Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Associated Weavers Pozzolana - Een spannende tapijtvloer waar je elke dag van kunt genieten

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een tapijt met een energiek charisma - Perfect voor thuis

De AW Pozzolana wordt geproduceerd met behulp van een uitgekiend tuftproces, waaruit een tapijt met een oppervlak van lussen tevoorschijn komt. In de volgende stap worden deze in het midden doorgesneden en worden de resulterende palen omhoog gedraaid en gefixeerd. Het resultaat is de zogenaamde frisé textuur, die wordt gekenmerkt door zijn typische losmakende flair. Dit komt voornamelijk door de kenmerkende kromming van de pooltoppen. 

Met een gemiddelde poolhoogte van 9,5 millimeter en een poolgewicht van 1.100 g / m² voelt de bovenkant van de vloer prettig aan. Dit wordt bevestigd door de luxe klasse van categorie 3. Met een totale dikte van 12,5 millimeter en een totaal gewicht van 1.900 g / m² blijft het oppervlak, ook wel gekrompen velours genoemd, ongevoelig voor kromtrekken. U kunt zich dus verheugen op een langdurige duurzaamheid van de tapijtvloer. 

De talrijke schitterende kleuren van de vloerbedekking, die allemaal worden gekenmerkt door langdurige lichtechtheid, zijn eveneens resistent. U wordt verwend met de keuze tussen maritieme turquoise nuances, pittige rode accenten en exotische oranje tinten. Deze opvallende kleuren worden aangevuld met pastelblauwe, groene en zandtinten. Het kleurenpalet wordt gecompleteerd door gecultiveerde grijs- en aardetinten. Hier vindt u voor elke smaak een passende vloer.    

Zorg voor comfort en gemak met deze briljante eigenschappen van het tapijt van Associated Weavers

De opvallende Frisé- textuur van de AW Pozzolana heeft veel meer te bieden dan het karakteristieke uiterlijk. De hoge kwaliteit van de collectie is ook vergelijkbaar dynamisch , zodat ze ook in zeer belaste ruimtes van uw huis zonder aarzelen kunnen worden geïnstalleerd. Deze collectie van Associated Weavers komt overeen met de hoogste utiliteitsklasse voor privégebruik van categorie 23. Hiermee kunt u bijvoorbeeld ook uw entree of uw trap decoreren met de vloerbedekking

Dit wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door het hoogwaardige poolmateriaal van de textielvloer. Deze bestaat volledig uit hoogwaardig polyamide, dat qua duurzaamheid veruit superieur is aan conventionele vezels. Het polyamide onderscheidt zich door het feit dat het moeilijk te dragen of te vilt is, waardoor het een populaire materiaalkeuze is van gerenommeerde fabrikanten. Bovendien wordt een aanzienlijk deel van de lucht opgeslagen in de vezels, waardoor de vloerbedekking een warmte-isolerende werking heeft in de ruimte. 

Met een thermische weerstand van 0,13 m² C ° / W kan het ook gecombineerd worden met uw warmwater- vloerverwarming. Op deze manier zorgt de tapijtvloer voor een gezellige warmte in uw woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Door zijn veelzijdigheid stelt het tapijt u in staat om in bijna elke hoek van uw huis een levendig design te creëren.             

Creëer een veilig gevoel met de volgende kwaliteiten

Uw dagelijkse leven met de AW Pozzolana zal niet alleen licht en zorgeloos zijn dankzij zijn onmiskenbare vorm. Dit wordt ook verzekerd door verschillende features die je huis een stukje veiliger maken. Enerzijds biedt het dankzij zijn antislip-eigenschappen meer veiligheid. Aan de andere kant is het moeilijk te ontsteken volgens brandbeschermingsklasse Cfl-s1 wat ook betekent dat er in het geval van brand slechts een kleine hoeveelheid rook wordt gegenereerd.     

Een flexibele installatie dankzij de innovatieve tapijtrug

Het tapijt is gemaakt met de FusionBac- textielrug die Associated Weavers zelf heeft ontwikkeld voor haar vloeren. Dit kenmerkt zich door zijn zachtheid, die naast andere aangename voordelen een contactgeluiddempend effect van 30 dB creëert. De hoogwaardige tapijtrug zorgt voor volledige flexibiliteit bij het transporteren en ook bij de installatie: enerzijds blijft de textielvloer zo zacht dat vervelende krassen op uw meubels en wanden voorkomen kunnen worden. Anderzijds kan het zo strak worden verlijmd dat onesthetische golfvorming tot het verleden behoort. 

De mogelijkheid om te kiezen uit zeer moderne installatietechnieken, zoals lijmen door middel van dubbelzijdig plakband of klittenband, of speciale toepassing van de stretch-fit methode. In dit geval worden voor het verlijmen biologische middelen gebruikt, waarmee de verpakking wordt vervangen door een veel meer ecologische methode. De innovatieve bevestigingsmethoden beloven niet alleen comfort bij het leggen van de textiele vloerbedekking. Bovendien kan het zelfs op een dag worden verwijderd zonder dat dit resten achterlaat. Je blijft dus absoluut flexibel met de AW Pozzolana.                

Bestel Associated Weavers Pozzolana vandaag bij Bricoflor

Kies voor een tapijt dat net zo spannend is als uw leven en ervaar hoe de AW Pozzolana een dynamische sfeer kan creëren in uw eigen vier muren. Als u de stralende ontwerpen eerst met eigen ogen wilt zien, maak dan gebruik van onze gratis sample service en stel uw selectie van zinvolle stalen samen. Laat je persoonlijke selectie dan handig bij je thuis bezorgen. Wanneer u uw definitieve bestelling hier bij Bricoflor plaatst, profiteert u van onze beste prijs garantie, waardoor u uw favoriete product tegen de goedkoopste prijs ontvangt. 

Mocht u relatief grote hoeveelheden nodig hebben, dan kunnen wij u wellicht zelfs een individuele offerte voor uw bestelling doen. Neem eenvoudig online contact op met onze gekwalificeerde contactpersoon via ons contactformulier, per e-mail of per telefoon. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar uw nieuwe vloer.

Plus icon lees meer