van hun uitstekende kwaliteit. Niet alleen zijn de ontwerpen tijdloos klassiek en zal uw vloer uw huis een ware tranformatie doen ondergaan, ook is de installatie makkelijk, wat een hoop kopzorgen wegneemd van een renovatie. U kan uw huis precies veranderen naar de stijl die u verlangt, dankzij de brede keuze aan ontwerpen en tinten. Ondanks deze lange lijst aan voordelen van het PVC laminaat, kan BRICOFLOR Tarkett Starfloor Vintage vloeren leveren voor een verassend lage prijs, die bovendien gegarandeerd de online de laagste is in Nederland. BRICOFLOR heeft meer dan 40 jaar internationale ervaring in de vloerbedekkingsindustrie, en verzekert u van de beste producten die er op de markt zijn.